17" (Acer vs. HP)

poruka: 4
|
čitano: 1.388
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
17" (Acer vs. HP)

Ovako, ovih dana kupujem konačno laptop.

Prioritet mi je da je 17" display i da je C2D procesor, te da je cijena do 5.000kn i bez OS-a (namjeravan instalirati svoje WinXP Pro SP3).

E sad izabrao sam najjeftinije:

Acer Extensa EX7630G

HP 6830s

E sad, ne mogu pronaci neke slike da vidim kako izgleda taj Acer uživo, a vidim da je i malo teži od HP-a.

Ima super grafičku za razliku od HP-a, ali me čudi zašto nema DVI izlaz, samo VGA.

Jamstvo je 1 godina za oba, ali ne znam jel ima i jamstvo na bed pixele na displayu.

Nikad nisam kupovao preko webshopa, ne znam jel to sigurno, ali su dosta jeftiniji od ostalih trgovina.

Zanimaju me informacije iz prve ruke, dakle ako ima netko od toga nešto neka mi kaže kako je zadovoljan, te ako može uslikati da vidim kako to uživo izgleda bio bi zahvalan.

Ukoliko ima netko bolji savjet za 17" laptop, svaki savjet je dobrodošao.

Ili ako baš ne 17", nego 15,4" ali sa super grafičkom u tom cjenovnom rangu.

Hvala!

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.1.2009 22:03 (File).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: 17" (Acer vs. HP)

evo ovako ja bih ti preporucio acera jer je bolji u svemu a ni ovaj hp nije los

http://www.ve-mil.hr/opis.aspx?prikaziTemplate=0&Sifra=5500262

Hajduk zivi vjecno!
17 godina
RE: 17" (Acer vs. HP)
File kaže...

Ovako, ovih dana kupujem konačno laptop.

Prioritet mi je da je 17" display i da je C2D procesor, te da je cijena do 5.000kn i bez OS-a (namjeravan instalirati svoje WinXP Pro SP3).

E sad izabrao sam najjeftinije:

Acer Extensa EX7630G

HP 6830s

E sad, ne mogu pronaci neke slike da vidim kako izgleda taj Acer uživo, a vidim da je i malo teži od HP-a.

Ima super grafičku za razliku od HP-a, ali me čudi zašto nema DVI izlaz, samo VGA.

Jamstvo je 1 godina za oba, ali ne znam jel ima i jamstvo na bed pixele na displayu.

Nikad nisam kupovao preko webshopa, ne znam jel to sigurno, ali su dosta jeftiniji od ostalih trgovina.

Zanimaju me informacije iz prve ruke, dakle ako ima netko od toga nešto neka mi kaže kako je zadovoljan, te ako može uslikati da vidim kako to uživo izgleda bio bi zahvalan.

Ukoliko ima netko bolji savjet za 17" laptop, svaki savjet je dobrodošao.

Ili ako baš ne 17", nego 15,4" ali sa super grafičkom u tom cjenovnom rangu.

Hvala!

ako mislis na laptopu igrat igre onda rađe nemoj acer jer ima očajnu tipkovnicu kao i sveki do sada...
jučer sam overclockal WC-papir :P :P :P MSN> leo_labin@hotmail.com
16 godina
neaktivan
17" (Acer vs. HP)

isto to i ja trazim al niakk da najdem nekog s iskustvom! bas da je netko kupio ta dva

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice