Asus k555l baterija

poruka: 3
|
čitano: 2.895
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Asus k555l baterija

Pozdrav , imam navedeni laptop . Primjetio sam kada igram igrice a punjač je ištekan tj. komp radi na bateriji da su performanse osjetno slabije. I to na gotovo svim igrama : far cry 2/3,battlefield 4 itd. Kada ga uštekam bf4 radi na 60fps na medium postavkama , jednostavno predivno :) No znam da ako je punjač stalno spojen da baterija odlazi kvragu . Probao sam namjestiti na balanced i high performance no nema opće razlike , na power saver mislim da nebi niti jedna igra išla do 15fps-a . Dali netko ima savjet ili znate koje su posljedice ako mi je punjač uštekan za vrijeme igranja .. Baterija na ovom prijenosniku nije izmjenjiva tj. ugrađena je u uređaj.Dali je jedino riješenje da ispraznim bateriju do kraja i onda tih sat , sat i pol koliko treba da se napuni mogu igrat ??

Prodajem AMD x3 450 3.2 GHZ - 320kn!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Asus k555l baterija
REX500 kaže...

Pozdrav , imam navedeni laptop . Primjetio sam kada igram igrice a punjač je ištekan tj. komp radi na bateriji da su performanse osjetno slabije. I to na gotovo svim igrama : far cry 2/3,battlefield 4 itd. Kada ga uštekam bf4 radi na 60fps na medium postavkama , jednostavno predivno :) No znam da ako je punjač stalno spojen da baterija odlazi kvragu . Probao sam namjestiti na balanced i high performance no nema opće razlike , na power saver mislim da nebi niti jedna igra išla do 15fps-a . Dali netko ima savjet ili znate koje su posljedice ako mi je punjač uštekan za vrijeme igranja .. Baterija na ovom prijenosniku nije izmjenjiva tj. ugrađena je u uređaj.Dali je jedino riješenje da ispraznim bateriju do kraja i onda tih sat , sat i pol koliko treba da se napuni mogu igrat ??

Sasvim normalno ponasanje laptopa kad se igras na bateriji. Limitira maksimalnu potrošnju laptopa u pravilu da limitira brzinu rada grafičke kartice i/ili procesora.

Bateriju drizi unutra i jednostavno zaboravi na nju. Ne isplati se opterecivat s njezinom izdržljivošću, hoces-neces za xyz godina baterija ovak i onak da svoje. Neki noviji laptopi imaju mogucnost da se baterija ne nadopunjava stalno s 99 na 100% nego da se krene punit tek kad padne na 80% da krene punit. Pogledaj u BIOSu ima li tvoj laptop nekakvu takvu opciju.

Dell Precision M6600
15 godina
neaktivan
Asus k555l baterija

Ok hvala na odgovoru , budem provjerio . Svakako ću ga držat na punjaču kada ću igrat a to tak i tak nije većina vremena.

Prodajem AMD x3 450 3.2 GHZ - 320kn!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice