HP 6730s

poruka: 7
|
čitano: 7.245
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
HP 6730s

Molim vas da mi ukoliko netko od vas ima laptop HP 6730s NN336ES napiše je li to dobar odabir za cijenu od oko 4.500,oo kn?

Ima li za tu cijenu i neki drugi bolji izbor ? HP ili Toshiba?

Koristio bih ga za kućnu uporabu bez nekih igrica, već za internet, office i eventualno snimanje neke glazbe i filmova  i reprodukciju.

Sa rijetkim izlascima vani, tako da bi laptop 80% vremena bio u sobi ili d.boravku,eventualno putovanje jednom na mjesec.

Laik sam, pa bih molio pomoć i savjet.

Hvala!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: HP 6730s
zaratino kaže...

Molim vas da mi ukoliko netko od vas ima laptop HP 6730s NN336ES napiše je li to dobar odabir za cijenu od oko 4.500,oo kn?

Ima li za tu cijenu i neki drugi bolji izbor ? HP ili Toshiba?

Koristio bih ga za kućnu uporabu bez nekih igrica, već za internet, office i eventualno snimanje neke glazbe i filmova  i reprodukciju.

Sa rijetkim izlascima vani, tako da bi laptop 80% vremena bio u sobi ili d.boravku,eventualno putovanje jednom na mjesec.

Laik sam, pa bih molio pomoć i savjet.

Hvala!

http://www.bug.hr/forum/topic/prijenosna-racunala/hp-6730s/16403.aspx

Ovdje sam napisao kratku recenziju.
16 godina
neaktivan
HP 6730s

Prilikom instalacije WinXP na HP Notebook pojavljuje se poruka da HDD nije instaliran.

Što treba napraviti da instalacija prođe normalno?

Trenutno je gore FreeDOS.

dbaric
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.5.2009 19:29 (Barrichello).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: HP 6730s
Barrichello kaže...

Prilikom instalacije WinXP na HP Notebook pojavljuje se poruka da HDD nije instaliran.

Što treba napraviti da instalacija prođe normalno?

Trenutno je gore FreeDOS.

Moras otici u BIOS i promijeniti nacin detekcije diska. Neznam tocno gdje je i kako se zove ali pod konfiguracijom diska se izabere ono drugo. hehe, malo sam glupo objasnio ali bolje ista nego nista.
Uglavnom stoji AHCI ili SATA a ti promijeni u compatible ili IDE. Nemozes fulati jer se to moze samo na jednom mjestu u biosu.
Poruka je uređivana zadnji put sub 16.5.2009 19:47 (bnaci).
16 godina
neaktivan
HP 6730s

Zašto se to događa samo na HP Notebook-ovima?

Ns XP CD-u uredno su instalirani SATA Driveri.

dbaric

0 0 hvala 0
17 godina
HP 6730s

Radije si za istu cijenu uzmi 6830s, veći ekran a skoro ista konfiguracija (ovisno koji uzmeš). 

Jer ako nećeš korisiti igre 6830s ti je bolji izbor. (Rekao si da ga nećeš nositi uokolo pa ne vidim problem ako je veći).

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.5.2009 21:55 (PICART).

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
HP 6730s

Ja vise necu nikad uzeti HP. Glasan, los ekran, nije bas kompatibilan sa linuxom, performanse pristojene ali taman da se nosi s konkurencijom... uglavnom vrlo traljavo sve skupa.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice