Grijanje i igre

poruka: 9
|
čitano: 2.361
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Grijanje i igre

U pitanju je Compaq Presario CQ61, igram Mass Effect 2 I naon određenog vremena lap se brutalno ugrije. Znam da je normalno da se lapovi griju, al ovo dođe do toga da me opeče kad stisnem razmaknicu. ;D

radi se o ljevoj strani, mislim da je disk u pitanju.

Kad se počne dešavat, igra ne trza, ne deformira mi se grafika i slično, sve radi ko podmazano.

Da li je ovo "normalno", "zdravo" i slično?

tenkju =)

đija!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Grijanje i igre
Izmjeri temperature sa Speedfanom ili Everestom.
Kakvo je stanje u drugim igrama?
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
17 godina
neaktivan
Grijanje i igre

Koliko ja znam da je to normalno moj brat na laptopu ima 72 stupljeva na hdd-u a i tako sve ostalo ako ništa barem si griješ ruke a ne kao ja 19 stupnjeva u sobi haha

Pc snova: Ekstremna EVGA x2 i7 975 eed 12x corsair 2 gb 1866mhz 7x 5870 1gb 8x 2tb hdd
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

procesor 69 (amd turion x2)

hdd 54. (samsung)

procesor se spustio sad na 55 kad sam izašo iz igre

disk i dalje ista temperatura.

đija!
16 godina
neaktivan
Za CPU ti je to normalna temperatura. HDD je malo prevruc, probaj nac za taj HDD kolika mu je radna temperatura. Iako on moze podnest i vise nije bas dobro za njega, a 72C sigurno nije normalno i previse je za bilo koji HDD(odnosi se na "the mir").

Razlog tvoje visoke temperature je vjerovatno grijanje graficke kartice, GPU. Skini HWMonitor i provjeri s njim, on ti zabiljezi max temp pa mozes pogledat koliko ti je bila max temp GPU tijekom igranja.

Podigni straznji kraj laptopa, stavi ga na gumice za brisanje npr. ili na kutije sibica kako bi fan bolje vukao zrak.
17 godina
neaktivan
Grijanje i igre

izvadio sam bateriju pa sam tamo gurnio spindl od CDja pa je dosta dignut =)

đija!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Cpu~70 stupnjeva, pa nebih rekao da je to normalno, meni niti grafička ne dolazi do tolike temperature, a proc mi je max 50 stupnjeva.
Ovog ljeta sam imao bizaran problem, temperature su bile oko normale, ali su mi sve igre štekale. Nisam mislio da je prašina, zbog prosječnih temperatura. I očistim ja ipak jedanput prašinu sa mrežice nb ventu i gle čuda - temperature više manje iste, ali igre ne štekaju. Pa probaj i ti isto, očistiti prašinu
Intenzivno koristim: m.bug.hr ///// Ako ti je netko pomogao, stisni Hvala (ispod potpisa).
16 godina
neaktivan
Grijanje i igre

Temperatura CPU za vrijeme igranja od 70C je potpuno normalna.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ali na laptopu se to može osjetit pa bude jako vruće
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice