HP 6830s problem sa zagrijavanjem

poruka: 12
|
čitano: 6.980
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina

Evo ovako imam laptop hp6830s vec oko 2 godine i posljednjih dana mi se poceo gasit u sred igranja igre(COD4).

Predpostavljam da je problem zagrijavanje laptopa zato sto bude jako vruc. Vec mi se par puta ugasio pa sam se malo zabrinuo.

Imam Windows 7 ultimate x64 i sve je super radi, pa mislim da nije do windowsa, a ako neko misli da je do windowsa nek kaze pa cu ga rusit, al ja misli da je problem sa zagrijavanjem. Ako znate nekakvo riješenja za hlađenje molim vas link. Hvala.

0 0 hvala 0
16 godina

Najvjerojatnije (98%) se nakupila prašina.

Ispuši ga - tamo gdje ispuhuje zrak trebaš jako puhnuti, pa ćeš vidjeti koliko prašine se nakupilo na finovima od hladnjaka,

pogotovu ako si ga držao na krevetu/kauču.

Još bolje ti je, ako se usudiš otvoriti laptop i ljepo ga očistiti od prašine i eventualno zamijeniti pastu na CPU i GPU.

Ako ne bude bolje, vidjeti ćemo dalje...

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Definitivno ga otvori i prodji mu one limove nekakvom cetkom da pocupas prasinu pa ga poslije ispusi kompresorom ili ga usisi usisivacem.

Idemo kod Petre Sanader na party... nema joj staroga doma!

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ako je garancija istekla najbolje da ga otvoris i ocistis/ispuses od prasine.

0 0 hvala 0
14 godina

Dečki hvala na pomoći. Evo sad sam povadio sve šarafiće iz laptopa al ga nemogu rastavit. nemogu sklonit plastičnu masku, jel može link (video) kako da ga rasklopim. evo sjedim ispred kompa i tražim kako da rastavim laptop al nemogu nac.

0 0 hvala 0
17 godina

Evo ti servisni manual. Unutra bi se trebalo nalazit kako se rastavlja:

http://bizsupport1.austin.hp.com/bc/docs/support/SupportManual/c01550099/c01550099.pdf

Idemo kod Petre Sanader na party... nema joj staroga doma!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: HP 6830s problem sa zagrijavanjem
mozda skriveni saraf ispod naljepnica nekakvih pogledaj za svaki slucaj
14 godina

mislim da ima nesto u tipkovnici. ali nevidim nigdje.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: HP 6830s problem sa zagrijavanjem
imas manual od tnakir-a rekao je da tamo imaju polozaji sarafa pogledaj si
16 godina

Moj frend je isto imao tih problema (zamrzavanje, gasio se nakon što je duže vrijeme pod opterećenjem), ima isto neki HP nx.... odnjeo ga je u servis i oni su mu laptop temeljito očistili od prašine i sad mu je kao nov

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Dečki puno vam hvala! pola sam rasklopio jos cu sutra neda mi se više.

0 0 hvala 0
14 godina

evo opet problemi, rasklopio sam ga ocistio i sklopio. i kad palim laptop pokaže mi da stisnem esc key kako bi pokrenuo racunalo I JA STISNEM I NISTA PA GA UGASIM OPET GA UPALIM NEPRIHVACA ESC I OPET GA UGASIM I TAKO JEDNO 5-10 PUTA I TEK MI ONDA UCITA i ja stisnem i otvorio mi se neki menu i pise nez sad tocno al otpriline nezz f5 az bio f6 za nest drugo f7 za nes trece i enter ako zelim da se upali i stisnem enter i on se upali. Sad ja želim da mi se pali kao i prije sam pritisnem tipku za paljenje i da mi se upali laptop. Jel znate u cemu je problem.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice