ACER Aspire V5-531 OS

poruka: 2
|
čitano: 903
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
ACER Aspire V5-531 OS

Pozdrav kolege, brat mi donjeo laptop na reinstalaciju windowsa. E sad, laptop je kupljen sa vec instaliranim Windows 8. Pretpostavljam da bi to morao biti original, medjutim nije uz njega dobio niti serial key niti dvd. U slucaju da jest original uspio sam nekako iskopat key koji je koristen za aktivaciju ali ostaje veliki upitnik. Pokusao sam kontaktirat Acer.. ali to je vise manje nemoguce. Pa pitanje sad, dali tko zna kakve oni to windowse koriste u svim tim laptopima, jer da pored laptopa daju jos i windows koji inace vrijedi 100+ eurica mi je cudno. Odnosno serial toliko vrijedi jel...

Zna ko sto se tu zapravo desava? Nesto sam googlao i nasao kako su HP-ovi i Dell-ovi vlasnici laptopa mogli kontaktirat njih i ovi im posalju Windows dvd, ali s ovim to nije slucaj. Hvala na bilo kakvoj informaciji

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: ACER Aspire V5-531 OS

Windows 8 više nedolazi sa medijem (koliko sam upoznat) možda jedino Alienware, Clevo il tako neki specifičan brand.

serijski broj je u Biosu i verzija windowsa se mora podudarat sa aktivacijskim ključem.

imam Toshibu i Asus, isti princip.

vjerujem čak i da skineš od negdje OEM ACER windows 8 da će se moć instalirat bez većih problema.

tako sam riješavao svoj Lenovo.... doduše sa windowsima 7

no taj laptop mora imat skrivenu particiju sa windowsima za reinstal, kod podizanja systema pritisni f2 il tako nešto....

HD Portal - pogled u svijet visoke rezolucije www.hdportal.eu
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice