Ljepi pozdrav,posjeudjem asus m70v sa instaliranom vistom 64..kao sto znate i sami vista je spora i nezahvalna i u zandje vrijeme mi je laptop postao uzasno spor....probo sam reinstalriat windowse i i dalje je ostalo isto,e sad imam skunute 64 bitne windowse 7 i to bi probao isntalirat ali nemogu nac sve drivere, najvise me muci sto driver koji se nade na asusovim stranicama za moj laptop je neispravan pa akomi tko od vas moze pomoc bio bih zahvalan
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Kako to misliš driver je neispravan i driver od čega je neispravan. Ako nema drivera za 64-bitnu sedmicu instaliraj drivere od 64-bitne Viste. Windows 7 će ti naći drivere za većinu naprava, a za npr. grafiku možeš skinut i s weba proizvođača grafičke.
Malo radi pa se iskljuci pa radi pa se opet iskljuci,mislim na driver od graficke kartice...pa prvi put dok sam instaliro sedmicu nije mi ni jedan driver nasao,gdje to moram ic da mi nade drivere.
Nemoj zaboravit maknut drivere prije nove instalacije i restarta računalo.
Što znači da se isključi (cijelo računalo se restarta?).
Daj mi napiši koju grafičku imaš.
Pogledaj u Device Manageru imaš li gdje žutih upitnika.
graficka je gforce 9600 gt....ne pojavi se samo crni ekran i onda opet sve po starom. i tako svako malo i pise dolje koa da nesto nije uredu s driverom graficke kartice.na visti mi je sve normalno ali na sedmici sere.a vec mi je pun kufer te spore viste...
pa sedmica bi ti trebala sama naći drivere od grafičke ako imaš driver od wlana i ako si naredio da ti automatski skida updateove...možeš probati s driver genius 10 ...ja uvijek kada rušim sustav s njime napravi backup i kad instaliram windows samo napravim restore drivera i gotova priča...probaj tako
a gdje to izaberem da dok instaliram da mi sama nade drivere
a gdje to izaberem da dok instaliram da mi sama nade drivere
pa kada ga instaliraš ideš na scan on će ti naći critical drivers i onda odaberi downlaod pa nakon toga install
jel onda sad niti jedan driver nemoram ksidat.on ce mi sve nac.a kak da aktiviram sedmicu?
evo instaliro sam windows 7..sve je ok samo mi se zacrni ekran i opet vrati i tak svako malo i javi mi kao da nest s grafickom nije uredu a istaliro sam nove drivere i update stavio...
Jesi li siguran da je problem softverski. Možda je grafička na izdisaju, kakve su temperature, možde ti se odvojio kabel od monitora...
Ako sam ja dobro shvatio tebi se ekran zacrni. Da li računalo još radi kad se ekran zacrni. Koji je točno eror koji ti se javlja itd.
Daješ šture podatke zamisli da si ti mehaničar i ja ti kažem auto ne radi što bi moglo biti.
da raid racunalo ili se samo zamrzne a na visit je to sve normalno znaci da nije upitna graficka nego njezin driver ili tako nesto