Kabel za punjač

poruka: 11
|
čitano: 2.581
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Kabel za punjač

pozdrav ekipa

evo uzeo sam danas ASUS N73 i skuzim da mi nedostaje kabel za napajanje.

dakle imam onaj ispravljač i dio do prijenosnika no nedostaje mi onaj drugi dio koji se spaja na ispravljač i sa njega ide u utičnicu

poslao sam mail ADM-u no ukoliko se budu "grbavili" i ukoliko to nije puno love (jer nije mi ADM bas blizu a i kratak sam sa vremenom) di bi to moga uzet?

Gdje bi se to moglo naci i po kojoj cijeni?

Unaprijed zahvaljujem

CARPE DIEM
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Kabel za punjač
Ja sam kupio taj kabel neki dan , 40 kn u nekom seoskom servisu! :)
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
Re: Kabel za punjač

Ako je (a morao bi biti) u standardnom pakiranju oni ti ga moraju poslati, probaj od frenda posudit ako imaju isti, dok čekaš.

16 godina
neaktivan
Seky kaže...

Ako je (a morao bi biti) u standardnom pakiranju oni ti ga moraju poslati, probaj od frenda posudit ako imaju isti, dok čekaš.

ma posla sam im mail sad, pa cemo vidjeti a sutra cu ih zvati

uzeo sam od svog asus-a jer odgovara, mislim da je standardni tako da to ne bi trebao biti problem

naravno da cu ih zvati jer to mi oni trebaju dati. ali u pravilu to se moze uzeti i u chipoteci za nekih 40ak kuna?

problem je sto sam kratak sa vremenom jer ovaj nosim frendu u petak pa me zato zanima jel ima svugdje 

CARPE DIEM
14 godina
Kabel za punjač

Ne znam gdje ćeš nabaviti kabel koji ti treba, ali slijedi reklamacija sa veeeelikim  R, i neka ti još plate makar neku kvalitetnu torbu za laptop, jer ovo je vrhunac šlamperaja, a to sam plastično pisao u temi o malim poduzetnicima, tako da ti samo mogu držati palčeve da ćeš se slijedjeći puta javiti sa zadovoljnijim postom.

Ovo u Ameriku graniči sa pravima na sudsku tužbu.

ATJ Lučko
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...
Seky kaže...

ma posla sam im mail sad, pa cemo vidjeti a sutra cu ih zvati

uzeo sam od svog asus-a jer odgovara, mislim da je standardni tako da to ne bi trebao biti problem

naravno da cu ih zvati jer to mi oni trebaju dati. ali u pravilu to se moze uzeti i u chipoteci za nekih 40ak kuna?

problem je sto sam kratak sa vremenom jer ovaj nosim frendu u petak pa me zato zanima jel ima svugdje 

Imaš to vjerojatno u svakom dućanu s informatičkom opremom, ti odlučuješ, ako možeš pričekaj, ako ti ne odgovore...

Ako radi Chipoteka sutra, vjerojatno će radit i ADM pa će ti odgovoriti.

14 godina
neaktivan
Kabel za punjač
Ma rade oni sutra, zovi ADM i trazi da ti daju navedeni kabel!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Kabel za punjač

A zašto bih plačo ako je njihova dužnost da ti oni daju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Kabel za punjač

ma zato sta ne znam da li cu stici

no ukoliko ne stignem otic cu ja po njega slijedeci tjedan a prijatelju poslat svoj kabel

malo cudno od ADM-a jer dosad su mi bili pouzdani, no mozda nisu oni niti provjeravali, ne znam

saznam valjda sutra

CARPE DIEM
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Ne mora biti...

Ima punjača koji dolaze bez kabela do struje.

16 godina
neaktivan
Makyy kaže...

Ne mora biti...

Ima punjača koji dolaze bez kabela do struje.

zvao jutros, veli ekipa da kod njih nije ostalo nista

mozda stvarno sa ovim punjacem nije dosao kabel do struje

Malo mi je to cudno jer je sa mojim N52 dosao kabel do struje

Ugl, ADM ljubazan kao i uvijek, rekli su da su ostavili jedan svoj kabel sa strane i to cu dobiti, bez nadoplate, iako je mozda asus pogrijesio

CARPE DIEM
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice