Desktop replacement laptop za 8k

poruka: 5
|
čitano: 1.631
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

pozdrav, ispricavam se sto pisem ovako noobovski no pisem preko mobitela, dakle trebao bi laptop za gaming, najvise wow tako da sto veci ekran / rezolucija te da bude spreman za novi cataclysm koji afaik nebi trebao biti puno zahtjevniji od wotlka, naravno uz wow bi se rado nasla neka novija igra tipa cod ili bf bc2, no uz gaming sluzio bi i za povremeni photoshop i sony vegas. Windowsi mi nisu bitni tako da moze i bez. Jacina baterije mi nije bitna posto nikada nisam udaljen 30 min od uticnice.

Budzet je 8k max 8,5k

Ispricavam se zbog teme no imam jos malo na w'n'w-u ostalo tako da ne mogu citat previse, hvala unaprijed.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

hvala na prijedlozima, svi mi se svidaju
Sto mislite o ovom kojeg mi je frend preporucio

http://www.links.hr/index.php?option=artikl&id_artikl=013.400.206

Edit: na nabavi je kriva cjena laptopa :/

Poruka je uređivana zadnji put uto 13.4.2010 12:02 (berzerker).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Super je ali je i skoro 10 000 krznenih, a ti si tražio do 8 000. Ja bi išao na neki ASUS kao taj što ti je prijatelj predložio ili možda neku Toshibu Qosmio ako ima, jer ona F50 je super ali ima ekran od 15", možda da je naći neki od 17"...

edit: ili ako je previše tih 10k krznenih, pogledaj neke od ASUSA što je MARVEL predložio, čine mi se jako dobri.

...Borba za mir je kao jebanje za nevinost...
Poruka je uređivana zadnji put uto 13.4.2010 12:13 (Pero Dinamit).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Desktop replacement laptop za 8k
da napisao sam u editu posta, naime na nabava.net je cijena 8.6k.
Toshiba je odlicna, jako mi se svida a i mozda je zbog performansa u igrama cak i dobro 15'' monitor hd ready rezolucije a ako mi bude trebala veca reza budem ga spojio na tv, thx na prijedlozima
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice