DELL laptopi

poruka: 478
|
čitano: 260.623
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: DELL laptopi
dastefan kaže...
zeroname kaže...

Ja imam dell 5720 i sve pohvale ali bios mi je skoro sjebo lapotp jer se pregijavao bug u biosu i venitlatori i pokazivanje temp nije radilo kako treba dell je za konkretni model izdao 8 update-a za bios. Stavio sam zadnji i sve je u redu. Uzeo sam dell samo zbog garancije od 3 godine.

Pregrijavao se bug u biosu?? {#}

Šalim se, skužio sam šta si htio reći al daj pobogu malo razumljivije piši.

Jbg treba zarez doć poslije toga odmah se cijela rečenica promjeni.

14 godina
neaktivan
Edge kaže...

Evo jos jedne nezgode sa servisom:

Odneso sam laptop prije 2 tjedna jer se pregrijavo, oke zovem ja prejucer da izvidim situaciju, i dodje lik mi smo to sve napravili, al kolega ce vas nazvat, aha, nitko ne zove.

Oke jucer onda ja zovem, bio je neki sastanak i zamolila me zenska da kasnije nazovem, ja nazovem i onda kaze nema nikog u servisu.

Zovem danas 5 puta, nitko se ne javlja.

Pa ja nevjerujem, pa nabim ih sve na k, nikad nemojte kupovat smecarsku marku DELL. Da ih ja ne zovem laptop bi bio na servisu 5 godina valjda...

Je*em im sve po spisku, a treba mi laptop hitno ovih dana, jos ne mogu k sebi doc, akljavi su ko i cijela ova je*ena drzava koja tone vec 25 godina.

doslovno ista situacija kod mene,da ih nisam zvao nebi ni dobio laptop natrag xd kao zvali smo vas prije 2 dana,al nitko se nije javio na mob{#}

aljkavi su ko {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.9.2013 20:28 (hitmanovich).
12 godina
neaktivan
DELL laptopi

Mislin kupit novi laptop. Iman budžet do 6000kn , nebi volio ic priko toga. Šta mislite o ovome modelu, jeli neko imo iskustva snjin?
http://futura-it.hr/proizvod.aspx?productId=DI3737I7-8-1TB-8870M2-09

Evo naknadno san naso i ovaj hp, pa ako je neko imo i snjin iskustva.
http://futura-it.hr/proizvod.aspx?productId=0367965

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.10.2013 23:10 (itunes).

0 0 hvala 0
16 godina
DELL laptopi

Ima li netko iskustva sa ovim laptopom:

http://unimatrix.ba/shop/product.php?id_product=1102

Kakva je tipkovnica, baterija, kvaliteta izrade?

laptop će služiti za najosnovnije potrebe (internet, office i slično).

0 0 hvala 0
12 godina
DELL laptopi

I ja san vec nekih desetak dana vlasnik jednog dell laptopa i5,8gb rama 1600mhz,radeon 8730 2gb ali nazalost ddr3 750gb hard. Za sad sam jako zadovoljan radi ko urica stavio sam si win7 64bit ali uskoro cu stavit win 8 koji imam na drugom laptopu i odlican je.

vec sam mogu reci da je od acera i asusa koje sam isto imao 10puta bolji pogotovo sto se tice pregrijavanja. Igram grid2 i formulu 1 2013 i 2012 na lapu i rade bez problema na high postavkama nakon par sati igranja temp je od 52-58 stupnjeva recimo toshiba mi se na tim igrama digne na nekih 70 al je stara godinu dana i nikad ciscena. Laptop je uzasno tih stvarno ga ne cujes i u recimo dva sata igranja f1 2013 se ventilator onak pojacano upali 3 puta malo odvrti i opet se ugasi. Uglavnom nadam se da nece bit kvarova. Meni su se za sad pokazala toshiba jako kvalitetna ima ga cura i ja oba rade bez greske jedan godinu a drugi dvije nadam se da ce i dell biti takav.

eh sad ja bi jos samo ugradio ssd hard u njega al problem je sto moram izvaditi ili cd rom ili stari hard.

0 0 hvala 0
17 godina
omomomomoomm kaže...

