Hp Compaq nx6110

poruka: 7
|
čitano: 3.696
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Hp Compaq nx6110

imam problem sa maticnom.negdje mi gubi spoj. laptom normalno radi i sve ali mi sa vremenom zna se samo zalediti i kada ga malo zavinem (jedan kraj laptopa drzim na stolu a drugi dignem) normalno radi i dalje. moze kakav savjet kako to rijesiti ili trebam novu maticnu i dali bi mi netko mogao nabaviti za neku ne veliku lovu?? hvala na odg...

don

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
china mobile
može mala pomoć. imam kineski mobitel koji prima dvije kartice. radio mi je normalno godinu dana i sad mi se sam od sebe počeo restartati. upalim ga, unesem pin i ne uspije naći mrežu sam se ugasi i ponovno upali i opet nastavi tražiti mrežu i tako stalno. kada izvadim kartice i upalim ga mogu ići na postavke mobitela i u memorijsku karticu gledati slike i ostalo. našao sam na netu kod i vratio sam na tvorničke postavke ali i dalje isti problem...mogu li kako to srediti???

hvala na odgovoru!!
don

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Hp Compaq nx6110
don kaže...

imam problem sa maticnom.negdje mi gubi spoj. laptom normalno radi i sve ali mi sa vremenom zna se samo zalediti i kada ga malo zavinem (jedan kraj laptopa drzim na stolu a drugi dignem) normalno radi i dalje. moze kakav savjet kako to rijesiti ili trebam novu maticnu i dali bi mi netko mogao nabaviti za neku ne veliku lovu?? hvala na odg...

problem je u maticnoj i nema druge nego zamjena

don kaže...
može mala pomoć. imam kineski mobitel koji prima dvije kartice. radio mi je normalno godinu dana i sad mi se sam od sebe počeo restartati. upalim ga, unesem pin i ne uspije naći mrežu sam se ugasi i ponovno upali i opet nastavi tražiti mrežu i tako stalno. kada izvadim kartice i upalim ga mogu ići na postavke mobitela i u memorijsku karticu gledati slike i ostalo. našao sam na netu kod i vratio sam na tvorničke postavke ali i dalje isti problem...mogu li kako to srediti???

hvala na odgovoru!!

kupi novi uredaj. puno je takvih uredaja...

15 godina
neaktivan
pentium 4
moze mala pomoc. imam prolema sa racunalom. cesto mi se zna zamrznuti ekran i moram ga restartati. to mi se desava bilo da slusam glazbu ili nekaj drugo radim. promijenio sam i graficku, i stavio sam nove rame i hard sam mijenjao i problem se smanjio ali i dalje se desava. i kada mi je soba zagrijana onda se pocne malo vise smrzavati. ugl trenutno imam ovo u racunalu. pentiun 4 1.54GHz procesor, 1G rama, graficka ati radeon X800 256MB, maticna je ECS P4VXAD+. ugl ja sam i dizao ponovno sustav trenutno imam XP professional SP3 i ocistio sam dijelove, ventilatore i hladnjke od prasine ali i dalje isto... skinuo sam si everest da izmejrim temperaturu i temperatura procesora i maticne je u normali kao i napon i sve ostalo...ako netko mozda zna sto je problem i kako da ga rijesim. unaprijed hvala na odg...
don

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: pentium 4

meni se to isto događa na mom kompu od kad sam promijenio windowse - isto sam stavio XP SP3... (također pentium 4 - 3.0 GHz)

15 godina
neaktivan
a razmisljam da ponovo dignem sustav ali da stavim windows 7 iako sam ponovno dignuo XP i jednostavno neznam sto da radim. sve sam izmjenio sto sam mislio da zeza, smanjio se problem ali i dalje se tu i tamo zaledi. cistio sam prasinu i iz napajanja i iz svega i opet isto. temp mi je u normali ali opet zeza.. da mozda procesor ne zeza? pa da mozda pastu zamjenim??
don
15 godina
neaktivan
don kaže...
a razmisljam da ponovo dignem sustav ali da stavim windows 7 iako sam ponovno dignuo XP i jednostavno neznam sto da radim. sve sam izmjenio sto sam mislio da zeza, smanjio se problem ali i dalje se tu i tamo zaledi. cistio sam prasinu i iz napajanja i iz svega i opet isto. temp mi je u normali ali opet zeza.. da mozda procesor ne zeza? pa da mozda pastu zamjenim??

Pokreni neki linux live cd, pa vidi da li onda ima problema.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice