ati 4850 ..te prve se griju nenormalno cim upalis komp nakon par min bez da igras je temp oko 90 stupnjeva
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ati 4850 ..te prve se griju nenormalno cim upalis komp nakon par min bez da igras je temp oko 90 stupnjeva
meni prijatelj ima takvu ali sa pasivnim hladjenjem i gasi se dok igramo pes 1 vs 1 :D
Evo i moje kante.
Ovaj put ne sa mobom slikano.
Nemojte se uplašit neurednih kabela.
Uskoro ga rastavljam i uređujem kablove.
Ima li ova spuzva za izolaciju utjecaj na temperaturu unutar kucista, da li se vise zagrijava? To sam i ja mislio napraviti u svom sopranu dx zato pitam.
Mali testovi...
koja ti je to graficka ?
Club3D 3850 256mb ddr3
Da pojacas okretaje ventilatora...
meni prijatelj ima takvu ali sa pasivnim hladjenjem i gasi se dok igramo pes 1 vs 1 :D
Stavi dodati cooler da puse po grafi...
Rijesio sam to ugradnjom twin turba.
Jao mene kolo si platio grafu??
Čistio sam komp pa evo par slikica, sry zbog lošije kvalitete.
Došao ja do novog harda i grafe. Znači WD elements 1TB USB2.0 i MSI hd5770 HAWK.
zasto rami nisu u dual channelu? nije valjda da ti cooler smeta od cpu-a??malo je pre glomazan
za sada ovo na stolu i na nad stolu, kasnije i "pod stolom"
Jel' se ta knjižurina slučajno našla ispod miševa ili je u pitanju neki performans?
evo nesto danas doslo :D genius zvucniki
To ti sve toliko jadno izgleda da bi ja sve to odmah poslao meni .
hh daj adresu :p
do kraja tjedna dolazi veci stol ( crn ) pa ce biti jos bolje :D
hh daj adresu :p
do kraja tjedna dolazi veci stol ( crn ) pa ce biti jos bolje :D
Solinske mladezi 22
Nabavio sam džepnih 500 GB i opet počeo igrati PES...
Nice...BTW imamo iste gamepad-ove
Meni je taj najbolji. Dobar, jeftin, jednostavan i nepoderiv!
popodnevna atmosfera
jako lijepo
popodnevna atmosfera
jako lijepo
samo pazi da nebi komp završio s druge strane prozora , ja svog nemogu tako staviti jer kad se "malo" previše zadržim pred njim (jedno 6 sati xd) hahaha onda bi ga stara samo van kroz prozom bum hahahhaha evo da nebudem off topic evo neka moja stara slika kad uslikam stavim još xD
popodnevna atmosfera
aa jest lijep taj cosmos nema šta ;)))
Kad se male grafe slože, sve se može sve se može.
Uglavnom starija sestra MSI GTX460(256bit) Cyclone je dobila malđu sestricu MSI GTX460(256bit) Cyclone.
gade
ajde ih plz naklokaj kolko idu i odvrti bencheve, da vidim kak skalira naspram HD5970
Danas došo novi monitor, sutra dolazi Palit GTX460, a za manje od mjesec dana ostatak konfe... evo nova konfiguracija prvi dio..
Planiram kupiti isti,kolko si ga platio?