I ja san vec nekih desetak dana vlasnik jednog dell laptopa i5,8gb rama 1600mhz,radeon 8730 2gb ali nazalost ddr3 750gb hard. Za sad sam jako zadovoljan radi ko urica stavio sam si win7 64bit ali uskoro cu stavit win 8 koji imam na drugom laptopu i odlican je.

vec sam mogu reci da je od acera i asusa koje sam isto imao 10puta bolji pogotovo sto se tice pregrijavanja. Igram grid2 i formulu 1 2013 i 2012 na lapu i rade bez problema na high postavkama nakon par sati igranja temp je od 52-58 stupnjeva recimo toshiba mi se na tim igrama digne na nekih 70 al je stara godinu dana i nikad ciscena. Laptop je uzasno tih stvarno ga ne cujes i u recimo dva sata igranja f1 2013 se ventilator onak pojacano upali 3 puta malo odvrti i opet se ugasi. Uglavnom nadam se da nece bit kvarova. Meni su se za sad pokazala toshiba jako kvalitetna ima ga cura i ja oba rade bez greske jedan godinu a drugi dvije nadam se da ce i dell biti takav.

eh sad ja bi jos samo ugradio ssd hard u njega al problem je sto moram izvaditi ili cd rom ili stari hard.

Još samo, molim te, napiši oznaku modela laptopa (dodaj u postojeću poruku), pa će mini review biti potpun.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.10.2013 13:59 (denix).
17 godina
odjavljen
DELL laptopi

Meni se laptop uzasno pregrijava, pa hebem im ja mter vise, bio je 5 puta na servisu i nikad nista.

http://isvijet.com.hr

0 0 hvala 0
12 godina
DELL laptopi

Evo to ti je taj laptop plus cim sam  ga kupiio u ducanu su ugradili jos 4gb rama http://www.vemil.hr/proizvod/prijenosno-racunalo-dell-inspiron-3521-core-i5-3337u-156-led-4gb-750gb-hd8730m-2gb-web-cam-wifi-bt-hdmi-usb-30/39998/

evo igrao formulu 1 izasao van iz igre sa alt f4 i odmah pogledati temperaturu 52 stupnja i za sekundu je pala na 48 evo dok ovo pisem i gledam temp varira od 45-48 tak da sam za sad prezadovoljan sa grijanjem i ocistit cu ga svakih mjesec dana. mozda vam se pregrijava jer nije na dobroj podlogi moj laptop je stalno na drvenom stolu a onaj dio di je ventilator cak i viri sa stola 3-4cm tak da ga nista ne gusi.  aces i asus bi bili na dobrih 80 stupnjeva tokom tih radnji znam jer sam ih imao (i nikad vise) i igrao sam f1 uglavnom uvjek su se vrteli na puno vecim temp.

osobno mi je jedino zao sad sto nisam uzel i7 umjesto i5 nije da je ovaj preslab radi super ali mozda ce zatrebati to me jedino grize malo.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Edge kaže...

Meni se laptop uzasno pregrijava, pa hebem im ja mter vise, bio je 5 puta na servisu i nikad nista.

I ja sam imao problem sa pregrijavanjem , napravio update biosa jer je prethodni imao krive vrijednosti kritičnih temperatura i nije palo ventilator kad je trebalo. Update-ao sam bios i sa nemam više problema. Radi se o Dell 5720

12 godina
DELL laptopi

omomomomoomm

I jel bude ta informacija koliko rama max podrzava lap i jesi pogledao ispod poklopca dali mozes pristupiti optici?

0 0 hvala 0
12 godina
DELL laptopi

Nisam jos saznao. kupit cu drugi tjedan ssd pa cu to sve rijesiti nisam nis stigao napraviti radi posla i drugih obaveza samo se tu na forumu informiram. cim ugradim ssd i provjerim za rame ovdje cu se pohvalitit

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
DELL laptopi

{#}Ej bok Bugovci,imam jednu molbu.Dobio sam laptop DELL Inspiriu8200(znam da je star al dela)al nisam dobio uz njega kablove ni punjač.Mislim dao mi ga je jedan prijatelj za kčer.Važno je da je ispravan i da  sve radi.Jedino mi je bed što nemam ispravljač ni punjač za njega niti ni jedan kabal koji ide uz nj.Pa bih molio ako netko zna gdje bi se mogli nabaviti il ako ih netko ima ko je imao Inspiriu 8200 da mi javi,,rado bih mu platio utorak,,.I dali netko zna dali ima koji drugi punjač koji može zamjeniti njegov orginalni pošto sam gledao svi su večinom 19.5V-4.5A a njegov je 20V-4.5A ima li to kakve veze i da li mu može štetiti ako je manja jačina inputa.{#}

0 0 hvala 0
14 godina
DELL laptopi

Dell Inspiron 3521 (Intel Core i5 3317U ; 750GB @ 5400 rpm ; 6GB RAM ; Intel HD4000 + HD7670M ; 15.6")

Zanima me kakva je kvaliteta izrade dotičnog, imal kakvih problema sa pregrijavanjem i kvarovima ? .

Služit će za: Surfanje ; HD Filmove ; Visual Studio 2012/2013 .

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
baltezar kaže...

{#}Ej bok Bugovci,imam jednu molbu.Dobio sam laptop DELL Inspiriu8200....

evo imas ovdje -- http://www.ebay.com/itm/230775572989?redirect=mobile

s moba saljem pa nemogu tekst linkat

baltezar, javi se na pm ak imas jos kakvih pitanja

17 godina
DELL laptopi

Da li se gubi garancija ako idem čistit laptop od prašine i rastavim ga praktički cijelog? Radi se o inspironu 7520.

Pitam radi toga što je subota navečer, pa ne mogu nazvat ovlašteni servis da njih direktno pitam, a i zbog toga što je kolega koji ima acera zvao njihov servis (dok je svog htio očistit), pa su mu rekli da je svejedno da li ga rastavi on ili oni, pa da li je takva situacija i kod della?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
denix kaže...

Da li se gubi garancija ako idem čistit laptop od prašine i rastavim ga praktički cijelog? Radi se o inspironu 7520.

Pitam radi toga što je subota navečer, pa ne mogu nazvat ovlašteni servis da njih direktno pitam, a i zbog toga što je kolega koji ima acera zvao njihov servis (dok je svog htio očistit), pa su mu rekli da je svejedno da li ga rastavi on ili oni, pa da li je takva situacija i kod della?

ne znam,mislim da ga možeš čistit,ali ne skidat cooler jer su na njemu naljepnice.....

Remember, remember the Fifth of November Gunpowder, treason and plot; I know of no reason why gunpowder treason. Should ever be forgot
15 godina
neaktivan
Nemaju svi istu politiku što se toga tiče, s toga bi svakako trebao izguglati smiješ li, ili sačekati da vidiš hoće li tko što odgovoriti.
Optimizam je nedostatak iskustva.
17 godina
DELL laptopi

Ok, hvala vam. Pričekat ću onda radni dan, nazvat, pa pitat, pa da budem 100% siguran, da ne bi bilo nismo znali :D

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Pitaj ih odmah može li to i ovlašteni servis raditi besplatno dok imaš garanciju na njega, da i to saznamo. :D
Optimizam je nedostatak iskustva.
14 godina
DELL laptopi

Jel istina da kod dellovih 3 godien garancije, samo prva godina pokriva dijelove i ruke a ostale 2 godine samo dijelove?

0 0 hvala 0
17 godina
turbojc kaže...
Pitaj ih odmah može li to i ovlašteni servis raditi besplatno dok imaš garanciju na njega, da i to saznamo. :D

Zvao sam kodeks i kaže lik da laptop ne bi smjela otvarat neslužbena osoba ako se ne želi izgubiti garancija, i kaže da čišćenje prašine naplaćuju

290 kn + pdv (1 radni sat) / 145 kn + pdv (pola sata) [2 puta sam zvao da budem 100% siguran oko cijene, ali to nije ispalo tako - javila se dva različita lika, kažu različitu cifru i satnicu.]

I kažu da nema besplatnog čišćenja.

Eto, može još netko nazvat, pa možda dobije neke drugačije informacije :D

14 godina
neaktivan
DELL laptopi

Mislim da sam vidio da nekakav system one ili tako nesto ciscenej naplacuje 160kn. Kolko znam oni su ovlasteni servis za Dell pa se moze to vjerojatno i kod njih rjesiti.

