DELL laptopi

poruka: 478
|
čitano: 260.770
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Re: DELL laptopi
Phobius kaže...

Na kakvom ti poslu radis, ako imas tako vulgaran istup i veliku dozu nepismenosti?

Svaki proizvodjac ima svoj high i low end segment modela, tako da je nebulozno pricati da je jedna firma gora od druge. Koliko para, toliko muzike. Tako ti je to.

kakve veze ima moj posao sa time da DELL laptop koji je kupljen nije ni doslovno počeo raditi kako spada i već je počeo gubiti disk. I sad ga moram slati na servis i u staru se zna da budu komplikacije. DELL nema politiku adekvatnog servisa u HR i to su problemi u startu.

Laptop koji košta 5000 do 6000kn mora barem malo raditi. za to novce se već može kupiti funkcionala laptop a ne nešto što doslovno u startu ne valja kao DELL.

i jedan pravopisač se javio, pošteno :) nema argumenata pa idemo onda sa raspavnom na osobnom nivo a i možemo sa š,č i ć.

Uglavnom svoje sam rekao, na neugodan i bolan način sam naučio što znači kupiti (garbage) DELL. Naravno uvijek može biti netko tko će ignorirati istinu. to nema smisla pa ni raspravljati. Uostalom nek svatko proba na sebi. Da sam barem ja bio upozoren prije ili pročitao više o DELL-u, pa sad ne bi bacio novce.

lijep pozdrav

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 15:04 (hub100).
16 godina
neaktivan
DELL laptopi

Meni još nije jasno kako ti neku suspenziju ili već ban nisi dobio, jer koliko si star na forumu, vidi se da ti je neki dupli profil, ili tko zna što već. 

Pljuješ tu uredno po Dellu, i samo pljuješ pljuješ. 

A nas već velik broj te uvjerilo sasvim suprotno.

Čovječe, pa ne znam u čemu je problem.

To što tebi ne valja jedan model, i na žalost baš se tebi potrefilo ne znači da je to najgori mogući laptop.

Đuro#2155,
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...

Meni još nije jasno kako ti neku suspenziju ili već ban nisi dobio, jer koliko si star na forumu, vidi se da ti je neki dupli profil, ili tko zna što već. 

Pljuješ tu uredno po Dellu, i samo pljuješ pljuješ. 

A nas već velik broj te uvjerilo sasvim suprotno.

Čovječe, pa ne znam u čemu je problem.

To što tebi ne valja jedan model, i na žalost baš se tebi potrefilo ne znači da je to najgori mogući laptop.

Znači ako prije nisam bio na forum ne bi smio pisati. Ako sam par grubih riječi napisao nekome, to može biti samo odgovor na meni upućene uvrede. primjetio sam da mi je sad nedugo upućeno dosta uvreda, vjerojatno u nadi da isprovociraju svađu i da prestanem pisati jer nemaju kontraagumente. nema potrebe za tim, svoje sam rekao i nema dalje smisla.. Dokazivati ne treba, jer činjenice su te koje su bitne. može si netko dalje sam sebi lagati, meni ne.

I velik broj se složio samnom. niste me baš ništa uvjerili. Zamisli koliko je to postotak ako samo ovdje je nekolicina potvrdila da nikad više ne bi kupila DELL. Nije jedan, ni model, ni jedan laptop. više modela i više laptopa, dell. i svaki na na svoj način prestao obavljati funkciju. dal je najgori mogući laptop. ne znam, možda ima i gorih. vjerojatno ima i gorih, tko zna.

Poruka je uređivana zadnji put uto 11.6.2013 15:15 (hub100).
16 godina
neaktivan
DELL laptopi

Ja imam dva doma, N5010 oko 5000kn je bio, rokam svaki dan na njemu igrice, trpi me više od godinu dana što igram diablo na njemu. 

I 1545 model, na kojem sam mjenjao ekran, jer cura ga je uspila polupati, a nisu naravno priznali garanciju, pa sam kupio ekran za 500kn i sam promjenio. U servisu tražili oko 2000kn

on ima 3 godine, a ovaj drugi ima 2 godine. 

Dva problema imao s na 5010, punjač! jer ima kvrgu gdje se ubada u adapter, pa sam ga stotinu puta zgazio i pokvario. Ali sad sam kupio normalni ravni kabel pa nema nikakvih problema.  

I sad nedavno gasio se nakon minut kad se upali, mislio sam ga nositi na servis. Očistio bih ja njega odavno ali kako ima garanciju ne diram ga. 

Uzeo sam usisivač malo usisao prašinu iz hladnjaka, malo puhao, nešto malo izletilo van. I problem sam riješio sam.

Jer i sam znam u čemu je problem. I nisam se htjeo pametariti previše i ne znam šta sad raditi.

A s 1545 nikakav problem osim s ekranom nisam imao.  

Đuro#2155,
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
hub100 kaže...

Znači nemaš konretne argumente pa ćeš probati vrijeđati firmu. nema kaj ni očekivati od nekog tko tvrdi i laže su DELL laptopi dobri.
argument ne da ti je glup nego totalno glup, ali slažem se firma koja naručuje DELL nije ozbiljna firma. tu smo se složili.

kaj se onog kalba tiče, znam dečka kojem su "zamijenili kabel", pa je onda morao ponovno slati. nakon kaj su ga izvozvali dva puta onda je kabel zamijenjen. to su dva pojma, zamijeniti kabel i zamijeniti kablel. Prvi put nisu zamjenili nego samo držali laptop tamo. nisu automatski laži nešto za što nemaš kontra argument. da napišem imena i prezimena odmah bi se vidjelo,ali nema smisla blatiti ime pa da ljudi i javno znaju da sam ikada kupio DELL.

tvoje nerazumljivo prihvačanje istine i činjenice, pa onda natucaš ovdje nebuloze isto nema smisla.
Da, da..a kad nema nikakovog argumenta onda je korisnik kriv. tu se sležem,korisnik si je kriv što je kupio DELL.

Taj DELL laptop svako malo izgubi disk, nepropozna ga i onda ga sam od sebe za koji sat pronađe. kvaliteta i pol.

Da je kupila HP ,nakon 2.5 godine i dalje bi imala laptop.

Tko je jednom probao DELL neće se više zamarati tim smećem.

A to su tvoji argumenti {#}

Ja sam više puta probao "DELL" (još jednom, to je ime kompanije), i prezadovoljan sam.

Sad ti jadan nisi zadovoljan laptopom koji si kupio, i odmah je "DELL" smeće. Uz to vjerujem da si počeo i izmišljati, argumenti su ti glupi (da glupi), pa polako počinjem sumnjati da si nedorasla trolčina. {#}

Ad astra peronospora
15 godina
protjeran
DELL laptopi

Ne znam kaj fali Dell laptopima...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Bypass kaže...

A to su tvoji argumenti {#}

Ja sam više puta probao "DELL" (još jednom, to je ime kompanije), i prezadovoljan sam.

Sad ti jadan nisi zadovoljan laptopom koji si kupio, i odmah je "DELL" smeće. Uz to vjerujem da si počeo i izmišljati, argumenti su ti glupi (da glupi), pa polako počinjem sumnjati da si nedorasla trolčina. {#}

A koji tu tvoji argumenti osim pokuaju provociranja u nadi da izazoveš svađu i onda ćeš cmizditi zašto mi se dalje dozvoljava pisanje. :D

ja sam evo više puta probao DELL laptope i svi su bili smeće, ali evo ostavimo to da je smeće da je ono osobni dojam, ali je gore bilo njihovi funkcionalni nedostaci kao što su pregijavanje i zamrzavanje. a najgori su kvarovi i otkazivanje. Monitor najčeće kod novih DELL ova otkazuje. Otkaže im ili VGA chip ili kabel koji povezuje monitor. To sa VGA chipom je činjenica koju mi je čak kolega sa FER-a potvrdio. zbog loše izrade lagano ispadaju van i chip i kabel.

Često im se pokvari HD, DVD rom koji je otkazao na jednom evo manji je problem. taj sam i zaboravio jer evo ne gledam svaku sitnicu. otkazalo mu je izbacivanje DVD-a pa se moralo iglom ili spajalicom stisnuti u onu rupu pokaj gumba za izbacivanje.

