- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Evo stigla i moja konfa; nije bilo Zalman Z11+ kućišta jer je netko pokupio zadnji komad nekoliko sati prije moje narudžbe pa sam uzeo Corsair Carbide 330R na preporuku Future.
Hvala svima koji su mi pomogli pri odabiri komponenti, a ponajviše Fakedeathu i Zoberu :)
Evo frendu naručio ram(ddr1) s ebay-a(china) i stiglo mu nakon manje od mjesec dana. Mogu reć da se čovjek teleportirao kod mene kad sam mu javio da je stiglo, taman dok ovo pišem je došao kod mene.
Sitnice čovjeka vesele.
Evo jedna "budget" gaming konfiguracija:
i5 3570 - MSI B75 E31 - PATRIOT 4GB 1600 MHZ - TOSHIBA 3,5 500 GB - MSI HD 7770 1GB GHZ ED - LITE ON DVD/RW - OCZ MKIII SILENCER 400W - MS LOGIC A33 = 3,7k.
Sve radi ko beba, mogu ga pohvaliti da je dosta tih, nema neugodnih vibracija, zujanja i sl; te su temperature i5 3570 zadovoljavajuce: 35-40C idle - 63-67C full load (kod igri sto je ujedno i najzahtjevnija radnja na njemu ne ide preko 60C). Sweetpoint MSI HD 7770 tokom igranja je po meni na 45% vrtnje venta - mala razina buke i temperatura ne prelazi 60C.
Naravno s vremenom bi bilo lijepo za vidjeti koji 90 mm vent straga, 120 mm vent sprijeda ili s boka, jos jedan keks rama, ssd i neku ozbiljniju graficku (PES, FIFA, NFS i sl. su trenutni zahtjevi vlasnika) poput GTX 760 da se iskoristi potencijal navedenog procesora no to ce biti po zeljama, mogucnostima i potrebama vlasnika.
MS LOGIC-a mogu pohvaliti za njegovu cijenu, kvaliteta je na razini Spire Mavericka, uz malo maste i slanje optike u drugi 5.25 slot se da dobro posloziti kablovinje (naravno i OCZ tu ima svoje prste), jedino bi barem jedan USB 3.0 bio slag na torti, ali opet cijena je takva kakva je pa mu mogu to oprostiti.
Da ne davim vise, evo slika i
Danas kupljen Asus MemoPad HD7,imate recenziju u novom Bug-u,al ukratko:
- 7 inch-ni IPS ekran 1280*800
- quad core MTK procesor 1.2 Ghz
- 1 GB DDR3 RAM
- 16 GB plus microSD card utor
- Prednja 1,2 mpx i stražnja 5 Mpx kamera
- BT,Wlan,GPS
- 305 grama
- Android 4.2.2
- cijena 1120 kn za gotovinu
Stigao Corsair Obsidian 750D, kištra je odlična s puno mjesta unutra i zaista stanu i velike komponente bez problema.
Možda su temperature mrvicu veće nego u Hafu 932 ali bar nemam bolove u leđima kad čistim kućište.
Po veličini je identično CM Haf-u 932 Advanced samo s više kombinacija za postavljanje komponenti i po meni boljem cable menagmentu ( pogotovo iza bočne stranice ).
Svi s kratkim kabelima na napajanjima zaboravite na ovo kućište osim ako unaprijed ne pripremite "nastavke" za 6+2 napajanje mbo-a.
Zahvaljujem kolegi Fake Death na informaciji o raspoloživosti kućišta.
Za kućište topla preporuka tko želi imati prostrano kućište u koje puno toga stane i kome financije dozvoljavaju, da ne baljezgam bez veze evo neke pikčr.
Oprostite na kvaliteti, nisam baš neki fotograf i aparatura je...
Stigla nova "igračka" DJI Phantom, stari ide za zajebanciju a novi verzija 1.2 sa gimbalom ARRIS CM2000 i GoPro Hero 3+ Black Edition nastavlja dalje...
Usput novi produzetak "radne povrsine" ...
Prije svega zahvaljujem korisniku zober jer je on složio ovu konfiguraciju.
Također posebno zahvaljujem Valentin 17 jer je imao brdo živaca i volje za sva moja pitanja, na koja sam dobio iscrpne odgovore
bez kojih bi se vjerojatno još mučio s nekim stvarima.
Dolje u slikama možete vidjeti kako to sve izgleda, možda slike nisu profi odrađene ali se vidi šta je šta.
Evo ubacit ću i popis komponenti za one koji se na razumiju najbolje :
i5 3350P
MSI B75 E31
PATRIOT 8GB 1333 MHZ
TOSHIBA 3,5 500 GB SATA 3
KINGSTON V300 120 GB SSD
MSI GTX 650 Ti 1GB BOOST OC
LITE ON DVD-RW SATA
CORSAIR CX 430W 80+ BRONZE
MS LOGIC A33 ATX
AOC 22" IPS
Malo sam se bavio ZALMANOM T1.Ako uzmemo u obzir da kuciste nemože otvoriti obje strane,te imam naviaTec MW500W koji ima samo jedan sleevan kabal-ovo je odlično! Vaša mišljenja,samo manje TD-ova :P
36 | FRZR 13 izgleda bolje bez fana |
---|---|
2 | FRZR 13 izgleda bolje sa fanom |
evo mali dodatak, nije HW al me jako veseli...a mislim da se i slaze s ostatkom konfe? ! LP
AeroCool Modern-V
edit: podsjeca me na star-trek-ove panele
Evo da stavim slike malog projekta.... mislio sam kupit za svoj corsair graphite 600T gotovu stranicu sa plexiom ali nije mi se sviđala...premali prozor....a i bilao mi je skupo... uspio sam nabavit vivak ploču sa crnim rubom.... i zaljepio na rubove 3M dvostranu samoljepljivu traku.... izrezao prozor sa ubodnom pilom... stavio mali prekidač za palit i gasit neonke koje će kasnije biti zamjenjene led diodama kad stignu.... slike su malo loše ali nemam s čim napravit bolje.... sutra dolazi HD7970 tak da je sada na slici nema... ovaj radeon HD6870 je samo privremen.... uživo to izgleda puno puno bolje.... i ne vide se nikakvi rezovi...nema šarafa,zakovica niti ičeg sličnog...ta vivak ploča je jako tanka i ne puca kao plexi....
Stigla Gigabyte 7870 Windforce X3 dobivena na reklamaciji za staru Gigabyte 6870 Windforce X3
Prvi na forumu :))))
SAPPHIRE DUAL-X R9 270X 2GB GDDR5 OC WITH BOOST
stock gpu-z LINK
Grafička je nečujna , kao što i volim :)