Nakon temeljitog ciscenja. Zasluzio je nakon 6+ mjeseci
Ovaj Zalman je najljepši cooler ikad napravljen. Savršenstvo.
Nakon temeljitog ciscenja. Zasluzio je nakon 6+ mjeseci
Ovaj Zalman je najljepši cooler ikad napravljen. Savršenstvo.
@Ivanjino96 sto ce ti filter na ventu za ispuh?
On uvlači zrak jer ako mi je obrnuto imam veće temperature na CPU
:mindfuck:
Upuh>radijator<ispuh?
u kiddin meh?
Upuh>radijator<ispuh?
u kiddin meh?
Pa šta vam se sve treba crtati
Upuh>radijator<ispuh?
u kiddin meh?
Oprosti na mom pitanju(nemoj krivo shvatiti) ali brate kraj tako uredno posloženog kućišta , sa ukomponiranim bojama ,čemu si stavio bijele šerafe na vanjski vent .
Upuh>radijator<ispuh?
u kiddin meh?
Oprosti na mom pitanju(nemoj krivo shvatiti) ali brate kraj tako uredno posloženog kućišta , sa ukomponiranim bojama ,čemu si stavio bijele šerafe na vanjski vent .
Mah kako Corsair 400R ima izbočeno na tom stražnjem ventu nije ravno pa su ovi crni kratki a moram se zaletiti i uzeti neke crne http://i.neoseeker.com/neo_image/191723/article/Corsair_Carbide_400R/400R%203.jpg
Sve ja to kuzim, al nikako mi ne ide u glavu kako mozes imati nize temperature kad upuhuje vruci zrak u kejs.
Sve ja to kuzim, al nikako mi ne ide u glavu kako mozes imati nize temperature kad upuhuje vruci zrak u kejs.
Procesor je hladniji, jer preko radijatora ide friški zrak, ali zato je grafa i ostalo u kućištu na gubitku.
Proc mi sa ocom na 4,0 ghz nikada nije prešao 45 stupnjeva a sada kada je na 3,8 nejde preko 42 u loadu
Ne valjaju ti vijci na tom stražnjem ventu-imaju preširoke navoje i vjerojatno su ti poglodali navoje na radijatoru.
I kakve su to brije da je temperatura veća ako se zrak uvlači iz kejsa?
Vrući zrak koji ti grafa puše van kejsa se diže prema gore i taj ga vent uvlači natrag u kejs. Stvarno nema logike takav setup. Jbg,osnove fizike.
Ne valjaju ti vijci na tom stražnjem ventu-imaju preširoke navoje i vjerojatno su ti poglodali navoje na radijatoru.
I kakve su to brije da je temperatura veća ako se zrak uvlači iz kejsa?
Vrući zrak koji ti grafa puše van kejsa se diže prema gore i taj ga vent uvlači natrag u kejs. Stvarno nema logike takav setup. Jbg,osnove fizike.
Moja grafa odotraga skoro ništa ne izbacuje toplinu sve ide na bočnu stranicu van
Proc mi sa ocom na 4,0 ghz nikada nije prešao 45 stupnjeva a sada kada je na 3,8 nejde preko 42 u loadu
Da ali koja ti je korist od toga? Kao da ces za par godina osjetiti razliku ako ti je procesor radio na 42°C ili 60°C.
ma meni najvise ram na konfi upada u oko, i ovi crveni ventovi.
EDIT ivane opet haos radis
Ventove necu ni komentirat, a airflow ukras obicni.
ma meni najvise ram na konfi upada u oko, i ovi crveni ventovi.
a ventovi će se mijenajti za sada je tako kako je tražim nekek ventove koje nema u HR jer mi se ovi u našoj ponudi ne sviđaju
AAA daj po 10i put! Pogledaj recenicu i probaj preformulirat u smislenu, svaki put me glava boli kad citam. Kaj se tice ventova imas ebay. I rjesi se tog rama kojeg ne iskoristavas, bezveze si bacio pare. Ne vidim kaj je 1600 kitu falilo.
AAA daj po 10i put! Pogledaj recenicu i probaj preformulirat u smislenu, svaki put me glava boli kad citam. Kaj se tice ventova imas ebay. I rjesi se tog rama kojeg ne iskoristavas, bezveze si bacio pare. Ne vidim kaj je 1600 kitu falilo.
Dobro si mu reka! Svaki put zamijeni mjesta slovima, a rijeci nabaca tako da te glava zaboli citajuci.
cini mi se da je U2711, ali nisam siguran.
cini mi se da je U2711, ali nisam siguran.
Koliko znam 27" monitori su rađeni u 16:9.
@pupo
jel si ti to obojao svoje ripjawse u bjelu boju?!
Pitao isto pitanje i odgovor je tocan, jedan kit u crno drugi u bijelo ofarban, jer je to bio eye candy kad je vodeno imao :D
@pupo
jel si ti to obojao svoje ripjawse u bjelu boju?!
mislavgray je odgovorio, no tamo su nam obrisali postove, pa da ponovim.
Jesam, to je još iz vremena kad sam imao vodeno kako je već netko napisao. Nažalost, ostao sam bez harda na kojemu su bile slike cijelog kompleta pa vam nemogu pokazati kako je to izgledalo u konačnici. Na kraju je bilo sve kao na ovoj slici kompleta, plus crno bijela memorija sa prve dvije slike.
Zašto si odustao od vodenog?
Pa lijepo je izgledalo
Dino kako lažeš to je moj 965 !
Ako dobijes 4GHZ stabilno sa normalnim temperaturama mozes biti sretan.
Već si valjda pitao u 20 tema na 4,5 rijetki AMD-ovi idu osim izuzetaka na 4,0 ide bez beda samo ne sa stock hladnajkom
Ne preporučam da odgovarate, pitat će opet za kojih 20minuta, troll kakvog nema.
A gle ne mogu ti reći točno jer je svaki cpu različit ali uzmi Mugena a sada dalje od ove teme jer nije ona za to neg imašovu temu !!!!!