Ati HD 6650M

poruka: 8
|
čitano: 2.729
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Ati HD 6650M

Može mala pomoć?

Kupio sam laptop i stavio 32 bitni win 7 na njega. U sebi ima intergriranu procesorsku grafu na kojoj trenutno radi, ali ima i odvojenu ati radeon hd 6650m koju opće ne prepoznaje i ne može instalirati. probao sam naći drivere i skinuo sam jedne za 64 bitni sustav, ali ništa od toga. savjeti?

0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Ati HD 6650M

Ako imas 32bitni sustav onda skini drivere za 32bitni Win7.Ako nemozes nakon toga odabrati u Winsima koju karticu ces koristiti odi u bios i tamo podesi.

Driveri za 6650M na 32bitnoj Win7-ci.

clock2much
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.6.2012 23:58 (Vegeta).

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Ati HD 6650M

idem probati. javim se kroz min, dve...

14 godina
neaktivan

AMD Catlyst Mobility cannot be downloaded due to incompatible hardware/software on your computer. 

The version of your graphics adapter is not supported.

Please contact your notebook manufacturer for a graphic driver update.

to piše kad sam pokrenuo ono što si linkao.

u biosima piše da je na switchable mode i trenutno, kao što rekoh, koristi procesorsku grafu.

u device menageru pokazuje da ju ima ali je neinstalirana. stoji onaj znakić žuti i opće ne piše da je to ta grafička,....

13 godina
protjeran
noxia kaže...

AMD Catlyst Mobility cannot be downloaded due to incompatible hardware/software on your computer. 

The version of your graphics adapter is not supported.

Please contact your notebook manufacturer for a graphic driver update.

to piše kad sam pokrenuo ono što si linkao.

u biosima piše da je na switchable mode i trenutno, kao što rekoh, koristi procesorsku grafu.

u device menageru pokazuje da ju ima ali je neinstalirana. stoji onaj znakić žuti i opće ne piše da je to ta grafička,....

Prebaci onda na nju, pa instaliraj drivere, ili pokusaj update preko desnog klika na zuti znak u device manageru.

clock2much
14 godina
neaktivan

prebacio sam. samo sam deaktivirao procesorsku i sad je onako kako je i inače kada nemaš instalirane drivere za grafičku. sve je sporo. haha

kada odem na update ne nađe ništa.

kada opet probam s ovim što si mi linkao, izbaci isto....

14 godina
protjeran
Ati HD 6650M

Još da si napisao model laptopa... :\

Uglavnom, skini službene drivere sa stranica proizvođača jer AMD-ovi driveri baš ne vole Dual Graphics konfiguracije. Znam iz iskustva.

Great people talk about ideas. Average people talk about stuff. Small people talk about other people.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Daj model laptopa napiši, jer se ovako ne zna koja je konfa...uglavnom tvoj problem bi moglo rijesiti deinstaliranje drivera za intel integriranu grafiku, te instaliranje drivera samo za amd grafiku.

Na HP laptopima iz Pavilion serije se desavalo da catalyst driveri nisu prepoznali grafiku ako si prije njih instalirao intel drivere...

Pozdraf....

Zed's dead baby, Zed's dead...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice