Acer Aspire 5100 neće se upaliti

poruka: 8
|
čitano: 4.678
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Evo ovako imam problem s ovim laptopom znači odjednom je "odlučio" da se više ne želi upaliti :)
Znači problem je taj što kad stisnem "Power" tipku pali se možda 2-3 sekunde i onda se ugasi, ako mal duže zadržim tipku pali se i do 5 sekundi i to je to... Rastavih ga do zadnjeg šarafa, našao jedan problem kod adapter jack-a na napajanju točnije puknut vod od plusa, to sam riješio i zalemio, ali problem je i dalje isti.

Unaprijed hvala!

<---Don`t Drink & Drive, Take Joint And Fly--->

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

možda ti je otišla matčna ja ti imam 2komada jedan ispravni koji koristim dok drugome ošla matična(štekali usbeovi,touchpad neradi i na kraju ošla slika)da ti kažem ja kad sam ovaj neispravni rastavio i kad sam vidio matičnoj piše MADE IN CHINA sve mi je bilo jasno a u te modele stavljaju šrotove od matične koje riknu za 3-4god a možd i kasnije!

A cijena matične u kini dođe 500kn+posebno poštarina a mislim si ja im nebi dao ni 10kn za nju kad je šrot!

Reko neću ga više uzimat taj model i opet mi vrag neda mira i uzmem{#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 31.8.2012 3:16 (dragec0).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Ekran Acer 5100

Znači, imam razbijen ekran na Aceru 5100. Pošto sam laptop kupila preko oglasnika ( za nekih 900 kn, čini mi se ), ne želim davati 1500 kn za popravak ( koliko su mi procijenili ovlašteni serviseri ). Jel može neki prijedlog, pomoć šta da učinim? Hvala unaprijed {#}

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Ekran Acer 5100
steffy kaže...

Znači, imam razbijen ekran na Aceru 5100. Pošto sam laptop kupila preko oglasnika ( za nekih 900 kn, čini mi se ), ne želim davati 1500 kn za popravak ( koliko su mi procijenili ovlašteni serviseri ). Jel može neki prijedlog, pomoć šta da učinim? Hvala unaprijed {#}

Pogledaj na ebay, možda pronajdeš ekran za taj laptop za neke male novce.

Valentin
16 godina
neaktivan

treba ti 15.4 lcd sa starterom, i to 20pinski, ja sam u takve laptope dosta tih ekrana ugrađivao, nabavljaju se po 300-400kn...

14 godina
neaktivan

u acera 5100 ide 15"4 displej možeš staviti mat možeš glosy 30 pinova kolega zoki je mozda zaboravio ili nije odavno ugradjivao displej u acera 5100 evo i link http://www.ebay.com/itm/LG-PHILIPS-LP154W01-TL-A2-LAPTOP-LCD-SCREEN-/180399353974?pt=US_Laptop_Screens_LCD_Panels&hash=item2a00a3b076

kakav displej ide ali paše skoro sve jedan displej 15"4 naravno moraš imati svoj flet kabal i inverter pretpostavljam da imaš.Kod mene je taj displej 200 kuna ,ako si iz Zagreba ili okolice ili Karlovca mogu ti ga ponjeti u subotu kad dolazim u Zagreb i isprobat na licu mjesta.

16 godina
neaktivan
može bit, kad dođem na posao brojim pinove :)
u svakom slučaju 200kn je super cijena za taj ekran, tako da se ja nebi dvoumio, ugradiš ga za 5min i cepaj :)
14 godina
neaktivan

imaš pravo,cijena je super ...ma imam ja tih displeja 15"4 pa zato je malo manja cijena traže likovi i po 400kuna.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice