Na kakvom ti poslu radis, ako imas tako vulgaran istup i veliku dozu nepismenosti?
Svaki proizvodjac ima svoj high i low end segment modela, tako da je nebulozno pricati da je jedna firma gora od druge. Koliko para, toliko muzike. Tako ti je to.
kakve veze ima moj posao sa time da DELL laptop koji je kupljen nije ni doslovno počeo raditi kako spada i već je počeo gubiti disk. I sad ga moram slati na servis i u staru se zna da budu komplikacije. DELL nema politiku adekvatnog servisa u HR i to su problemi u startu.
Laptop koji košta 5000 do 6000kn mora barem malo raditi. za to novce se već može kupiti funkcionala laptop a ne nešto što doslovno u startu ne valja kao DELL.
i jedan pravopisač se javio, pošteno :) nema argumenata pa idemo onda sa raspavnom na osobnom nivo a i možemo sa š,č i ć.
Uglavnom svoje sam rekao, na neugodan i bolan način sam naučio što znači kupiti (garbage) DELL. Naravno uvijek može biti netko tko će ignorirati istinu. to nema smisla pa ni raspravljati. Uostalom nek svatko proba na sebi. Da sam barem ja bio upozoren prije ili pročitao više o DELL-u, pa sad ne bi bacio novce.
lijep pozdrav