Dell Precision M6600
Moj PC  
0 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
DELL laptopi

vjerujem da ti oni to kažu,naravno,radi zarade....jel imaš kakve naljepnice na šarafima od laptopa?kontaktiraj dell(direktno) i pitaj ih za to

Remember, remember the Fifth of November Gunpowder, treason and plot; I know of no reason why gunpowder treason. Should ever be forgot
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
kivic15 kaže...

vjerujem da ti oni to kažu,naravno,radi zarade....jel imaš kakve naljepnice na šarafima od laptopa?kontaktiraj dell(direktno) i pitaj ih za to

U pravilu proizvodjaci laptopa dozvoljavaju korisniku da mjenja/servisira ono kaj je ispod osnovnih "poklopaca". Kod nekih je to hdd, memorija, optika, wifi modul. Kod drugih se smije skinuti i tipkovnica da bi se doslo do ventilatora. Kod vecine laptopa iz consumer klase nije rijetkost da se mora pol laptopa raskopat da bi se doslo do ventilatora i sustava hlađenja da se isti ocisti i da to rezultira gubitkom jamstva.

Dell Precision M6600
12 godina
neaktivan
DELL laptopi

pozdrav svima...evo razmisljam o kupnji laptopa pe me ovaj zanima treutno.spreman sam izdvojiti do 5500kn.sluzio bi mi za igranje i sve ostale stvari,posto do sada nisam igro igrice bit ce i starijih naslova tako mislim da bi trebo sve vrtiti bez problem.

http://www.hardsoft.hr/dell-notebook-inspiron-3537-156-led-hd-1366-x-768intel-core-i7-4500u-processor-4m-30-ghz-8gb-ddr3-ram-1tb-hdd-8x-dvd-rw-wi-fi-radeon-8850m-2gb-gddr5-linux/DI3537I7-8-1TB-8850M2-09/product/

molim da mi netko pomogne sa kojim korisnim savjetom ili prijedlogom laptopa

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Moje smeće od DELL Laptopa se pregrijava dok vrti običan Minecraft. Pustite bajke o BIOS-u i takve fore jer ventilator vrti cijelo vrijeme ali ne može skinuti temperaturu jer se dell pregrijava previše.

i5, 64bit, 4GB rama, inspirion serija. 1 godinu je star.

f off de
12 godina
neaktivan
fitzgerald kaže...

pozdrav svima...evo razmisljam o kupnji laptopa pe me ovaj zanima treutno.spreman sam izdvojiti do 5500kn.sluzio bi mi za igranje i sve ostale stvari,posto do sada nisam igro igrice bit ce i starijih naslova tako mislim da bi trebo sve vrtiti bez problem.

http://www.hardsoft.hr/dell-notebook-inspiron-3537-156-led-hd-1366-x-768intel-core-i7-4500u-processor-4m-30-ghz-8gb-ddr3-ram-1tb-hdd-8x-dvd-rw-wi-fi-radeon-8850m-2gb-gddr5-linux/DI3537I7-8-1TB-8850M2-09/product/

Ja sam osobno kupio DELL jednom u životu i više nikada. uzeo sam sam zbog 3 godine garancije, koja mi nije puno značila jer sam servis čekao 3 mjeseca. Na DELL Inspirion i5, 64 bit, 4gb rama jedva se vrti minecraft server a kamoli da nešto drugo radi kako spada.

Al ajde, barem je kroz zimu grijao sobu laptop.

f off de
17 godina
nn100 kaže...
fitzgerald kaže...

Ja sam osobno kupio DELL jednom u životu i više nikada. uzeo sam sam zbog 3 godine garancije, koja mi nije puno značila jer sam servis čekao 3 mjeseca. Na DELL Inspirion i5, 64 bit, 4gb rama jedva se vrti minecraft server a kamoli da nešto drugo radi kako spada.

Al ajde, barem je kroz zimu grijao sobu laptop.

Premalo si detalja dao. Da li je laptop nedavno očišćen? Da li je uopće čišćen? Kažeš, bio je na servisu. Da li se grijao isto i poslije servisa kao i prije ili više?

16 godina
neaktivan
DELL laptopi

Evo jedan mali update riknulo mi ono smeće od seagate HDD u DELL toliko sam ljudt da mi se neda to nosit na garanciju jer je ionako tamo bit mjesecima.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
DELL laptopi

Samo jedno pitanje za vas koji su slali laptop na servis, koji je to servis?

Moj laptop je kupljen u ADM-u i oni su me uputili na tecomtrade kao ovlašteni servis, ima li itko iskustva s njima?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice