Hp Pavilion DV-7

poruka: 3
|
čitano: 1.181
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
protjeran
Hp Pavilion DV-7

intel i7 2630QM cache 6MB

ATI 6570HD 1GB

8GB 1333 ddr3

HDD 1TB

Win 7 Hp

Kolika je prosječna temp grafe,, tj. dali jako mučim laptop kada igram Bf3 i temp se digne do 69-70 max...,, imam colling

I ako znate neki "trik" kako da povečam performanse u igri,,, jel ovako moram stavit pola toga na low, pola na med i imam lock 60 FPS, htio bi bar sve na high.. reza 12xx puta 780

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Hp Pavilion DV-7

zaboravi s tom grafom. grafe na prijenosnicima su možda naziva 6xxx ali se nikako ne mogu uspoređivati s performansama desktop verzija grafičkih 6xxx

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Hp Pavilion DV-7

Ja sam ga kupio da mogu raditi na njemu i prezadovoljan sam lapom, bio sam pesimistican jer nevol6mi jake graficke u lapovima radi grijanja no kod ovog modela je super sta se da podesit da se automatski prebaciva sa grafike na intergriranu i nazad kad je potrebna jaka grafika a de se i izkljucit grafika tako da radi samo na intergrianoj. Posto mi lap radi cjeli dan to mi je bitno jer mu produzuje vijek trajanja. Ostalo zvuk me malo razocarao tj sami svucnici na njemu iako ima 5 zvucnika, dva ispod ekrana, jedan sa donje strane lapa i dva sa ceone strane u usporedbi sa Toshibom 18 " neznam koji je model ovo lose zvuci. Ostale performance nemogu nista lose rec.

Evo neki moj amaterski pogled na taj lap.

http://www.forum-drugaciji.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.1.2012 7:01 (tiksa).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice