Evo i moj komad novog hardvera...
R.A.T. 7
Jel ti miš po noći viče: "Al bi bak"(I'll be back)?
R.A.T. 7
Jel ti miš po noći viče: "Al bi bak"(I'll be back)?
Je to miš ili optimus prime?
R.A.T. 7
Kao što sam rekao....
A mouse masterpiece....iliti mousesterpiece
Sad sam skuzio kaj "microman" radi on kupi novu konfu sam da bi dobil 50+ Tumb Up-ova na Slike hardvera....
Sutra idem po - seprona i nvidiu 7400 pa cemo vidjet ko se forsa :)
Evo da osviježim temu i stavim slike svog novog Hardwera.
Ovo je samo jedan dio. Čekam da mi dođu CELE-ovi Dominatori GT, a ova GTX480 je tu da mi pravi društvo dok nedođe HD6970, a onda ide CF.
Također danas nisam imao vremena postavit EKWB vodeno hlađenje(CPU i MBO full cover), pa ču to obavit sutra il prekosutra, a onda ču postati slike potpuno složene i funkcionalne kante
Jesam li to samo ja primjetio, ali svaka tvoja slika ima cursor od miša.
Jesi možda screenao hardware koji je kod nekog drugog (Celeta), te stavio slike koje je on slikao?
Jesam te ha?
Gle fakat, kursor...neš' tu smrdi =P
Pa stavi originale.
:D
Evo iz dosade u ovoj smijeni pa da i ja koju ubacim
Kad gledam sve ove lijepe masine vase i skupe ddivim im seneugodno mi je stavljat moju sirotinjsku masinu(ak se tak moze i nazvat masinom)
Ovo je tema gdje stavljaš slike hardwarea kakav god on bio! A svakome je njegov hardware najdraži jer je njegov!
I najskuplji i najbolji (kao Micromanov) s vremenom stari i uskoro mu se vrijednost prepolovi. Kad bi gledali samo mašine od 3 tisuće eura u ovoj bi temi bilo nekoliko slika...
Da ne bude off topic, danas sam dobio od cure za godišnjicu štakora
Evo kao što sam i obečao, slike složene konfiguracije.
Nažalost nema vodenog jer mi majstor koji mi treba pomoč oko te rabote(ja nisam još nikad slagao) nemože doč prije sljedečeg petka.
Uglavnom sve leti,al najviše se osijeti prelazak sa HDD-a na SSD.
I da kućište je nevijerojatno tiho iako su unutra dva 1900RPM(Scythe) venta koja tijeraju zrak sa VenomusX-a
Trenutno sad formatiram WDCB(black) od 2TB i tek mi je na 10%.
Evo kao što sam i obečao, slike složene konfiguracije.
Nažalost nema vodenog jer mi majstor koji mi treba pomoč oko te rabote(ja nisam još nikad slagao) nemože doč prije sljedečeg petka.
Uglavnom sve leti,al najviše se osijeti prelazak sa HDD-a na SSD.
I da kućište je nevijerojatno tiho iako su unutra dva 1900RPM(Scythe) venta koja tijeraju zrak sa VenomusX-a
Trenutno sad formatiram WDCB(black) od 2TB i tek mi je na 10%.
Imam osjećaj da ti je kuler našrek.
Popravljen je prije nego sam uključio
Pošto vidim da se pojedincima neda dokazat i na jednu sliku dolazi 20 postova odsad molim postajte samo slike i lajkajte se palčevima.
Svaki post bez slika se briše a autor će dobit karton za spam.
Divite se komponentama a ne pisat gluposti di je, kako i zašto kupljeno. Komentirajte u bircu i nespavalicama.
lako ćemo mi za kutiju daj nam hardver
ps. evo stavio je u drugu sliku
Ja nikad,al baš nikad ne stavljam slike onoga čega nemam ili samo kutije.
Evo još malo al poznavajuči Bug-ovo prebacivanje slika neče opet od prve tako da budite strpljivi.
Nabavio sam danas još jednu HD4870, i ubacio ju u komp. Jedna je XFX, a druga je Gigabyte.
Ima malo prašine, treba ga ispuhati, al trenutno nestignem.
Još da dobijem ispravnu DDR3 memoriju (stara je crkla) i onda na igranje....