Asus M50 Vn

poruka: 5
|
čitano: 1.111
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Asus M50 Vn

imam navedeni laptop i probleme s  driverima za grafiku, pa bi molio sve koji su imali takav problem za pomoc....

graficka je 9650M GT 1Gb ddr2 ,  OS: XP

problem: sa laptopom sam dobio prastare drivere 179.48 . odamh sam otisao na nvidine stranice i skinu najnovije licencirane driver za tu grafu 186.81 .

Drivere sam uredno instalirao i pokrenuo laptop. Po ekranu su se pocele nazirati crtice, u pocetku slabo a kasnije sve jace te nakon nekog vremena vise nije bio moguc rad u windowsima....

Probao sam i druge 18x drivere i stvar je ista.... Vidio sam na netu da su ljudi imali slicne probleme ali svoj nisam znao rijesit.... Takoder me zanima kakve su performanse u igrama sa tom grafom i 186.81 driverima (CoD 4, 5...)

ako itko zna neka pomogne.... hvala unaprijed

Poruka je uređivana zadnji put ned 25.10.2009 22:36 (gamer xt).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Asus M50 Vn
gamer xt kaže...

imam navedeni laptop i probleme s  driverima za grafiku, pa bi molio sve koji su imali takav problem za pomoc....

graficka je 9650M GT 1Gb ddr2 ,  OS: XP

problem: sa laptopom sam dobio prastare drivere 179.48 . odamh sam otisao na nvidine stranice i skinu najnovije licencirane driver za tu grafu 186.81 .

Drivere sam uredno instalirao i pokrenuo laptop. Po ekranu su se pocele nazirati crtice, u pocetku slabo a kasnije sve jace te nakon nekog vremena vise nije bio moguc rad u windowsima....

Probao sam i druge 18x drivere i stvar je ista.... Vidio sam na netu da su ljudi imali slicne probleme ali svoj nisam znao rijesit.... Takoder me zanima kakve su performanse u igrama sa tom grafom i 186.81 driverima (CoD 4, 5...)

ako itko zna neka pomogne.... hvala unaprijed

itko ?

molim vas, zbilja bi se htio igrat na laptopu a ovi driveri su koma....

17 godina
protjeran
Asus M50 Vn

Format diska, pa onda stavi najnovije drivere

I don't need sex, T-com fucks me every day
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Asus M50 Vn
pinkskin kaže...

Format diska, pa onda stavi najnovije drivere

jesam ali crtice su mi i dalje bile po ekranu....

15 godina
neaktivan
Asus M50 Vn

stvar rijesena flashanjem biosa....

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice