pozdrav
evo cca dva tjedna kopam,trazim i proucavam koji laptop da uzmem do 5000 kn
gledao sam toshibe,acer i hp laptopove dosao sam do zakljucka da za 5000 kn najbolji laptop sta se tice i imena,konfiguracije i sl. je hp
acere sam odma otpisao,toshibe isto jer su skoro duplo slabije od onog sta mi nudi hp jedina po meni prednost je garancija od 24 mj. i sad imam jos jednu malu dilemu i 2-3 pitanja i to je to
naime dvoumim se izmedu dva hp-a
prvi :
4800 kn
HP-PRESARIO VT264EA
drugi:
5000kn
HP PRO BOOK 4510 S VC357ES (ceveni)+ POKLON TORBA
e sad pitanja
prvi hp mi nudi malo slabiji procesor odnosno intel dual core ali mi zato daje bolji ekran od 17 dok mi drugi ima core 2 duo procesor ali ima 15 ekran,i sad neznam ni sam sta da radim dali bolje uzet veci ekran (uzmite u obzir da ce on biti vise kucni komp meni,za faks,igre i surfanje) i zrtvovati bolji procesor ili ne???
dali bi mi bolje bilo uzet veci ekran ili to i nije bas tolika razlika,mislim cisto kad budem blejao po 5 sati u komp
e da bitna stvar,uzmite u obzir da sam ja ubiti laik za kompove i cisto sumljam da cu skuzit tu malu razliku u radu procesora, barem tako mislima.mozda se i varam..neznam,ispravite me.
e sad par malo konkretnijih pitanja:
1. zanima me kako se ponasaju ti led ekrani, vidim da neki imaju problema sa pikselima i sl.tj.da im se pojavljuju neke tockice itd.
2. dali su opcenito hp dobri laptopi sta se tice kvaliete ili spadaju u nizu kategoriju???
hvala
;)