dvoumim se između Toshibe L500-1GH i HP 4510s.
Toshiba http://www.notebookshop.com.hr/product.asp?id=3781
-OBA SU OKO 5400 KN.. ima li tko kakva iskustva s ovom toshibom? nekako mi se više dopada..
dvoumim se između Toshibe L500-1GH i HP 4510s.
Toshiba http://www.notebookshop.com.hr/product.asp?id=3781
-OBA SU OKO 5400 KN.. ima li tko kakva iskustva s ovom toshibom? nekako mi se više dopada..
Ja imam HP slican (pogledaj u moj PC) i zadovoljan sam. Koristim ga za obradu videa (HD) i programiranje.
Na toshibi je neka cudna grafika, ali ako nije za igranje onda uzmi Toshibu.
da, da ne treba mi prejaka grafička jer nisam lud za igranjem, tako da toshibin dizajn osvaja..
da, da ne treba mi prejaka grafička jer nisam lud za igranjem, tako da toshibin dizajn osvaja..
Ok dizajn,iako mi nije toshiba nesto,kada malo pogledas specifikacije hp je puno bolji zato je moja preporuka hp :)
HP je pouzdaniji brand i ove nove serije su naročito kvalitetno izrađene.
Nećeš pogriješiti.
Ok dizajn,iako mi nije toshiba nesto,kada malo pogledas specifikacije hp je puno bolji zato je moja preporuka hp :)
HP ima prilično industrijski dizajn,osim onih paviliona,ali su kvalitetniji definitivno..hebo ti ono:jooooj kak fino izgleda kad ti počne praviti gluposti i eventualno kvatiti se---HP prvi izbor-definitivno
Evo meni je danas dosao novi HP 4710s, ali HP se (bio je clanak negdje na bugu) najvise kvari od svih :))))
Evo meni je danas dosao novi HP 4710s, ali HP se (bio je clanak negdje na bugu) najvise kvari od svih :))))
ne vjerujem člancima u sponzoriranim magazinima,nego vjerujem praksi ljudi....pogledajte gdje god uđete,mislim na ozbiljne financijske ustanove i sl. koju opremu koriste...također je bitna i tehnička podrška(gdje je HP bez premca...) ...a što e BUG-a tiče,davno su oni prešli na komercijalnu politiku...(no fancy)..ipak od novca se živi.....taj model 4710s ima problema jer ga ljudi često poistovjećuju sa onim 14" i sličnim modelima i tako i barataju sa njim..e pa on to nije...on je više za parkirati i koristiti,i baš u krajnjoj nuždi ga tu i tamo prenijeti..definitivno nije za svakodnevno nosanje...istina,jako je velik a izrada mu nije baš od najčvršće plastike,tako da se malo više uvija..e sad ako s on često seli i nosa,moguće je da dođe do povremenih kvarova....njegov manji brat 4510 je full isti i nema tih problema...
Ja imam Hp-a 4510s i osobno sam s njim zadovoljan, a nije ni dizajn nešto gori od Toshibe.
Imam i 6830s i zadovoljan sam, bilo je lupanja po njemu, pepeljara je nonstop na njemu itd itd... Radi ko urica :)
Ja imam Hp-a 4510s i osobno sam s njim zadovoljan, a nije ni dizajn nešto gori od Toshibe.
ma dizajn je sporedan,bitnije je kako radi i kakvu podršku imaš
ali nije da ova toshiba toliko zaostaje, eventualno u grafičkoj.
i da, hp-ovi su definitivno na glasu i imaju bolju podršku, ali ne vjerujem da su baš toliko
loša iskustva s toshibom? ili se varam?
baš taj dizajn crne cigle me odbija, a i činjenica da na svakoj drugoj torbi po ulici i u uredima piše hp..
Evo danas stigao HP 4710s... moram priznat da sam odusevljen. Na slikama sam mislio da ce plastika biti neka jeftina, ipak se pokazalo da je tvrda a sam laptop robustan. Sa ekranom sam prezadovoljan. Takodjer sam se bojao kakve ce biti tipke... Mislio sam da ce biti neke labave, ipak su ok, mozda malo pretvrde za moj ukus. Posebno me odusevilo kad sam vidio koji je disk unutra... Seagateov Momentus 7200.4 500GB... jedan od najbrzih diskova za prijenosnike. Jedino me smetaju glossy dijelovi koji kupe otiske prstiju ko magneti ali to mi nije bas previse bitno, i jos jedna stvar... polozaj USB portova, po meni su to trebali povuci natrag (no valjda im to diktira maticna ploca). Baterija... vec je 2 sata ukljucen i imam jos 58%. Dakle nakon prvog punjenja. Za 5500 kn (u Mikronisu) nisam mogao bolji laptop uzeti.
Toshiba svakako,ja imam već par mjeseci model L300 21W,radi svaki dan,ne igram na njemu jer po meni laptopi nisu za to,i sve ostalo ide odlično,bez ikakvih problema.Garancija je 2 godine.Možemo mi pričat što oćemo ali Toshiba je Toshiba,cjenjeni brand u svitu.
Cijenjen je i Acer... A toshiba je po meni precijenjena...