Servis je relativni problem. napominjem relativni jer nekom je bitno da dobije laptop natrag prije nego prođe mjesec i sitno i da ga na mora slati ponovno za isti kvar, nekom to nije bitno. nekom je bitno da se riješi makar ga to koštalo vozikanja više puta i čekanja više puta.

Evo pitanje je sad kako riješiti servis na polufunkcionalnom laptopu. kao ovaj jedan u firmu. malo radi malo ne. orginal win je na njemu, više puta je probano i sa reinstalom windowsa ali kvar je hardverski. uglavnom šalješ nešto ne servis a unaprijed znaš da budu problemi...

problem pregijavanja evo isto je relativni, ako ga ostaviš upaljenog i ni jedan program se ne vrti niti ne grije toliko. ako upališ nešto počinje se jače grijati. zato se i veli za dell da je zimski laptop. toplije je u sobi, a doslovno možeš održavati čaj toplim ako ga staviš s lijeve strane, pokraj onih otvora za zrak. Dal je to problem ili ne, ne znam. To se lako dokaže, ok možemo reći da to nije bitno. Možda zamrzavanje nije direktno povezano sa tim.

Razni problemie sa otkazivanjem kamere, tipkovnice, ne preprepoznavanjem komponeti često izazivaju rasprave. Uvijek se netko nađe i pravi pametan pa dijeli savjete o driverima ovo ono. no pitanje je zašto ne bi jednostavno radilo sve.

Može se netko ljutiti, ali jako često ljudi vele da nikad više neće kupiti DELL. neke stvari su jednostavno takve. a to što DELL jako lijepo i fancy zvuči, valjda zato ljudi ostaju bez novca.

Svatko nek odluči i proba za sebe.

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 8:32 (hub100).
12 godina
neaktivan
DELL laptopi

Ja sam nedavno kupila Dell prije nešto više od mjesec dana (Inspiron 15r - 5521), baš zbog preporuka da su laptopi kvalitetni i dugo traju. Moj tata ima dell vec nekoliko godina, s kojim nema problema, a i u firmi (a ovo je prilično ozbiljna firma, da tako kažem :p) imamo dell kompjutere, s kojima koliko vidim nema toliko puno problema, ni blizu koliko se ovdje priča.

Što se tiče sporosti servisa - to ne znam, jer mi nije bio potreban još.

No mislim da je i kod laptopa dosta toga ovisno o sreći i koji se model potrefi - ja sam recimo prije toga imala dva laptopa, jedan je imao garanciju godinu dana i odmah nakon toga se pokvario, a drugi je nakon samo nekoliko mjeseci sto sam ga imala morao na popravak - bilo je u garantnom roku, oko par tjedana do mjesec dana sam bila bez laptopa i kasnije je godinama s njim bilo sve u redu. Tako da sve ovisi.

Sa dellom sam trenutno prilično zadovoljna. :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 12.6.2013 8:31 (Rhaenys).

3 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
DELL laptopi

Evo još jedna pohvala, a gle treba ovom dečku gore dati do znanja da ispada samo troll, i da sad što je on čuo i ima par priča, je da svaki laptop može imati problema. Ali sad da cijela prouzvodnja i firma ne valja. 

Prevario si se, dell je jako dobar proizvođač, i super su im lapotpi, i oni jeftiniji, a pogotovo skuplji.

I tako da ne znam više odakle si inspiracije za toliko trolanja, i toliko priča, pa ko da si ih imao 2000 komada, i da svaki dan imaš 10 problema koje moraš nositi na servis ili sam popravljati.  

Đuro#2155,
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
DELL laptopi

Ja sam zaboravila napomenut, da ne bude zabune, da laptopi s kojima sam imala problema nisu bili dell, ovo sad mi je prvi dell laptop. :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
DELL laptopi

Eto, čitala sam da pišete o servisima za Dell u Hrvatskoj...i samo ću vam reći da ga rađe sami pokušate popraviti i nabaviti komponente na svoju ruku. 

Meni se dogodio kvar na laptopu, laptop mi je pao i ekran mi nije radio.

Odnijela sam ga u ovlašteni Dell servis (Kodeks) jer mi se nije dalo šarafit po tome, nakon nekoliko dana sam došla u servis da vidim u čemu je bio kvar, rekli su mi da ne radi tipkovnica, kabel od ekrana i napajanje, i da će me popravak koštati 1800 kuna.

Također su mi rekli da mi se ne isplati popravljat ga, i da ja njima dam laptop, a oni bi meni dali popust na neki smeće-laptop. Naravno da nisam pristala na to, jer sam laptop platila 6500 kn, i odlučila sam ga sama sredit. 

Uglavnom, problem je bio samo u tome što se nekako odspojio kabel od ekrana, ostalo mi je sve radilo. Otkud su oni meni našli kvar u ostalim dijelovima, meni nije jasno! Valjda su mislili da sam cura pa da me mogu lako preveslati i zgrabit pare. E pa zaj*bali su se. 

Gamad.

If you got late bills and you lost your job Tell me whatcha gon do? ACT A FOOL.

5 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Daj netko pročitaj jamstveni list i recite mi jeli i vi nemozete poslati laptop na server ako ima manje od 6 crvenih pixela -.-

www.mmo-balkan.com/forum
14 godina
protjeran
DELL laptopi

Eto moj 17R je na carini. Upravo poslao fedEx-u odnosno kooperantu punomoć pa nek carine i dostave. Iz amerike je stigao u Zagreb za manje od 48 sati. 

Ad astra peronospora

1 0 hvala 0
12 godina
protjeran

Koliko si platio postarinu, carinu?

www.mmo-balkan.com/forum
14 godina
neaktivan
anshika05 kaže...

Eto, čitala sam da pišete o servisima za Dell u Hrvatskoj...i samo ću vam reći da ga rađe sami pokušate popraviti i nabaviti komponente na svoju ruku. 

Odnijela sam ga u ovlašteni Dell servis (Kodeks) jer mi se nije dalo šarafit po tome, nakon nekoliko dana sam došla u servis da vidim u čemu je bio kvar, rekli su mi da ne radi tipkovnica, kabel od ekrana i napajanje, i da će me popravak koštati 1800 kuna.

Također su mi rekli da mi se ne isplati popravljat ga, i da ja njima dam laptop, a oni bi meni dali popust na neki smeće-laptop. Naravno da nisam pristala na to, jer sam laptop platila 6500 kn, i odlučila sam ga sama sredit. 

Uglavnom, problem je bio samo u tome što se nekako odspojio kabel od ekrana, ostalo mi je sve radilo. Otkud su oni meni našli kvar u ostalim dijelovima, meni nije jasno! Valjda su mislili da sam cura pa da me mogu lako preveslati i zgrabit pare. E pa zaj*bali su se. 

Gamad.

S Kodeksom sam i ja imao problema - prilikom zamjene ekrana (na koju sam cekao 5 dana tak da tu nema zamjerke) novi panel su fino potegli šarafcigerom i zgrebali (tu ima gadne zamjerke :D). Tocno se vidi da dok su ga montirali da im je "pobjego" šarafciger.

Dell Precision M6600
13 godina
neaktivan
Bypass kaže...

Eto moj 17R je na carini. Upravo poslao fedEx-u odnosno kooperantu punomoć pa nek carine i dostave. Iz amerike je stigao u Zagreb za manje od 48 sati. 

Preko koje si stranice naručija laptop iz inozemstva? Molin te daj mi neki link.

16 godina
DELL laptopi

Pozdrav, 

kupio sam Dell Studio 1555 prije 4 godine i jednostavno je odlican. 2 puta sam ga cistio od prasine, izvadio dvd przilicu i stavio jos jedan hdd i to je sve sto sam radio na njemu.
Baterija je odlicna, 4 sata je trajala prve 2 godine, sad mi traje oko 2 sata (al to sam ja kriv). 
Nikad nisam imao nikakvih problema a laptop stvarno nije mazen (radio je po suncu i soli na brodu, po prasini na gradilistima ...).

Da ne bude da samo hvalim, jedino sta mi se nije svidjelo je mozda malo mekano kuciste, tj. moze se malo vitoperiti.
To su moji dojmovi i iskustva sa seriom Studio. 

0 0 hvala 0
17 godina
DELL laptopi

Eto da i ja dam malo doprinosa u temu ovu :D

Ja sam vlasnik DELL-a N7110 preko tri godine , "malac" radi dnevno u firmi barem 8 do 9 sati , kolega ga vec 2 puta zalil vodom (mogu rec 2 infarkta kasnije) i sve radi , nikada problema .

Buku nisam neku primjetil , niti pregrijavanje (Gw2 na mid setu i lap je na 80 stupnjeva max) .

Mozda jedini "problem" je kaj wsad sekcija tipkovnice nakon cca 2-3 sata igranja GW2 postane lagano topla , sto je realno i ocekivano :D

A servisi u nasem dragom croatistanu su poznati po nefikasnosti i nemarnosti , tako da iskreno nije bitno dali je u pitanju servis od Dell.a ili nekog drugog , ako nemas vezu ili neznas osobu koja popravlja realno bilo koji uredaj koji se posalje na popravak ce biti procesiran lose i na brzinu .Sto opet nije problem , vecina danasnjih uredaja ima garanciju koja vrijedi izvan nase drzave , a realno skoro iz svakog dijela nase drzave se moze brzo doci do neke zemlje koja ima servis na razini (slo , ita , mađ ) .Realno posto sam iz Zagreba a Ljubljana mi je na sat do sat i pol autom sve svoje uredaje vozim tam na servis i nikada problema :D

Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
DELL laptopi

Ok sada ste me malo uplašili{#}, namjera mi je uzeti jeftiniji Dell Inspiron N3521 (cca 2400kn) jer dolazi automatski sa 3 god garancije... Znači vi ste svi imali problema sa servisom u garantnom roku?!? Imali još neki "službeni" servis osim Kodeksa?!?

0 0 hvala 0
15 godina
Imati ćeš iste probleme koju god marku uzeo ili ih uopće nećeš imati. Sve ovisi kakve si sreće, čista statistika.
Stručnjak za odmaganje...
14 godina
protjeran
DELL laptopi

Odgovor: Za računala se ne naplaćuje carina u RH nego PDV na vrijednost laptopa (+ koliko je koštao prijevoz). FedEx mi obrađuje carinski postupak i dostavu tako da je to njima još jedno 300 kuna ako se ne varam.

Laptop je kupljen sa dell.com-a preko prijatelja koji ga je onda poslao meni u RH zajedno sa računom. Inspiron 17R i7 8Gb itd je koštao svega 650$ sa raznim popustima ;)

Ad astra peronospora

1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...

Evo još jedna pohvala, a gle treba ovom dečku gore dati do znanja da ispada samo troll, i da sad što je on čuo i ima par priča, je da svaki laptop može imati problema. Ali sad da cijela prouzvodnja i firma ne valja. 

Prevario si se, dell je jako dobar proizvođač, i super su im lapotpi, i oni jeftiniji, a pogotovo skuplji.

I tako da ne znam više odakle si inspiracije za toliko trolanja, i toliko priča, pa ko da si ih imao 2000 komada, i da svaki dan imaš 10 problema koje moraš nositi na servis ili sam popravljati.  

naravno da pokušaj pisanja istine ispada trolanje. ja pišem svoje iskustvo sa dell-om. nemam 2000 komada, nego sam imao prilike (nažalost) osobno raditi sa 2 DELL laptopa i oba su vrisnula, 2 na koja nisam ja radio direktno su isto završili na dugom servisu.

ne treba ti inspiracija kad platiš skoro 6000 kn za nešto što ne valja a kad nosiš na servis vrate ti nakon mjesec dana i onda ga opet moraš natrag vraćati ne servis. i tako u krug.

pitanje je zašto bi kupio dell i imao problema sa nečim što ne treba.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.6.2013 19:55 (hub100).
12 godina
neaktivan
Ezav kaže...

Eto da i ja dam malo doprinosa u temu ovu :D

Ja sam vlasnik DELL-a N7110 preko tri godine , "malac" radi dnevno u firmi barem 8 do 9 sati , kolega ga vec 2 puta zalil vodom (mogu rec 2 infarkta kasnije) i sve radi , nikada problema .

Buku nisam neku primjetil , niti pregrijavanje (Gw2 na mid setu i lap je na 80 stupnjeva max) .

Mozda jedini "problem" je kaj wsad sekcija tipkovnice nakon cca 2-3 sata igranja GW2 postane lagano topla , sto je realno i ocekivano :D

A servisi u nasem dragom croatistanu su poznati po nefikasnosti i nemarnosti , tako da iskreno nije bitno dali je u pitanju servis od Dell.a ili nekog drugog , ako nemas vezu ili neznas osobu koja popravlja realno bilo koji uredaj koji se posalje na popravak ce biti procesiran lose i na brzinu .Sto opet nije problem , vecina danasnjih uredaja ima garanciju koja vrijedi izvan nase drzave , a realno skoro iz svakog dijela nase drzave se moze brzo doci do neke zemlje koja ima servis na razini (slo , ita , mađ ) .Realno posto sam iz Zagreba a Ljubljana mi je na sat do sat i pol autom sve svoje uredaje vozim tam na servis i nikada problema :D

imao se prilike raditi se dell servisom u hr (zg) i to što oni rade nije usluga servisiranja nego je dugotrajno maltetiranje. s druge strane nosio sam par drugih marki laptopa na servis i nisam morao čekati tako dugo. uglavnom, servis u zg, nije servis.

12 godina
neaktivan
anshika05 kaže...

Gamad.

Dell laptopi posebno Inspirio serija ima problema sa nekim VGA chipom i kablom koji povezuje kučište sa monitorom. probajte samo prosurfati i vidjeti ćete koliko ljudi ima problema sa tim. s tom greškom dell insprion doslovno da nije upotrebljiv.

jedan od laptopa sa kojima sam imao problema izgubio je sliku, poslao je na servis, vratili su mi nakon 3-4 tjedna, lap je radio par dana i onda opet isto.

uglavnom nije to izdvojen slučaj. a vi me blatite koliko želite. nemam namjernu nikom se zamjerati ni svađati se. to su moja iskustva.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.6.2013 19:54 (hub100).
12 godina
neaktivan
molim obrisati. greška

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.6.2013 19:56 (hub100).
12 godina
protjeran

Imam crveni pixel na inspirionu, a naljepnica na laptopu kaže više pixela za bolju sliku ^^

www.mmo-balkan.com/forum
14 godina
protjeran
DELL laptopi

Dostavljen 17R. Rhea d.o.o. (zastupnik fedex-a) je napravila odličan posao. Pokrenut, win8 konfiguriran za par minuta i leti. Kasnije više.

Ad astra peronospora

3 0 hvala 0
13 godina
protjeran
DELL laptopi

Meni prije 2h stigao Inspiron 3521 (najjeftinji model) pa taman za ulazak u EU napišem mali review.... {#} 

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
DELL laptopi

Ako netko ima problema sa ventilatorom koji radi na 100% stalno, treba samo upgrade-at BIOS. Sve se nalazi na dell.com/support, uključujući i dijagnostiku, samo je potreban service tag koji se nalazi na donjoj strani laptop-a.

Ad astra peronospora

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
DELL laptopi

Eh... citam ovdje vec pola sata i moram priznati da sam zazelio neke grickalice . Bas je zabavno . Kako vam nije jasno da nicim covjeka ( trolla , ili sta god da je ) necete uvjeriti u suprotno. Jednostavno nemojte odgovarati ni citirati njegove postove. Nemam nista protiv njega ali... 

Pa to je isto kao da ste onoga Evga obozavatelja pokusali uvjeriti da zaboravi na istu ( kako se ono lik zvao... Vlada*** ili tako nesto )

Evo...i sam koristim Inspiron seriju vec godinu dana a kupio sam ga prosle godine upravo od jednog forumasa . Ni '' G'' od neke greske. Jos sam ga malo i pojacao SSD-om i drugim HDD-om koji sam stavio umjesto optike. Da ne duljim...covjek se opekao... kupio vjerovatno refurbised proizvod pod ''novo'' ( iako nije ni mogao znati ) i sad je tako kako je. Nek kupi sta hoce...Ako mu od volje moze i HGSPOT-ov forcebook...who cares...njegovi su novci. Ako se nekom ne svidjaju njegove frustracije...zaobidji. U svakom slucaju , preporucio sam Dell-a najmanje desetorici i svi zadovoljni. ( osim jedne osobe kojoj se boja nije svidjala )

It's all about the sound . (Quincy Jones)
Moj PC  
3 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice