Slike vaših kućnih ljubimaca

poruka: 1.202
|
čitano: 378.738
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
Re: Slike vaših kućnih ljubimaca
tnakir kaže...
CyberDemonVZ kaže...
tnakir kaže...

There, I fixed it!

Uh, okrutno!

Salim se, bojim se paukova, prva reakcija mi je slapa u ruke i RIP mali pauk...

Od ovog tvog bi vjerovatno pobiga. Nebi se usudija doc blizu.

Nemas beda :)

Al neces vjerovati, moja zena se boji paukova i svejedno ima ovu tarantulu doma!

Gledaju ju i dive joj se ljudi koje se smrtno boje paukova.

Potpuno je drugacije kda vidis uzivo.

Unutar stakla, uglavnom se ne mice, a kad hoda, ide s noge na nogu, lagano. (osim kad skace na pljen {#} )

Tako da je jaako puno ljudi bilo iznenadjeno kad su je vidjeli izbliza {#}

17 godina

Ta tvoja tarantula nije puno otrovna? Mislim ono, covjek bi na ugriz reagirao oteklinom i crvenilom ili je pak opasnija?

I am creationist. I believe man created god.
14 godina
MatijaCH kaže...

Evo jedan moj :)

Da vidiš zanimljivo je kako imaju ovu bijelu dlaku ispred dok su mali, a dok narastu to im nestane!

Tak je i moja imala sad više nema! BTW lijepi je njuf, stavljam svoju ekipu danas navečer! {#}

14 godina
tnakir kaže...

Ta tvoja tarantula nije puno otrovna? Mislim ono, covjek bi na ugriz reagirao oteklinom i crvenilom ili je pak opasnija?

Nisam imau iskustva, al je frenda ugrizla njegova kad je bila manja. 

Ugriz je bio ko da te osa ubode.

Sad kad je veca je vjerojatno veci problem velicina samih zubiju {#}

I ono sto nisam znao prije nego sam imao tarantulu, ove dlake na guzi su iritirajuce. Kad dodju na ruku jako svrbi. Zena je poslije ciscenja terarija (bez rukavica) imala svrab po rukama vise od tjedan dana.

Sa straznjim nogama jako brzo struzu po tim dlakicama i na taj nacin ih bacaju na eventualne neprijatelje.

17 godina
CyberDemonVZ kaže...
I ono sto nisam znao prije nego sam imao tarantulu, ove dlake na guzi su iritirajuce. Kad dodju na ruku jako svrbi. Zena je poslije ciscenja terarija (bez rukavica) imala svrab po rukama vise od tjedan dana.

Sa straznjim nogama jako brzo struzu po tim dlakicama i na taj nacin ih bacaju na eventualne neprijatelje.

E ovo sam znao, gledao sam na National Geographicu. Koliko sam cuo te dlacice se zavuku pod kozu i svrbe do boli...

14 godina
neaktivan
skank666 kaže...

evo opet moje pozerice... novost je da je naucila otvarat vrata pa sad ulazi u kucu kako je volja...

e daj reci mi kak je to mogla, jel se sama naučila ? skužila ? ili si joj ti pokazao ? to mi je nešto prejako, ja sam uvijek htio imat mačku ili psa koji sam otvara vrata i piša u WC i nakon toga pušta vodu {#}

Proleteri svih zemalja, ujedinite se !!!
14 godina
neaktivan
matija656 kaže...

evo mojih

............

drga mačka u bunkeru je jaca, ali nažalost pokojna, završila na cestu i auto ju pokupio

Morao si pažljivije birati imena, Jacu bi i ja htio povoziti.                            {#}e genijalni je azriel

Edit: napisao sam arsen omjesto azriel

Proleteri svih zemalja, ujedinite se !!!
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 16:44 (Diplomirani pješak).
16 godina
odjavljen

skuzila je sama. kad bi dolazili doma stala bi ispred vrata cekala i gledala mene.. i tako nakon malo manje od godine dana je jednostavno shvatila...

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
16 godina

Moj pas je isto sam skužio otvarati vrata, ali nije skužio da se mogu otvoriti samo moja ulazna vrata nego i kod susjeda otvara ponekad. Par puta sam ga zatvorio na cesti i izvana si je otvorio vrata na ogradi.  Gdje god vidi kvaku pokušava je otvoriti. {#}

14 godina
neaktivan

..frend se bavi fotografijom pa je obavio malo fotkanje sa Tisom.  {#}

uff..kako sam zgodan. sve mi se cure sviđaju. :)
17 godina
skank666 kaže...

skuzila je sama. kad bi dolazili doma stala bi ispred vrata cekala i gledala mene.. i tako nakon malo manje od godine dana je jednostavno shvatila...

Moja tuka da moze dohvatit kvaku garant bi otvarala vrata. Samo je niska i ima veliku guzicu pa nemoze skocit.

17 godina
Diplomirani pješak kaže...
skank666 kaže...

evo opet moje pozerice... novost je da je naucila otvarat vrata pa sad ulazi u kucu kako je volja...

e daj reci mi kak je to mogla, jel se sama naučila ? skužila ? ili si joj ti pokazao ? to mi je nešto prejako, ja sam uvijek htio imat mačku ili psa koji sam otvara vrata i piša u WC i nakon toga pušta vodu {#}

I pospreja sa Austom da ne smrdi... I nakon toga opere ruke? I dodje kod tebe i kaze ti "Joj sta sam se dobro posra"

15 godina
Ne mogu vjerovat kakvih sve kretena ima. Ugl. moj pas( miješanac čiuvave i jazavčara) znači da pas nije velik i nikada nebi nikoga napao ,a nekada otiđe po noći u naselje zbog kujica kao i svaki normalan pas ,a ujutro se vrati (bilo je i slučajeva gdje nije dolazi po dan i dva) ,a danas su me neki kreteni toliko iznervirali. Neki mlađi likovi, 5 - 6 razred su ga počeli tući, gađati kamenjem i zaletavati se biciklom u njega ,a što je još najgore to je miran pas koji ih nije ni izazivao ni lajao.
Sad me zanima, što bi vi napravili u takvom slučaju? Najradije bi tim likovima zaprijetio ili ih prebio iako su mlađi 4-5 godina od mene.
Psa bi sada trebao držati na lancu 24/7 i slušati kako stalno cvili?
17 godina
dv14 kaže...
Ne mogu vjerovat kakvih sve kretena ima. Ugl. moj pas( miješanac čiuvave i jazavčara) znači da pas nije velik i nikada nebi nikoga napao ,a nekada otiđe po noći u naselje zbog kujica kao i svaki normalan pas ,a ujutro se vrati (bilo je i slučajeva gdje nije dolazi po dan i dva) ,a danas su me neki kreteni toliko iznervirali. Neki mlađi likovi, 5 - 6 razred su ga počeli tući, gađati kamenjem i zaletavati se biciklom u njega ,a što je još najgore to je miran pas koji ih nije ni izazivao ni lajao.
Sad me zanima, što bi vi napravili u takvom slučaju? Najradije bi tim likovima zaprijetio ili ih prebio iako su mlađi 4-5 godina od mene.

Uhvatis najmanjeg medju njima i nahuskas pasa na njega :D

Ili ih jednostavno namlatis.

15 godina
neaktivan

Bas te briga ocitaj im lekciju jednuu i nece ga vise dirat..

http://www.bug.hr/forum/topic/softver-literatura-usluge/prodaja-knjige-hardware/103166.aspx
15 godina
tnakir kaže...

Uhvatis najmanjeg medju njima i nahuskas pasa na njega :D

Ili ih jednostavno namlatis.

I nebi mu ništa bilo. {#}

A izgleda da je jedino riješenje da ih se namlati ,ali možda bi onda nakon toga bilo i još većih sr*nja.

14 godina
neaktivan

Skupis psa ca i napravis mu ogradu - ja sam paranoja za svog psa otkad su frendu otrovali psa i macku u VLASTITOM DVORISTU.

A sta se mulaca tice - da, natamburas ih. Tako je jednom dok sam jos isao u srednju mulac ispred mene na putu do skole neku macku sutnu da je macka jadna odletila jedno 3 metra i pokupila se mjaucuci u grmlje. Lik je umirao od smjeha oko 0,5 sekundi koliko mi je trebalo da predjem tih 5 metara koliko iza njega sam hodao i razvalim mu isti takav vritnjak (ja sam bio 4. razred, on mozda 1. ili 2.) da je odskocio od poda. Onda kad se okrenuo da mi ide srat je skuzio da sam visi za glavu i pol i tezi oko 20-ak kila pa mi je samo nesto malo prisrao na sta sam mu odgovorio da sad zna kako je to i da mi se gubi s ociju. Srecom bilo je 8 navecer pa me nitko nije vidio, mogao sam na****t samo tako ali bolila me briga u tom slucaju.

Vi veri veniversum vivus vici
17 godina
dv14 kaže...

5-6 razred ?

Za te jos vrijedi da ih po turu naklopas, al posteno - ipak su vec veci gremlini :) Al opet ne dosta veliki za velike batine :)

Truth in engineering.
15 godina
Batista kaže...
dv14 kaže...

5-6 razred ?

Za te jos vrijedi da ih po turu naklopas, al posteno - ipak su vec veci gremlini :) Al opet ne dosta veliki za velike batine :)

Ma iskreno, meni ni nije bitno koliko imaju godina. Išli u prvi osnovne ili prvi srednje, ako se tako mogu ponašati prema psu koji im nije ništa učinio onda mogu i ja tako prema njima.

15 godina
neaktivan

Nova pridoslica!! :D 

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
14 godina
protjeran
Luxy2501 kaže...

Što nije još premala da se odvoji od mame? Ima kupiti onih zamjenskih mlijeka, samo ne znam koliko to funkcionira baš.

Amat Victoria Curam.
15 godina
neaktivan
Landser_33 kaže...
Luxy2501 kaže...

Što nije još premala da se odvoji od mame? Ima kupiti onih zamjenskih mlijeka, samo ne znam koliko to funkcionira baš.

Nije odvojena, mama joj lovi :D, btw its an alpha male!!

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put pet 30.9.2011 15:25 (Luxy2501).
16 godina

Ovo je Starky,mješanac...ali da me ubijete ne bih znao između kojih pasmina{#}

Star je 6 mjeseci,totalno otkačen pas{#}

Old Insomniac
16 godina
neaktivan
fromcelltohell kaže...

Ovo je Starky,mješanac...ali da me ubijete ne bih znao između kojih pasmina{#}

Star je 6 mjeseci,totalno otkačen pas{#}

Njemački lovački sve mi se čini, i ja sam imao slicnoga, malo tamnije dlake od ovoga. Mjesanac je terijera i vucjaka, moj je dozivia 18 godina.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
Mitsuoka kaže...

Njemački lovački sve mi se čini, i ja sam imao slicnoga, malo tamnije dlake od ovoga. Mjesanac je terijera i vucjaka, moj je dozivia 18 godina.

S ovime si me razveselio{#}(ako jest ta kombinacija i ako bude sreće) da doživi pola,ja sretan.Zbilja je pas i pol.

Nije velik rastom,mislim da će ostati takav.Ali ima "osobnost" samo takvu. Umiljat je i poslušan ali i prepun trikova.

Svaki dan izvede takvih *izdarija da s njime nije nikad dosadno{#}

Old Insomniac
16 godina
neaktivan
fromcelltohell kaže...
Mitsuoka kaže...

S ovime si me razveselio{#}(ako jest ta kombinacija i ako bude sreće) da doživi pola,ja sretan.Zbilja je pas i pol.

Nije velik rastom,mislim da će ostati takav.Ali ima "osobnost" samo takvu. Umiljat je i poslušan ali i prepun trikova.

Svaki dan izvede takvih *izdarija da s njime nije nikad dosadno{#}

dobro bi dosla koja slika gdje se vidi glava, tijelo... 

moj je isto bio nizi rastom, samo mu je bio zavijeniji, ali cini mi se da je to taj pas.

Poslusan je, ali voli i lovit, ima vodu copora, a ostali su tu tek tako, zna i ugrist ako se osjeti ugrozeno (doduse moj je grizao tek kad je oglusia jadan i oslipija sa 15ak godina pa je mozda i do toga)

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina

Evo,pronađoh par slika gdje je bio manji.

(Krepao mi digitalac,a sa Sony mobom bez bljeskalice ne mogu po noći ništa)

Old Insomniac
16 godina
neaktivan
fromcelltohell kaže...

Evo,pronađoh par slika gdje je bio manji.

(Krepao mi digitalac,a sa Sony mobom bez bljeskalice ne mogu po noći ništa)

Poprilicno lici na moga... to je to {#}

16 godina
Mitsuoka kaže...

Ajd' super:) Znači,mogao bih se ponadati da će biti dugovječan?

BTW,koliko vidim,postat će i YT Star{#}

Old Insomniac
16 godina
neaktivan
fromcelltohell kaže...
Mitsuoka kaže...

Ajd' super:) Znači,mogao bih se ponadati da će biti dugovječan?

BTW,koliko vidim,postat će i YT Star{#}

mozes... inace ti mjesanci dosta zive, budem ti kasnije napisao sto je moj sve radio, sada idem malo prosetat da se maknem od kompa...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice