12 inčni prijenosnik

poruka: 13
|
čitano: 4.093
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
12 inčni prijenosnik

Molim da mi preporučite mali prijenosnik koji može normalno vrtiti sedmicu (2gige rama).

Potreban mi je plavi zub i spajanje na net bez žice, a volio bih i da ima 3 usb priključka.

Služio bi mi isključivo kao prijenosni ured i komp za seminare (tekst,prezentacije i poneki klip

i slika vezani uz sastančenje).

Hvala

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: 12 inčni prijenosnik
16 godina

Da li je moguće nekako iskoristiti laptop za cestovnu navigaciju (umetanje nekakve kartice ili stika koji bi primali signal sa satelita)?

Nisam želio otvarati novu temu.

15 godina
moderator
filip1 kaže...

Da li je moguće nekako iskoristiti laptop za cestovnu navigaciju (umetanje nekakve kartice ili stika koji bi primali signal sa satelita)?

Nisam želio otvarati novu temu.

moguće je...ima na njuškalu GPS usb stick, potraži malo, a program i karte si skineš sa http://www.red-gsm.net/t43918/

mario.bradac@yahoo.com ... mario.bradac@gmail.com
15 godina
neaktivan
12 inčni prijenosnik

ja sam na oglasu nasao macbook neki iz 2008 sa 13 incha ekranom... super igracka.. ali ga nitko nece mjenjati za eeepc i naknadicu... suuuncee im *** =D

kada smo vec u temi, ima li kakav laptop ispod 13 incha, preko sve skupa 2ghz procesora, hard nije bitan, I DA NEMA ONAJ PLASTICNI RUB OKO EKRANA nego da je ekran od kraja do kraja...???

hvala :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
12 inčni prijenosnik
Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

hahahah...

ali taj pc kosta ~12000,00

za to se moze kupiti macbook 13 incha novi kod nas u hrvatskoj LEGALNIM putem...

brijem da je bolje traziti laptop(ne netbook) od 13 incha...iako im baterija znatno krace traje, vjerujem da u 2.5 cm vecem ekranu malo bolje raditi nego na tom od 12incha...

ja imam netbook vec godinu dana i jedini problemi su sta ima pre mali ekran i sta ima preee slab procesor...

preporucam nesto preko 12 uzeti..=)

16 godina

Napišite mi koliko košta novi gps stick za komp i koji bi bili pouzdani i kvalitetni.

15 godina
moderator
17 godina
mihaeeel kaže...

hahahah...

ali taj pc kosta ~12000,00

za to se moze kupiti macbook 13 incha novi kod nas u hrvatskoj LEGALNIM putem...

brijem da je bolje traziti laptop(ne netbook) od 13 incha...iako im baterija znatno krace traje, vjerujem da u 2.5 cm vecem ekranu malo bolje raditi nego na tom od 12incha...

ja imam netbook vec godinu dana i jedini problemi su sta ima pre mali ekran i sta ima preee slab procesor...

preporucam nesto preko 12 uzeti..=)

ovaj thinkpad ima normalan snazan cpu, a tvoj problem sa netbookom se ovdje ne moze primjeniti. i, neces vjerovati, ima ljudi kojima je jako vazno da baterija dugo traje i da je lagan....

moja klegica radi statisticke obrade ogromnih podataka na takvom 12'' (starija verzija thinkpada - x61) i ne bi ga mijenjala za nista... ok, osim za ovaj x201

15 godina
neaktivan
12 inčni prijenosnik

ajde kada smo vec kod baterije i performansi...

ima li razlike u koristenju baterije ako se koristi 12 inch ekran umjesto 10....

vjerojatno ima.. ali brijem da taj 12 ima amd-ov proc a 10 ima intelov atom...

i ima li razlike izmedju atomovog 1.6ghz i amd-ovog 2x 1.3 ghz..??

nisam siguran za brzinu ako sam pogodio za amd.. ali zanima me je li bolje jednom po 1.6 ili dvaput po 1.3?

danke!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mihaeeel kaže...

ajde kada smo vec kod baterije i performansi...

ima li razlike u koristenju baterije ako se koristi 12 inch ekran umjesto 10....

vjerojatno ima.. ali brijem da taj 12 ima amd-ov proc a 10 ima intelov atom...

i ima li razlike izmedju atomovog 1.6ghz i amd-ovog 2x 1.3 ghz..??

nisam siguran za brzinu ako sam pogodio za amd.. ali zanima me je li bolje jednom po 1.6 ili dvaput po 1.3?

danke!

x201 ima Intel I5 procesor. to se ne može mjeriti sa atomom jer je nemjerljivo bolji.

15 godina
neaktivan
12 inčni prijenosnik

hm.. znam da je i5 jako jak.. 

ali vidio sam da netbook od 10incha ima atom n270 a onaj od 12incha npr ima atom z520...

iskreno su i jedan i drugi  vise manje isti osim sta z ima podrsku za neko cudo na ploci..

ali ovako.. da npr usporedim atom 1000ha i atom 1201ha...

ima li razlike u brzini??

razmisljam ovaj od 10 incha sta imam prodati i uzeti nes novo pa me zanima sta dobivam osim veceg ekrana...

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice