Crkla matična ploča

poruka: 11
|
čitano: 11.160
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Crkla matična ploča

Pozz ljudi.

Zanima me ima li igdje kupiti polovna (ili nova ako nije pretjerano skupa) matična ploča za laptop HP Compaq 6820s

To je bio dječiji laptop na kome su oni gledali crtiće sve dok jednom nisu prolili sok po njemu.

Naravno ja sam bio lijen pa nisam odmah otvorio i posušio sve pa je matična stradala.

Sada kad pokušam upaliti laptop, sustav se počne podizati i odmah se ugasi. Rastavljao sam cijeli laptop i vidi se mala

oksidacija "tranzistora" ili čega već na matičnoj i to samo na dijelu gdje je priključak za spajanje kabela za struju.

Pomozite ako netko zna gdje kupiti novu ili ako ima negdje neki kvalitetan servis.

Hvala unaprijed.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crkla matična ploča

Jesi li probao bootati neki sustav sa cd-a kao sto je linux ili slicno, jer da ti je osla maticna mislim da ti uopce ne bi poceo dizati sustav..............

The quieter you become, the more you are able to hear | where there is a shell , there is a way (◣_◢)...
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crkla matična ploča

maticne za labtop su jako skupe tako da se ne isplati kupovat novu

Što imaš više sira, imaš više rupa. Što imaš više rupa, imaš manje sira. ?????????????
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Crkla matična ploča

Da uptavo tako nešto (što se cijene tiče) još da vidim sliku.... ali hvala na linku, kontaktirat ću ovog pošto ima broj..

dmanz kaže...

maticne za labtop su jako skupe tako da se ne isplati kupovat novu

A znam ja da su skupe, ali su u svakom slučaju jeftinije od novog laptopa. Zato sam i rekao polovnu ili novu a da nije previše skupa..

16 godina
neaktivan
Ivan 992 kaže...

Jesi li probao bootati neki sustav sa cd-a kao sto je linux ili slicno, jer da ti je osla maticna mislim da ti uopce ne bi poceo dizati sustav..............

ajde poslušaj ivana prije nego zvrcneš za matičnu 

16 godina
protjeran
Crkla matična ploča

e pa ak ti je crkla na ebayu imas za malo para ispravnu maticnu

AKO SAM POMOGAO KLIKNI HVALA
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
simeparanoja kaže...
Ivan 992 kaže...

ajde poslušaj ivana prije nego zvrcneš za matičnu 

Još sam i slijep, nisam vidio ovaj prijedlog. Ovo ću svakako pokušati danas kad dođem kući s posla... Čini se dobar prijedlog ;)

16 godina
neaktivan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
kolika bi bila cijena maticne za lenovo laptop, neznam tocan model, ali koliko se cijene otprilike krecu, maticna se pokvarila i laptop ne radi
Aint no man above the crew
16 godina
neaktivan
1337Code_breaker kaže...
kolika bi bila cijena maticne za lenovo laptop, neznam tocan model, ali koliko se cijene otprilike krecu, maticna se pokvarila i laptop ne radi

U Americi cijene negdje oko 200$ al se dugo čeka da dođe do nas. Neisplati se nabavit jer onda još i morat platit carinu i pdv ali nisam siguran,jedino  možeš samo prodat dijelovi i možeš kupiš nov laptop i miran si.

Nenad
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice