Dilema oko kupnje laptopa

poruka: 9
|
čitano: 2.657
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
pozdrav svima!

već duže vrijeme gledam ponudu laptopa..i stalno se vrtim u krug s njih par...laptop bi mi trebao za faks,znači ništa posebno...malo power point,word,filmovi,surfanje,glazba i pokoja igrica...pošto nisam dugo ništa igrao,volio bih odigrati pokoju noviju stvar...naravno znam da ne mogu na high postavkama...

e sad na raspolaganju mi je do 7000kn...
što mislite o ovima i slobodno dajte svoj prijedlog...

HP Pavilion dv6-3012eg,i7-720QM 1.6GHz,6 MB Level-3-Cache,
15.6"HD BV LED,
ATI Mobility Radeon HD 5650
4GB,500GB,DVDRW(DLLS),WLAN,BT,Fingerpr.,HDMI,WIN7 H.Pr

cijena preko ebay-a 5700kn

Lenovo

http://www.analogbit.hr/index.php/Le...ypage.tpl.html

DELL

http://www.superbit.hr/Prijenosna-ra...uct-flyer.html

HP Pavilion dv6-3160em
Intel i5-460M 2,53 GHz, 4096 MB, 15,6", 1366x768, SATA 500 GB, Windows ® 7 Home Premium 64 bit, ATI Radeon HD 5650 / 1GB, DVD±RW DL, 10/100/1000 Ethernet, Bluetooth, 802.11b/g/n, HDMI 1, USB 2.0 4, eSATA 1, 2,49 kg, XE048EA

molim mišljenja...hvala unaprijed

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
zvoneXP
Moj PC  
5 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Ovaj sto je koko stavio se cini kao dobar izbor.. {#}

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

da izvrstan je taj lenovo,ima jaču grafičku od hp paviliona iako se bojim onih nekih crta po ekranu što su se znale ljudima javljat..jel mi možete samo još reći jel se laptopi sa i7 procesorima baš jako zagrijavaju?jel pametnije možda uzimat dvojezgerni procesor? ja sam se vodio time da će laptopi sa 4-jezgrenim procesorima duže trajati,tj. da će ih vrijeme sporije pregaziti?{#}  hvala

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Dilema oko kupnje laptopa
keelo kaže...

da izvrstan je taj lenovo,ima jaču grafičku od hp paviliona iako se bojim onih nekih crta po ekranu što su se znale ljudima javljat..jel mi možete samo još reći jel se laptopi sa i7 procesorima baš jako zagrijavaju?jel pametnije možda uzimat dvojezgerni procesor? ja sam se vodio time da će laptopi sa 4-jezgrenim procesorima duže trajati,tj. da će ih vrijeme sporije pregaziti?{#}    hvala

nece, ti nista bit ako ga cuvas, nemoj lupat i slicne stvari i trajat ce on, i napravi sto svi rade ( ja nazalost nemam nijedan ) kupi hladenje za lap imas ih od 100kn do 300kn ima od coolermastera za 280

ovo

COOLERMASTER NotePal X2

zvoneXP
14 godina
neaktivan

Dakle, ja imam vrlo slično pitanje. Naime, totalni sam idiot za te informatičke stvari, a htjela bi kupiti laptop. Išla bi do cca 5.000,00 kn, a najbitnija stavka mi je da na njemu mogu igrati World of warcraft bez da mi se smrzava, trokira i slične gluposti.

Ako netko ima kakav prijedlog, bit ću jako zahvalna.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Hvala na pomoći :)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail: