AMD Radeon HD 7970M

poruka: 22
|
čitano: 4.381
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7970M

Notebookcheck je testirao karticu. Dakle, što reći, koju poluku posrati?

Ako netko hoće ''gejmanje'' na laptopu bez (dobro, skoro bez) kompromisa, sad znate što trebate tražiti. {#}

Early adopter
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.5.2012 18:00 (Teerex).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7970M

Ja mislim da je bacanje para ako uzimate "gaming laptop" ali u punom smislu te riječi, znači samo za gaming. Prvo, cijene su boli glava, a drugo, dizajn ovih alienware-a, zaista priliči prvoj riječi iz Alienware naziva, čitaj, grozan :S Ako ćete već baciti nekih 1500-2000€, onda to uložite u PC koji će biti awesome.

5 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: AMD Radeon HD 7970M

aj please suzdrzi se pametnih komentara ako nemas sta pametna rec, nekome poput mene koji nisam 6 mjeseci kuci minimalno je neophodno ovako nesto a svako ko ima gram soli u glavi zna sta mu triba ili ne triba.

Back on topic - Kod nas jos nisan nasa ni jedan laptop sa doticnom grafuljom a malo mi gori pod nogama za uzet nesto... za par dana san u singapuru pa cu imat malo veci izbor pa molim ako je neko malo bolje informiran da mi preporuci nekakav laptop sa ovom grafom. hdd nebitan jer iman ext za storage a ekran mora bit minimalno 17" te garancija worldwide (sta pretpostavljan je za vecinu)

15 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7970M

Mašina i pol, šteta ju je iskoristiti samo za gejmanje po meni. Trebalo bi ju isplatiti u prvih godinu dana odmah kakvim grafičkim, dizajnerskim projektom.

Faith divides us. Death unites us.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7970M

Zasad ju samo ima Alienware i razni Clevo reselleri, npr. Sager.

Early adopter
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7970M

Evo HWinfo, 256 bitni bus za GDDR5 memoriju.. e to je za ''gejmanje''. Grafički WEI = 7,9.

Early adopter
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7970M

ovaj wei nema veze s vezom. grafe od prije 3 godine imaju 7.9, neke danasnje od 1500 imaju takav wei isto ko one od 4000.

nego, tak malo shadera? :/

3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sHOCKRE kaže...

ovaj wei nema veze s vezom. grafe od prije 3 godine imaju 7.9, neke danasnje od 1500 imaju takav wei isto ko one od 4000.

laptop grafe od prije 3 godine? iluminiraj me.

Early adopter
16 godina
Sager su super i dobri laptopi.
It also goes into all fields.
4chan ≫ Reddit ≫ Memebase ≫ 9fag Prodajem PC iz profila za 2600kn
16 godina
Sager N9170 - $2020
Core i7-3610QM
16GB DDR3
Radeon HD7970M
500GB HDD
120GB Intel 520 SSD
6x BluRay reader
4chan ≫ Reddit ≫ Memebase ≫ 9fag Prodajem PC iz profila za 2600kn
14 godina
neaktivan
sHOCKRE kaže...

mislio sam opcenito za grafe, a i opcenito za wei da nema nikakvog smisla.
16 godina
neaktivan
sHOCKRE kaže...

Dakle, mješavina nadobudnosti i općenitog & nabrzaka & ovlaš lupetanja? E nek si mi ''objasnio'', zbilja sam bio gluplji od tebe do sada. Grazie mille!

Nisam još čuo da je mainstream laptop grafa (dakle, ne desktop grafe u megaquasilaptopima) dolazila do 7,9 u WEI indexu. Taj index ipak nešto mjeri, ali kako je tebi taj koncept ''WEI je totalno al ful 100% bezveze, mkej, ješčuo, točka, etabliral sam svoju mudrost & sad sam pravi kit'' poprimio status svetog pisma, onda eto pogledaj framerate na Metro 2033, sa 4xAA, u FullHD. Da se korelirati sa 7,9 na WEIu, i uspoređivati sa onima koje dostižu 7,3, npr.

Early adopter
16 godina
neaktivan
AMD Radeon HD 7970M

Dakle, mobilnim high-end grafičkama treba 3 godine da dostignu 3 godine staru high-end desktop braću. Zbog toga mi se ne sviđa sama ideja kupnje gaming laptopa, jer mislim da brzo hardware u njima zastari, pa za dvije godine imaš gotovo nepokretno teško čudovište, a ne laptop.

A ono, tko ima nek izvoli. I ja sam neko vrijeme bio nabrijan na te malo jače (ne gaming) laptope, ali sam shvatio da će nakon par godina njihove trenutne vrline biti zasjenjene manama kao što su glomaznost, neprenosivost i zagrijavanje.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Teerex kaže...
sHOCKRE kaže...

Dakle, mješavina nadobudnosti i općenitog & nabrzaka & ovlaš lupetanja? E nek si mi ''objasnio'', zbilja sam bio gluplji od tebe do sada. Grazie mille!

Nisam još čuo da je mainstream laptop grafa (dakle, ne desktop grafe u megaquasilaptopima) dolazila do 7,9 u WEI indexu. Taj index ipak nešto mjeri, ali kako je tebi taj koncept ''WEI je totalno al ful 100% bezveze, mkej, ješčuo, točka, etabliral sam svoju mudrost & sad sam pravi kit'' poprimio status svetog pisma, onda eto pogledaj framerate na Metro 2033, sa 4xAA, u FullHD. Da se korelirati sa 7,9 na WEIu, i uspoređivati sa onima koje dostižu 7,3, npr.

ne znam sta da ti kazem na ovaj post, osim da si debil. neda mi se raspravljat sa ovakvim mozgom od covjeka, nisam dovoljno pametan. /ignore
13 godina
protjeran
AMD Radeon HD 7970M

Taj WEI je koristan kao i vrijeme svinje na 100 metara.

4 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
sHOCKRE kaže...

ne znam sta da ti kazem na ovaj post, osim da si debil. neda mi se raspravljat sa ovakvim mozgom od covjeka, nisam dovoljno pametan. /ignore

Pogođen sam strašno. Post ti je jednako dubokouman i konstruktivan ko i tvoj prvi input na topiku.

Ubica Rusty kaže...

Taj WEI je koristan kao i vrijeme svinje na 100 metara.

Odlično si odverglao nabiflano. Klap-klap. WEI je istinski beskoristan, tako je. Otprilike koliko i Furmark, osim ako se potonjem računa testiranje hlađenja.

Ima sad review i na engleskom, ako netko nije znao njemački a ima nekog pametnijeg posla na threadu od generičkog poseravanja po WINSATu.

Early adopter
15 godina
neaktivan

upravo naručio laptop sa spomenutom vga, pa ću nadam se kroz 10tak dana imat priliku isprovat

16 godina
640 shadera je relativno malo.
R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
14 godina
protjeran
AMD Radeon HD 7970M

Za cijenu laptopa s takvom grafičkom bez problema se kupi stolni ekvivalent + neki jeftiniji laptop za nosanje okolo.

Great people talk about ideas. Average people talk about stuff. Small people talk about other people.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Mario92 kaže...

Za cijenu laptopa s takvom grafičkom bez problema se kupi stolni ekvivalent + neki jeftiniji laptop za nosanje okolo.

99% laptopa je precjenjeno.

OutlawZ NiGGa, 2Pac R.I.P (Rap is Pac)
15 godina
neaktivan

a šta ćeš...

imam stolni koji je dosta dobar još..... doduše imam ih par...

mali laptop za dnevne potrebe.... a sad sam htio i gaming laptop....

13 godina
AMD Radeon HD 7970M

Za igranje je stolno računalo puuno bolje, jedina je mana mobilnost, koju nadoknađuje ostalim vrlinama, a najvažnije su cijena i mogućnost nadogradnje

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice