DELL Inspiron N5010 Radeon HD5650

poruka: 16
|
čitano: 8.852
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

DELL Inspiron N5010 15.6" LED,i3-380,3GB,500GB,5650/1GB

Link: http://www.adm.hr/product_info.php?products_id=9812

Kupio bih ovaj laptop, ali me brine što sam vidio da se neki ljudi (vani) žale da laptop proizvodi iritantnu buku i to ćak u idle-u.

Molio bih nekoga tko je kupio ovaj laptop, da kaže kakva je buka, te što im se sviđa, a što ne.

Kad bi prilikom igranja 3D igrica buka bila veća, to me i ne bi toliko smetalo, ali da ventilatori rade na max prilikom recimo surfanja, to mi ne bi bilo prihvatljivo.

Unaprijed zahvaljujem.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ja ti ne mogu reći kakva je buka jer je to bio manji problem kod mene. Kupio sam ovaj Dell u preopruci nekih ljudi i došao doma, radio par min i crkao.

Odmah sam otišao u trgovinu, dobio sam drugi u zamjenu i to nakon gadne svađe, došao doma i kao sve ok, ali nakon 45 minuta se smrzavao.

Prvo sam mislio da su driveri, ali uspostavilo se da je sada neispravna mrežna (wifi) jer smrzavao se samo dok sam bio preko wifi na netu.

Sada imam HP i radi bez greške.

To je moje iskustvo sa šugavim Dellom

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Re: DELL Inspiron N5010 Radeon HD5650
AtlantisCro kaže...

Ja ti ne mogu reći kakva je buka jer je to bio manji problem kod mene. Kupio sam ovaj Dell u preopruci nekih ljudi i došao doma, radio par min i crkao.

Odmah sam otišao u trgovinu, dobio sam drugi u zamjenu i to nakon gadne svađe, došao doma i kao sve ok, ali nakon 45 minuta se smrzavao.

Prvo sam mislio da su driveri, ali uspostavilo se da je sada neispravna mrežna (wifi) jer smrzavao se samo dok sam bio preko wifi na netu.

Odmah da napomenem bitnu činjenicu...

DELL i HP jesu vrhunska kvaliteta...Uzeo sam HP pavilion prije 7(sedam) godina,i dosad niti jedan kvar...poanta je što je kupljen u USA,kao i ovaj drugi DV7...

za DELL ne znam,svi pljuckaju po HP-u,kao kvari se,ali su to većinom problemi nevezani za sam lap,npr.baterije su u HP podosta problematične..ali ovako da često imaju neke probleme vezane baš za svoj hardware,bitno manje nego drugi brandovi...uglavnom,ništa drugo osim HP-a,ali iz USA direktno,jedino možda Lenovo...

16 godina
protjeran

Ja sam sigurno 6 dell lapova kupio sebi / frendovima i svi rade i nikada nisu bili na servisu osim jednog a to je STUDIO 1537 kojem je przilica otisla stoa je normalno kada lupnes jako po njemu

zvoneXP
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
AtlantisCro kaže...

A baš sam se zapalio za taj model. Kažeš da si uzeo i drugi, pa i taj nije radio. Da li se radilo o modelu sa i3 ili i5 sa dva harda?

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2011 14:18 (cRB).
15 godina
neaktivan
meni brat ima taj laptop nekad provede za njim i 10 sati bez stanke laptop radi bez greske prakticki je necujan cijelo to vrijeme. i prije toga je 5godina ima dell nikad kvara ni nista dell stvarno ima super podrsku na netu neces pozalit ako ga kupis.
jedino sta mu fali po meni je blu ray citac ali za te novce stvarno je savrsen...
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
CrNa StreLa kaže...
meni brat ima taj laptop nekad provede za njim i 10 sati bez stanke laptop radi bez greske prakticki je necujan cijelo to vrijeme. i prije toga je 5godina ima dell nikad kvara ni nista dell stvarno ima super podrsku na netu neces pozalit ako ga kupis.
jedino sta mu fali po meni je blu ray citac ali za te novce stvarno je savrsen...

Još samo jedana informacija, ako bi mi rekao koliko mu traje baterija. Riskirat ću za tih 4500kn, ima 3god. garancije, pa kud puklo. Valjda neću naletit na škart.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2011 19:18 (cRB).
16 godina
protjeran

oko 3 sata

zvoneXP
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
e pa sad,ovisi ako igras trajat ce ti 2-3 sata ako surfas ides na face i to trajat ce i do 5-6 sati mozda i vise,nemas sta riskirat laptop je stvarno super dell je poznata marko po kvaliteti i jedni su od rjetkih koji imaju gold tech support.ja sam imao prije problema sa acerovim i hpovim laptopom jednostavno se dogodi da dobijes los primjerak to je sve lutrija..
14 godina
neaktivan
CrNa StreLa kaže...
e pa sad,ovisi ako igras trajat ce ti 2-3 sata ako surfas ides na face i to trajat ce i do 5-6 sati mozda i vise,nemas sta riskirat laptop je stvarno super dell je poznata marko po kvaliteti i jedni su od rjetkih koji imaju gold tech support.ja sam imao prije problema sa acerovim i hpovim laptopom jednostavno se dogodi da dobijes los primjerak to je sve lutrija..

slazem se s tobom.. dell_ovi su dobri.. u biti svi su dobri, ali opet s druge strane svaki moze zaribat.. {#}

14 godina
neaktivan
CrNa StreLa kaže...

Ja bi bio zadovoljan i sa 2 sata koliko otprilike oćekujem da bi imao sa 3d gamingom, te 2.5 do 3 sata recimo surfajući po netu ili pisanje u wordu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.4.2011 23:13 (cRB).
14 godina
neaktivan

kolko se isplati kupiti ovaj laptop za igranje igrica tipa DDO i sl?

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pozzz

Ja sam ga kupio prije mjesec dana, mogu reci da sam do sada vise nego zadovoljan sa njim. Konkretno za igre ti ne mogu reci jer se puno ne igram ali ono sto ce ti mozda biti vazno jeste to da se prilicno grije pod opterecenjem, mozda je to i zbog vrucih ljetnih dana, ne znam. Kad radim neke obicne stvari kao sto je office ili surfanje onda grijanje nije problem, medjutim kod pokretanja recimo Footbal Menagera 2011 teperatura pocinje rasti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Laptop je super, ja imam onaj s i5 procesorom, u idleu se ventilator skoro niti ne pali, za vrijeme gledanja filmova (laptop preko HDMI-a spojen na TV) vent radi ali slabo, skoro necujno, a kad se igram performanse su prosjecne, ali generira malo vecu buku.

Tipkovnica, vrijeme autonomije, sve super i preporucam ga svima {#}

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Kod mene je i3 procesor iako ga everest prepoznaje kao i5, u pitanju je Intel-core i3-380M 2,53 GHz, sa 4 GB RAM i 500 GB hard diskom, i isto tako da ne bi bilo zabune misljenja sam da je u pitanju odlican stroj i ja sam prezadovolja. Slazem se sa svim sto stoji u postu iznad.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Tnx na odgovorima :)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice