Evo ovako imam problem s ovim laptopom znači odjednom je "odlučio" da se više ne želi upaliti :)
Znači problem je taj što kad stisnem "Power" tipku pali se možda 2-3 sekunde i onda se ugasi, ako mal duže zadržim tipku pali se i do 5 sekundi i to je to... Rastavih ga do zadnjeg šarafa, našao jedan problem kod adapter jack-a na napajanju točnije puknut vod od plusa, to sam riješio i zalemio, ali problem je i dalje isti.
Unaprijed hvala!
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
možda ti je otišla matčna ja ti imam 2komada jedan ispravni koji koristim dok drugome ošla matična(štekali usbeovi,touchpad neradi i na kraju ošla slika)da ti kažem ja kad sam ovaj neispravni rastavio i kad sam vidio matičnoj piše MADE IN CHINA sve mi je bilo jasno a u te modele stavljaju šrotove od matične koje riknu za 3-4god a možd i kasnije!
A cijena matične u kini dođe 500kn+posebno poštarina a mislim si ja im nebi dao ni 10kn za nju kad je šrot!
Reko neću ga više uzimat taj model i opet mi vrag neda mira i uzmem
Znači, imam razbijen ekran na Aceru 5100. Pošto sam laptop kupila preko oglasnika ( za nekih 900 kn, čini mi se ), ne želim davati 1500 kn za popravak ( koliko su mi procijenili ovlašteni serviseri ). Jel može neki prijedlog, pomoć šta da učinim? Hvala unaprijed 
Znači, imam razbijen ekran na Aceru 5100. Pošto sam laptop kupila preko oglasnika ( za nekih 900 kn, čini mi se ), ne želim davati 1500 kn za popravak ( koliko su mi procijenili ovlašteni serviseri ). Jel može neki prijedlog, pomoć šta da učinim? Hvala unaprijed 
Pogledaj na ebay, možda pronajdeš ekran za taj laptop za neke male novce.
treba ti 15.4 lcd sa starterom, i to 20pinski, ja sam u takve laptope dosta tih ekrana ugrađivao, nabavljaju se po 300-400kn...
u acera 5100 ide 15"4 displej možeš staviti mat možeš glosy 30 pinova kolega zoki je mozda zaboravio ili nije odavno ugradjivao displej u acera 5100 evo i link http://www.ebay.com/itm/LG-PHILIPS-LP154W01-TL-A2-LAPTOP-LCD-SCREEN-/180399353974?pt=US_Laptop_Screens_LCD_Panels&hash=item2a00a3b076
kakav displej ide ali paše skoro sve jedan displej 15"4 naravno moraš imati svoj flet kabal i inverter pretpostavljam da imaš.Kod mene je taj displej 200 kuna ,ako si iz Zagreba ili okolice ili Karlovca mogu ti ga ponjeti u subotu kad dolazim u Zagreb i isprobat na licu mjesta.
u svakom slučaju 200kn je super cijena za taj ekran, tako da se ja nebi dvoumio, ugradiš ga za 5min i cepaj :)
imaš pravo,cijena je super ...ma imam ja tih displeja 15"4 pa zato je malo manja cijena traže likovi i po 400kuna.