Hp Pavilion G7 Wirelles problem

poruka: 5
|
čitano: 4.064
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Ovak wirelles mi se nece sljakati upravo raspakiran laptop i sve namjesteno i driveri i sva ostala sranje..kliknem na FN i F12 i nece da pobijeli tj stoka ne reagira na Fn a tipka je ispravna isto ko F12, nema nikakvog "fizickog" swicha...pomoc.

It doesn’t take the most powerful nations on Earth to create the next global conflict, just the will of a single man.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Instaliraj program koji je došao na instalacionom CD-u.Ne znam tačno kako se zove,možda toolbar ili tako nešto.

On ti omogućava do koristiš tastere sa FN funkcijom.

Poruka je uređivana zadnji put pet 12.8.2011 11:49 (tickor).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Hp Pavilion G7 Wirelles problem
tickor kaže...

Instaliraj program koji je došao na instalacionom CD-u.Ne znam tačno kako se zove,možda toolbar ili tako nešto.

On ti omogućava do koristiš tastere sa FN funkcijom.

nije u tom bio problem..u biosu se trebalo postavke za tipkovnicu enable i sve radi ko stroj..googlao sam dns malo na poslu, sad sam rijesio..:D:D

It doesn’t take the most powerful nations on Earth to create the next global conflict, just the will of a single man.
13 godina
neaktivan

Molio bih vas za pomoc!

Prije desetak dana sam kupio HP Pavilion g7 1201 sm i nikako ne mogu instalirati wireless.

Enablo sam tipkovnicu, ali i dalje nista..

Skinuo sam hrpu drivera ali nitijedan ne sljaka

Kako i kuda dalje? lagano ludim

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Hp Pavilion G7 Wirelles problem

Imam vrlo sličan problem...znači instalirani su svi driveri, instaliran je i HP connection manager, ali jednostavno ne želi pretraživati wlan mreže...Tipka F12 svjetli narančasto, i neznam kaj da radim...može pomoć?

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice