Što je bolje:
a) toshiba satelite l550d-136
b) asus x70io
Može do 1.3...
Što je bolje:
b) asus x70io
Može do 1.3...
Što je bolje:
b) asus x70io
Molim odgovore do kraja tjedna...
hahahhaahhaha xD
evo malo prije odgovor ...
asus meni bolji :P
Što je bolje:
b) asus x70io
hahahhaahhaha xD
čuo sam da se toshiba dosta kvari jer se puno proizvode,to sam načuo od prodavača u jednoj tgovini
Toshibin mi se nekako čini bolji...
Može li mi netko naći specifikaciju proizvoda asusa..
Što je bolje:
b) asus x70io
hahahhaahhaha xD
čuo sam da se toshiba dosta kvari jer se puno proizvode,to sam načuo od prodavača u jednoj tgovini
Asus i toshiba su laptopi koji se najmanje kvare, a najviše naravno HP. http://www.tgdaily.com/hardware-features/44709-apple-laptops-less-reliable-than-asus-toshiba-sony
asus
toshiba nevalja znm iz iskustva
asus
toshiba nevalja znm iz iskustva
zasto???
inace mi se ne svidaju laptopi frendovi neki imaju toshiba platili ih kao 5000 6000 kn jedva igrice pokrece
grije se jako tipkovnica bude vruca nemozes tipkat
inace mi se ne svidaju laptopi frendovi neki imaju toshiba platili ih kao 5000 6000 kn jedva igrice pokrece
Ja imam toshibu a200 vec 2 i pol godine. Radi savršeno, nikakvog kvara baterija traje do 2 sata. Što se tiče igara, laptop je za raditi a ne igrati "igrice", za tako nešto postoje konzole.
ja imam toshibu pod moj pc vec skoro 9 mjeseci i nikakvih problema,sve igrice dosad pokrenuo igram mw2,shift,far cry 2 i to na hd3650 a ta toshiba ima hd4570.je da se grije ali nikad toliko da se i tipkovnica ugrije,dakle moj glas ide toshibi.
ASUS, imam trenutno toshibu sami problemi ....
ti si među onih 1 % sretnih
Što je bolje:
b) asus x70io
hahahhaahhaha xD
Asus i toshiba su laptopi koji se najmanje kvare, a najviše naravno HP. http://www.tgdaily.com/hardware-features/44709-apple-laptops-less-reliable-than-asus-toshiba-sony
ja imam hp ,brat i njegova cura i svi rade besprijekorno,tako da ti tvrdnja ne stoji,a što se tiće toshibe prodavač u jednoj trgovini mi je rekao da su toshibini laptopi najčešće na servisu ,jer se najviše proizvode
Može do 1.3 ipak sam odlučio malo sačekati...