Instaliram Win 7 i on me zajebava

poruka: 29
|
čitano: 5.610
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

ovako...instaliram si win7 i kad me pita za particiju na koju zelim istalirat nudi mi
Disk 0 Partition 1 (free space 0.0MB) Type - Primary
Disk 0 Unallocated Space

Disk 0 Partition 2 (273 od 299GB free) Type - System

posto je gore Win Xp pretpostavljam da je on na particiji 2 i zato je nesto zauzeto
a problem je....dal ja instaliram na particiju 2 ili na 1 (win kaze da se na nju ne moze istalirat jer nije NTSF)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Naslov?{#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.

18 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Instaliram Win 7 i on me zajebava

vidis da sam napisao da sam noob, nemam pojma o kompovima pa pitam za pomoc...lol

14 godina
n00ber kaže...

vidis da sam napisao da sam noob, nemam pojma o kompovima pa pitam za pomoc...lol

Psovanje nije dopusteno a nije ni kulturno.Na to sam mislio.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
13 godina
neaktivan

sorry kume, krivo shvaceno...ali po meni to nije prostota, to ja i mami kazem XD
znas pomoc ili?

14 godina
n00ber kaže...

sorry kume, krivo shvaceno...ali po meni to nije prostota, to ja i mami kazem XD
znas pomoc ili?

Odaberi dodatne opcije kad kliknes na disk C koji je pun,formatiraj ga i biti ce mjesta.

15 godina
neaktivan
n00ber kaže...

znas pomoc ili?

{#}

sorry na offu, moralo se.

Bring out your dead!
14 godina
n00ber kaže...

znas pomoc ili?

Nek ti dođe netko tko zna instalirat i odredit particije da se nemučiš.

13 godina
neaktivan

ma kuzim ja to, to cu i napravit, samo me zanima zasto ne mkogu na particiju 1 instalirat! zasto me ne voli?

14 godina
n00ber kaže...

ma kuzim ja to, to cu i napravit, samo me zanima zasto ne mkogu na particiju 1 instalirat! zasto me ne voli?

Zato jer ti je ili puna pa ju moras formatirati ili si napravio C particiju sa premalo mjesta.Ukratko formatiraj C particiju i pokusaj instalirati.

13 godina
neaktivan
itomic009 kaže...
n00ber kaže...

znas pomoc ili?

Nek ti dođe netko tko zna instalirat i odredit particije da se nemučiš.

sve bi to bilo sexy da imam nekog blizu da mi to sredi, ali ja sam tvrdoglav i po svom cu

14 godina
n00ber kaže...

Nemožeš zato što neznaš. Eto najkraći odgovor {#}.

15 godina
neaktivan

Izgleda mi da imaš jedan disk i na njemu napravljene 2 particije plus nekakav prostor koji nije formatiran..ugl kaos:-)vjerojatno su i tvoji dokumenti,slike,muzika i slićno razbacani po svukud..

Slažem se s kolegom,dovedi si nekog doma tko to zna i nek ti to napravi..jer malo je teško sad ovako to objašnjavat..

A i kažeš da si noob ;-)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
zoharbizo kaže...
n00ber kaže...

Zato jer ti je ili puna pa ju moras formatirati ili si napravio C particiju sa premalo mjesta.Ukratko formatiraj C particiju i pokusaj instalirati.

ma nisam si ja radio particiju, dobio sam laptop sa Linuxom pa su mi oni valjda radili
imam 2 particije od pocetka pa me zbunjuje....ma jeb*** ga, ide na particiju 2

16 godina
neaktivan
n00ber kaže...

Ako kuzis to onda nemoj ovdje postavljati bedasta pitanja na jos bedastiji nacin. Ako vec trebas pomoc oko necega pitaj to kako spada na kulturan nacin.

Tipican primjer trolla odnosno klinca wanabe "haker".

Xfire:bmw144 ...Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
13 godina
neaktivan
La Roca kaže...

Izgleda mi da imaš jedan disk i na njemu napravljene 2 particije plus nekakav prostor koji nije formatiran..ugl kaos:-)vjerojatno su i tvoji dokumenti,slike,muzika i slićno razbacani po svukud..

Slažem se s kolegom,dovedi si nekog doma tko to zna i nek ti to napravi..jer malo je teško sad ovako to objašnjavat..

A i kažeš da si noob ;-)

ma nije, samo je na c: instalirana 3-4 programa, neam gore nista sta mi treba! odabrao sam particiju 2 i instaliram upravo 7icu pa kud puklo da puklo
"na greskama se uci" XD

14 godina

Pa nije bitno koliko imaš particija i šta je na njima !! Cijeli hard se može formatirat i onda radit kako i koliko hoćeš particija. Ali bolje odnesi nekom da ti sredi to {#}.

13 godina
neaktivan
Independent kaže...
n00ber kaže...

Ako kuzis to onda nemoj ovdje postavljati bedasta pitanja na jos bedastiji nacin. Ako vec trebas pomoc oko necega pitaj to kako spada na kulturan nacin.

Tipican primjer trolla odnosno klinca wanabe "haker".

je....Haker sa velikim H! treba mi za Pes, filomove i mjuzu! ja sam Wannabe instalater Windowsa eto sta sam! samo me zanimalo zasto ne mogu na particiju 1, jer prvi put 7icu instaliram, Wp sam si stavio bez frke bio! :*

15 godina
neaktivan

Sad ćeš vjerojatno dobit boot loader na početku..pitat će te dal želiš dić Win 7 il XP..mada XP-a više nema jer instaliraš 7-micu na tu particiju..

AL ok..imaš pravo treba vježbat i griješit,pa ćeš naučit :-)

14 godina

E usput da te pitam. Kakav je taj Acer ? Zanima me kvaliteta zaslona, i kvaliteta općenito laptopa ( mislim na hardware doslovno ili ti na plastiku ) ?

13 godina
neaktivan

imam 5750ZG, prije njega sam imao Fujitsu Siemens neki (ima 7 god) i HP Compaq 6735b pa ti mogu rec da nije los! nije nesto vrhunsko ali moze proc, tipkovnica mu je vrh, bolesno mi je dobra, sasvim dobro je izveden cijeli, dao bih mu 4 od 5! zaslon mi je zasad za***c ali to je zato sta nema drivere, frend mi ima 5750 (bez ovog ZG, ne voli purgere XD) i odlicna mu je kvaliteta pa vjerujem da je tako na svima iz serije! i ima Sandy Bridge procesor tako da spica!

14 godina

Znači kažeš da je zaslon dobar kad imaš normalne drivere pa radi sve kako treba ?

13 godina
neaktivan
itomic009 kaže...

Znači kažeš da je zaslon dobar kad imaš normalne drivere pa radi sve kako treba ?

da, odlican! po meni bolji nego ovaj HPov sta imam

14 godina

Pa koliko vidim, Acer nudi najviše hardwarea za novce uspoređujući sa drugima.

14 godina
itomic009 kaže...

Pa koliko vidim, Acer nudi najviše hardwarea za novce uspoređujući sa drugima.

I ima najtoplije laptope.

13 godina
neaktivan

pa po ovome sta sam gledao kad sam iso kupovat i ja mislim tako, ali garanciju imaju najkracu ja mislim

13 godina
neaktivan

ugl...Windows se mece gore pa hvala svima koji su pomogli, zasmetali ili odlutali! vidimo se kad bude trebalo drivere stavljat XD

13 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

-ponovi instalaciju, klikni button 'Advanced' .. obriši sve particije, (napravi jednu particiju, ili samo klikni next) ... windowsi će obaviti ostalo

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice