Znaci to je modded driver za Intel GMA x4500? Mozes li mi objasniti za sto on sluzi, da li povećava frejmove u zahtjevnijim igrama ili sto?
Grafičke kartice za laptope
- poruka: 45
- |
- čitano: 45.625
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
Ne to je modani driver koi omogucuje glatko u nekim igrama vrtenje npr u mw 2 i tako
Znaci s ovom konfom ja mogu glatko igrati mw 2, na low detaljima i rezoluciji?!
Mislim i na medium da ce radit
Ufffff, hvala PUNO!!!
Jesi probao ?
Nije mi laptop sad tu, al javit cu kad instaliram!
Evo, pokusao sam instalirati, ali ono je za Win 7 x86 a moj je x64... :( Ipak, nasao sam neke druge, nisu nesto PUNO bolji ali pomazu malo... Mozes li mi ti naci neke druge bolje od ovih sto ja sad imam? :D
Imam ja puno drivera ALI NESMIJEM NA FORUM, posalji poruku pa se dogovorino
ahahah ova tema je bolja već vicevi...ovaj sad radi driverie,nesmije o tome,pretvara integruše u zvijeri ravne gtx 590 itd :D
de vidi jel imas kaki drajver da mi klokas ECU od auta(jer nedavno sam o tome ovdje citao) pa da ga nabuđiš barem na 300ks
Djelomično točno ali se u nekim laptopima moze staviti novu ako imas jedan pci-e utor slobodan kao moj laptop,ali ti je neisplativo
Pozdrav! Otac si želi kupiti laptop do 4500 kn i ja sam prvo htio provjeriti nešto s grafičkim karticama prije nego ga kupi. Zanimalo me jel mi možete napisati neku listu s grafičkim karticama za laptope (od najbolje do najgore) da se mogu lakše odlučiti. Unaprijed hvala!
Pozdrav! Otac si želi kupiti laptop do 4500 kn i ja sam prvo htio provjeriti nešto s grafičkim karticama prije nego ga kupi. Zanimalo me jel mi možete napisati neku listu s grafičkim karticama za laptope (od najbolje do najgore) da se mogu lakše odlučiti. Unaprijed hvala!
http://www.notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.844.0.html
dobar dan trebao bi pomoc imam latop acer aspire 3 A315-41-R1JŠ amd ryzen3 2200U amd vega 3 mobile grpahics 4gb ddr4 ram 128 gb ssd 1000gb hdd
pa bi htjeo da dodam jos 4 gb ddr4 rama da imam ukupno 8 gb rama i htio bi neki bolju graficu pa ako neko moze predlozizi neki bolju graficku za gaming