- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Gospodin Marfi!
CV:
- Izvrstan lovac (4 goluba i 1 svraka uhvaćeni na balkonu stana na prvom katu),
- Pasionirani planinar (po zavjesama),
- Tattoo majstor (i po namještaju i po vlasnicima).
Lijep macak, imao istog, nazvao ga garfild No voli zenke i pobjegao
Ovo je Veky, moj kućni šišmiš:
kako je sladak
Kolko ti je star šicu?
Kiki je trebalo neko vrijeme da počne donosit. Siguran sam da prvih godinu-dve nije donosila nego samo čekala da dođem.
moja mene zayebava... uzme lopticu i ceka da ja dodjem do nje i onda kad se priblizim pobjegne. opet dodjem- opet pobjegne. uglavnom, ja nju moram naganjat za lopticu :)
u nedjelju je prvi puta zaplivala, to je bilo urnebesno... ona i jos jedan doberman (zenka) i njoj je bilo prvi puta... i onda oni plivaju pa se priblize jedan drugoj i pocmu se topit medjusobno pa onda reze jedna na drugu.. skoro su se i pofajtale... dugo se nisam toliko smijao. steta sto nisam snimio... e i malo sam je ucio ronit
Što se plivanja tiče, Kiki je prošle godine prvi put plivala, a ima 6 godina. Bojala se do tad, al kak smo bili na Čiovu na plaži skužila je da to nije tak strašno. Od onda kad vidi vodu poludi, odmah uskače i ode otplivat koju. :)
Kolko ti je star šicu?
Kiki je trebalo neko vrijeme da počne donosit. Siguran sam da prvih godinu-dve nije donosila nego samo čekala da dođem.
Šicika je stara... errr godinu i pol. Kako si ga natjerao da donese?
moja mene zayebava... uzme lopticu i ceka da ja dodjem do nje i onda kad se priblizim pobjegne. opet dodjem- opet pobjegne. uglavnom, ja nju moram naganjat za lopticu :)
To mi je prije radila Bela (labradorica). Sada je pocela slusat pa donese. Nekad je treba nagovarat da pusti ali uglavnom slusa.
Ne znam ni sam, sama je počela.
Počni od nečega što je njeno. Onda to neće htjeti ostaviti vani pa će donositi. Tako sam ja počeo sa lajnom, jer znala je da je to njeno i da bez toga ne ide van pa to nikad nije ostavljala. Postepeno je počela sve drugo donositi.
Ne znam ni sam, sama je počela.
Počni od nečega što je njeno.
Šiška ili mačka. Jedine dvi stvari zbog kojih bi se vratila :)
na na na na na na na na
BETMEEEN!
na na na na na na na na
BETMEEEN!
Za ne falit, pogledaj kihotiju avatar :)
Kihoti, nahebo si :)
..ja imam u planu nabavit si mopsa ili jack rusella (ali bome nisu baš jeftini ) ..ali obožavam pse tako da ću sigurno izdvojit te pare,samo me malo brine to jer bi uzeo nešto čistokrvno a znam da su čistokrvne pasmine dosta osjetljive šta se tiče boleština,lako se razbole,svakakve kožne bolesti i slično.. ima možda neko mopsa ili jacka pa da mi zna reći dali su imali kakvih problema s njima??? i ako slučajno netko zna nekog da ima štenad od tih pasmina??
..ja imam u planu nabavit si mopsa ili jack rusella (ali bome nisu baš jeftini ) ..ali obožavam pse tako da ću sigurno izdvojit te pare,samo me malo brine to jer bi uzeo nešto čistokrvno a znam da su čistokrvne pasmine dosta osjetljive šta se tiče boleština,lako se razbole,svakakve kožne bolesti i slično.. ima možda neko mopsa ili jacka pa da mi zna reći dali su imali kakvih problema s njima??? i ako slučajno netko zna nekog da ima štenad od tih pasmina??
Ma udomiš nekon mješanca i to je to.
tema je malo zamrla pa da ju probudim ;)
moj pas Nato na današnjem kupancu
druga fotka u većoj rezoluciji http://lookpic.com/c1/i2/620/WpRlwx99.jpeg
tema je malo zamrla pa da ju probudim ;)
moj pas Nato na današnjem kupancu
druga fotka u većoj rezoluciji http://lookpic.com/c1/i2/620/WpRlwx99.jpeg
Vrhunske slike...
lalundrija
Ajaooo, ovako, imam 2 psa, i papigu :P
Ne pitajte se kako ih je imat i to sve u kuci :P
Inace, papiga se voli vozat manjem psu(Cili) na ledima i urlikat hahah :D
O btw. nisam napisao papigi ime
Zove se Bigi :P ženka je