FreeBSD 7.0 i Debian GNU/Linux 4.0r3
Uskoro moguce i NetBSD4.0 ofPPC :)
FreeBSD 7.0 i Debian GNU/Linux 4.0r3
Uskoro moguce i NetBSD4.0 ofPPC :)
Windows Vista Ultimate Service Pack 1 s kojom sam prezadovoljan
Moja konfa:Intel Celeron 2,66Ghz, 2*512MB DDR2-667Mhz, 80 GB SATA, GeForce 8400GS
Windows Vista Ultimate
samo Windows XP Pro, nesmem koristit Linuxe(konkretno Ubuntu, jer sam prošli put uništil hard s tom duo kombinacijom)
Windows XP Pro
samo Windows XP Pro, nesmem koristit Linuxe(konkretno Ubuntu, jer sam prošli put uništil hard s tom duo kombinacijom)
Na jednoj particiji imam Xp proffesional 32 bit...a na drugoj imam Windows Vistu Ultimate 32 bit i zadovoljan sam....
Vista Ultimate SP1
Win XP SP2 ,a na prastarom K5 Win98 SE.
XP Pro SP2
Vista Home Premium x64
BTW: Po statistici iz ove teme Microsoft bi trebao uzeti Hrvatsku kao zemlju partnera u promociji Viste.
Ima toliko Ultimate licenci da bi se i EU postidila
Vista Home Premium + Ubuntu Linux 8.04
evo sam da pitam. imam vistu ultimate i sad me zanima bi li mi bilo pametno da inst sp1 ili da ostavim ovako? i jos da mi neko kaze prednosti sp1...
Hvala!
Ne toliko zbog novih mogućnosti/poboljšanja starih, nego zbog sigurnosti. Glavna namjena SP-a je poboljšati sigurnost, i zato ga trebaš instalirati :D
Ubuntu i XP.
Xp i na kompu i na laptopu
Trenutno XP SP1, ali vrlo brzo prelazim na Vistu Ultimate SP1
Na kompu XP Pro SP2, a na laptopu Vista HP SP1
Na glavnom kompu Ubuntu 8.04 i XP Pro SP2
Na laptopu Debian 4.0r4 i XP Home SP3
Na drugom kompu trenutno openSUSE 11.0 KDE4, a uskoro FreeBSD 7
Na USB Sticku Slax 6.0.7.
Primarni Win XP SP3, druga particija Ubuntu 7.10... uskoro zamjena Vista za XP!
evo, unazad dva tjedna sam ganz novi korisnik viste, home premium sp1 i mogu reći da je OS preheben.
priznat cu bio sam visto-skeptik, al otkad je imam bebica nije ni zastucala. radi glatko i savrseno vec 17 dana.
igram se kao i na xp-u, driveri svi gare ko blesavi, skoro svi moji programi su kompatibilni (osim jednog - anypassword kojeg sam zamijenio KeePass-om) i nemam zaista niti jedne zamjerke.
props 2 M$
Windows Vista ULTIMATE SP1 i Windows XP PROFESSIONAL SP3
Windows Vista Ultimate 64bit i Windows Xp Professional Sp2 na drugoj particiji...
Ubuntu 8.04
Windows XP Service Pack 3
Win Vista Ultimate SP1
Od neki dan Mandriva 2008
Vista Ultimate !
Windows Vista Ultimate
Microsoft Windows XP Professional SP1, SP2
Microsoft Windows Vista Home Premium SP1