Pozz ekipa,
Mislim se između dva laptopa za kupiti.
Dobro mi bi došao svaki savjet. Ako imate neku drugu preporuku slobodno recite
Hvala
Pozz ekipa,
Mislim se između dva laptopa za kupiti.
Dobro mi bi došao svaki savjet. Ako imate neku drugu preporuku slobodno recite
Hvala
Ja ti imam sličan tom ASUS-u, samo moj ima i standalone grafičku. Nemam nijednu zamjerku, eventualno bi malo tipkovnicu učinio čvršćom, ali ionako 95% vremena koristim zasebnu tipkovnicu pa nije neki bed.
Jedan detalj: kad sam ga kupio je mousepad bio sjeban i kad bi ga koristio, onda bi u nekim superspecifičnim uvjetima pointer samo poludio. To bi se dešavalo u nekim lijevim situacijama, npr. Komp ti je u krilu i ti se čudno pomakneš i paf - pointer poludi i krene sam od sebe juriti po ekranu.
Kad koristim zasebni miš - nema problema, a to je 99% vremena. Nije mi se dalo zajebavati sa tim jer mi je trebao komp, tako da to nisam nikad sredio. Kad bi se i desio taj problem sa mišem, ja bi jednostavno bacio komp u sleep i opet upalio i sve bi bilo ok. Tako da sam zaključio da je možda problem u driveru?
Ugl, kul je taj ASUS a taj mali glitch ni ne primjećujem.
Na poslu imamo profi HP-ove i jebeni su. Ovaj kućni HP ne znam kakav je, ali frend je imao jedan i mrzi ih.
HP je snaznije opremljen sa graficke strane. Ima duplo manji SSD, ali zato ima dodatni veliki disk za pohranu.
uzmi hp
Ako dodas 300kn imas duplo jacu graficku i jaci procesor, samo nemas SSD, ali njega kasnije kad skupis dodas,
a bolju graficku i procesor ne mozes samo tako dodat.