Asus n73jf

poruka: 5
|
čitano: 3.555
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Asus n73jf

Imam problem sa novim asusom n73jf ,grafička je nvidia gt425,s obzirom da laptop ne dolazi s instaliranim windowsima stavio sam windows 7 ultimate 32 bitni međutim imam problem što nemogu nikako staviti u funkciju samu karticu več mi neda ništa drugo nego nekaku default windows,skinuo i instalirao drajvere sa asusove stranice ali ništa,na dvdu sa drajverima koi je došao sa laptopom svi drajveri su za 64 bitnu verziju windowsa 7 ako netko zna u čemu je problem nek pomaga,možda ima kakve veze što su 32 bitni windowsi a ne 64?vidim da ostali asusi koji dolaze sa Os-om imaju 64 bitne win7

Unaprijed hvala!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Asus n73jf
dsoul82 kaže...

Imam problem sa novim asusom n73jf ,grafička je nvidia gt425,s obzirom da laptop ne dolazi s instaliranim windowsima stavio sam windows 7 ultimate 32 bitni međutim imam problem što nemogu nikako staviti u funkciju samu karticu več mi neda ništa drugo nego nekaku default windows,skinuo i instalirao drajvere sa asusove stranice ali ništa,na dvdu sa drajverima koi je došao sa laptopom svi drajveri su za 64 bitnu verziju windowsa 7 ako netko zna u čemu je problem nek pomaga,možda ima kakve veze što su 32 bitni windowsi a ne 64?vidim da ostali asusi koji dolaze sa Os-om imaju 64 bitne win7

Unaprijed hvala!

Pa probaj x64,ne probaj nego stavi njega ionako imas 4GB RAM-a predpostavljam i .........

16 godina
neaktivan
Re: Asus n73jf

Što znači "neda ništa drugo nego nekaku default windows.." ?

Verojatno misliš na ikonu dolje desno koja otvara izbornik za HD grafičku?

Uglavnom verzija Win nema veze a driveri na cd-u su za obje verzije. Pišem ti s istog laptopa.

Ako imaš i3 ili i5 proc onda imaš i Optimus koji pali gt425m samo kada je potrebno ili ako za odrđeni program definiraš kroz nvidia control panel podesiš da se izvodi na gt425.

Ako imaš i7 proc onda toga nema već samo gt 425 radi. Stavi konfiguraciju i neki screensh pa da znamo kaj te točno muči. pozdrav

15 godina
neaktivan
Asus n73jf

riješeno instalacijom 64 bitne verzije

0 0 hvala 0
14 godina
Asus n73jf

Molim  nekog   da mi  odgovori  na  pitanje o  izdržljivosti i  kvaliteti  tog not. (nisam  gamer )  ja  se  ne  kužom  baš  pa  volim  pitat puno  sam tražio po  netu i  unutar  nekih  novčanih  ogranicenja  izabrao  taj pa su   mi više  trebali  savjeti  ZNALCA koji bi  me  uputio  u  vrline  i  mane toga komp. ali ne  ono  sta mozemo procitat  po  specif. i  takve  stvari  nego iz  iskustva  prikupljenih  od  ljudi  koji  ga  imaju .Do  sad  nisam ni  postavljao  pitanja  na ovaj  nacin ( nov  sam  na  forumu)  pa  bi  volio neki  opsirniji  ili  odgovor  sa takvim  tipom inform. Za  kraj  ja se  računalom  služim  za  surfanje  i  za  neke  poslove u  kojima je  potreban ofice  i exel. Ako  mi  možeš pomoć  bio  bi vrlo  zahvalan.  (N73 jf intel i5  grafika nvidia 425 , 64bit ).   P.  S.  Pojavio  mi se problem, imam  na  njemu  original  win 7 premium predinstalirane, kako ja  sam nisam  znao  a i  nisam  se  usudio  sam  radit  konfiguraciju  prijatelj ("majstor" ) mi  je  to  ucinio  prije  jedno  mjesec  dana  i  ja   sam  mislio  sve  u  redu bio  sritan  kao  alo  dite,  međutim  poceli  se  pojavljivat  problemi manji  ili.....nisam  siguran  naime trbao  sam  nesto  ucinit  sa  bluetoothom nije  moglo  otisao  u  akcijski  centar (vrhun.  mog  znanja o popravku ) koji u  biti  sam  rijesava  prob.  pokusao i  dalo  mi  odgovor da  mi  nije   instaliran  bluetooth  periferni  uredaj, pokusao  autom opopravak  ali  nije  moglo  nije  ga  uspio  nac  ni na  netu, to je  bio  1.  prob,  drugi  su  u  nekim ažuriranjzma  za  koja  su  naveli  da  su  vazna  ali  nisu  uspila  trece  nekoliko  applik.  koje  rade  ali  se javlja  da  nisu  kompatibilne  ali  ne zato  sto  nisu za  je  64bit verziju  jer  jesu za skinuo  ih  sa  microsof.  sluzbene  str.  nego  radi  neke  pogreske  u  konfigur,I9 mi  zna  zamrznut iz  minornih  razloga  koje ti  niti  ne  znam objasnit  kad  se  oporavi  opet  je  u  redu ,ALI  TO  JE  KOMP  star  3-4 mjes  je  li  moguce  ovako  nesto  da  je  radi  konfiguracije koja  nije  naprav.  kako  treba i  jos  jedna  stvar  kad  sa  nekim  priccam  putem skypa  ili  win.  liv  onda  taj  drugi  cuje  nekakav   iritirajuci  zvuk  kojeg  nestane  kad  tijekom  razgovora  maknem  sviju  sliku. Dakle  niz  naoko sitnih probl.  koji  zajedno  cine  veliki  molim  te  ima  li  neko  rjesenje  za  ovo  a  da  ne moram  slat  komp  u  servis  pogotovo  jer  sam iz  Splita  a  servis je  uZagrebu, vidio  sam  da  si  pomogao  momku  koji je  trebao instalirat  windowse, ali on   zna  znanje  pa  te  je   pitao  kratko  jezgrovito i  dobio  takvo   rjesenje.Ima  li  sanse   da  OPČE  PROCITAŠ OVU  KNJIGU  KOJU  SAM  OVDE  NAPISAO   i da mi  pomogneš

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice