Dell Studio 15

poruka: 7
|
čitano: 1.843
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Dell Studio 15

Zanima me dali neko ima ovaj laptop, kakav je?? I naravnoi kakvi su uopce Dellovi prijenosnici??

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Dell Studio 15

Imam ja...laptop je odlican. sve radi savrseno. jedino su malo slabiji zvucnici. ekran je odlican, solidna baterija, super tipkovnica...ma sve 5

dell je opcenito jedan od najboljih proizvodjaca laptopa po mom misljenju a mnogi ce se slozit.

ima i recenzija u zadnjem bugu gdje ga takodjer hvale.

16 godina
neaktivan

aha vidio sam u Bugu recenziju sam tamo nisu pola stvari naveli kao npr osvjetljenje tipki (neznam jel to u hr ima al vidio sam, na netu nest sl..) a gdje se mogu najeftinije nabaviti?? i jesi dobio daljinski uz njega???

17 godina
neaktivan

nema (nazalost) osvjetljenja tipki sta i meni ponekad smeta...i nisam dobio daljinski..

ehh sad gdje ga najjeftinije nabaviti...ja bih najjednostavnije rekao iz SAD-a, tako sam ja napravio..ali ustvari to uopce nije jednostavno...

autorizirani distributer dell-a za hr je kodeks. ima ih nesto u vemilu, hgspotu, mikronisu..nisam bas detaljno provjeravao pa pogledaj i usporedi gdje se najvise isplati..mozda ce ti netko drugi znat reci vise...

Poruka je uređivana zadnji put čet 9.10.2008 19:04 (acer_man).
17 godina
neaktivan
Dell Studio 15

Imas dell-a a zoves se acer_man...mislim da je te studio-serija pun pogodak

!pogotovo jer ima koliko toliko dobre performanse(usporedujuci s destkopom) a ne preveliku cijenuNamigiva

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Lion King kaže...

Imas dell-a a zoves se acer_man...mislim da je te studio-serija pun pogodak

!pogotovo jer ima koliko toliko dobre performanse(usporedujuci s destkopom) a ne preveliku cijenuNamigiva

heh..samo sam cekao da to netko komentira...a znam..glupo..ali napravio sam account dok sam bio u "acer" fazi..namjeravao sam kupit acera ali kad sam se odlucio da idem u SAD pricekao sam malo i tamo ubo pravi izbor Belji se
sad mi uopce nije zao...svi kazu da je kvaliteta della daleko ispred jednog acera koliko se god acer poboljsao u posljednje vrijeme
16 godina
neaktivan

mah acer je katastrofa otkad je iydao novu seriju ona s onim multimedia panelom to je nistkorist mogucnost. dell sam prije mrzio ali studio je fenomenalan bar kak kazu. A kad nabavim moyda cu i ja to moc reci 

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice