Ljudi pomagajte...
Gdje nabaviti / kupiti tipkovnicu za laptop ASUS A9T (po mogućnosti u HR). Moja je zalijana "nepoznatom" tekučinom i od onda ne radi kako treba .
Hvala.
Ljudi pomagajte...
Gdje nabaviti / kupiti tipkovnicu za laptop ASUS A9T (po mogućnosti u HR). Moja je zalijana "nepoznatom" tekučinom i od onda ne radi kako treba .
Hvala.
Hm ja sam imao sličnu poteškoću sa svojim starim Lenovo R50e laptopom. Zalila se tipkovnica dalmatinom i spalilo mi tipku za upalit ga dok je hardveraj ostao netaknut.
E sad ja sam naručio dio iz Recro d.o.o. koji je generalni serviser za lenovo u RH. S obzirom da ne vidim na recro sajtu da rade Asuse a ne uspijevam naći njihov generalni servis u RH, preporučam da ti provjeriš tu informaciju u trgovini gdje si ga kupio, ali sumnjam da će oni htjeti naručiti dio za tebe, nego će ti odmah naplatiti i ugradnju (što u mom slučaju nisam htio jer neću platit frajeru 200 kn da odvrne 10 vijaka i ubode novu tipkovnicu).
Uvijek možeš provjeriti i sa Mikronisom oni su notebook centar pa postoji dobra šansa da bi ti oni mogli pomoći.
opk@msan.hr pa pitaj! brzi su sa odgovorima
zastupnik u hr za asus ti je Senso Mikro; Avenija Dubrovnik 46, Zagreb
Edit: www.senso-mikro.hr,
01 3030 700