Appleov tablet dobiva fizičku tipkovnicu?

poruka: 3
|
čitano: 917
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Prema pisanju Apple Insidera, Apple je podnjeo zahtjev za patentiranje prstima osjetljive, fizičke tipkovnice koju bi navodno koristio na svome uređaju sa najviše hypea (ako se uzme u obzir da uopće nije potvrđen) - famoznom tabletu.

Tipkovnica bi se trebala izdizati kada je uređaj u "modu korištenja tipkovnice", a vraćati u prvobitni položaj kada korisniku nije potrebna tipkovnica.

Uz najave o "iznenađujućem načinu komunikacije sa tabletom", biti će zanimljivo vidjeti kako (i ako) će se ovo realizirati.

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Enterprise Edition, AutoCAD 2009, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.12.2009 2:12 (Random.).

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Appleov tablet dobiva fizičku tipkovnicu?
Random. kaže...

Prema pisanjima nekih blogova, Apple je podnjeo zahtjev za patentiranje prstima osjetljive, fizičke tipkovnice koju bi navodno koristio na svome uređaju sa najviše hypea (ako se uzme u obzir da uopće nije potvrđen) - famoznom tabletu.

Uz najave o "iznenađujućem načinu komunikacije sa tabletom", biti će zanimljivo vidjeti kako (i ako) će se ovo realizirati.

..ovo kad pročitam:"iznenađujućem načinu komunikacije sa tabletom"...ne znam...ali osjetim kao da netko pokušava ponovno prodati već izlizanu ideju....mislim..što to ima toliko fascinantno u načinu komunikacije tipkovnice iu ovom slučaju tableta??...licencirat će neku komunikacijsku frekvenciju i nazvati je nekim pompeznim nazivom??...a baš svašta...oko svakakve gluposti prave hype...Mršti se

16 godina
neaktivan

Koliko znam, veći Appleovih revolucionarnih stvari je na neki način i bila revolucionarna. Ne vjerujem da će ovo biti "fail" (ako tableta uopće bude).

Kako da skinem hrpu filmova, programa i super ekstra igricu sa torrenta? Skinuo bi GTA IV, Windows Vista Enterprise Edition, AutoCAD 2009, neki program za uber modeliranje i pravljenje igara!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice