Zanima me dali neko ima ovaj laptop, kakav je?? I naravnoi kakvi su uopce Dellovi prijenosnici??
Dell Studio 15
- poruka: 7
- |
- čitano: 1.843
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam ja...laptop je odlican. sve radi savrseno. jedino su malo slabiji zvucnici. ekran je odlican, solidna baterija, super tipkovnica...ma sve 5
dell je opcenito jedan od najboljih proizvodjaca laptopa po mom misljenju a mnogi ce se slozit.
ima i recenzija u zadnjem bugu gdje ga takodjer hvale.
aha vidio sam u Bugu recenziju sam tamo nisu pola stvari naveli kao npr osvjetljenje tipki (neznam jel to u hr ima al vidio sam, na netu nest sl..) a gdje se mogu najeftinije nabaviti?? i jesi dobio daljinski uz njega???
nema (nazalost) osvjetljenja tipki sta i meni ponekad smeta...i nisam dobio daljinski..
ehh sad gdje ga najjeftinije nabaviti...ja bih najjednostavnije rekao iz SAD-a, tako sam ja napravio..ali ustvari to uopce nije jednostavno...
autorizirani distributer dell-a za hr je kodeks. ima ih nesto u vemilu, hgspotu, mikronisu..nisam bas detaljno provjeravao pa pogledaj i usporedi gdje se najvise isplati..mozda ce ti netko drugi znat reci vise...
Imas dell-a a zoves se acer_man...mislim da je te studio-serija pun pogodak
!pogotovo jer ima koliko toliko dobre performanse(usporedujuci s destkopom) a ne preveliku cijenu
Imas dell-a a zoves se acer_man...mislim da je te studio-serija pun pogodak
!pogotovo jer ima koliko toliko dobre performanse(usporedujuci s destkopom) a ne preveliku cijenu

mah acer je katastrofa otkad je iydao novu seriju ona s onim multimedia panelom to je nistkorist mogucnost. dell sam prije mrzio ali studio je fenomenalan bar kak kazu. A kad nabavim moyda cu i ja to moc reci