Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori izdvojena tema

poruka: 11.973
|
čitano: 1.964.315
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vašeg Hardvera
14 godina
neaktivan
Re: Slike vaseg hardwera-Pitanja & odgovori
Luka Ivanković kaže...

samo kaj tu vidis slova xd

16 godina
Luka Ivanković kaže...

hvala, ali u uptama ih nema, iako to radi samo prvih 10-15sec, i onda se ugasi

Kako nema? 37. stranica, poglavlje 2.12 Dr. Debug.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
17 godina
Slike vaseg hardwera-Pitanja & odgovori

Ivankoviću samo na jednoj slici ne yebeš ciganku pa je slika ispala normalna {#}

'Dvije su stvari beskonačne - svemir i ljudska glupost. Za svemir nisam siguran' - Einstein
14 godina
neaktivan

@XXX Man

Solidno napajanje, samo malo upadaju u oči nesleevani kablovi

I want to taste you but your lips are venomous poison, you're poison, running through my veins
16 godina
moderator
donator_bubrega kaže...

@XXX Man

Solidno napajanje, samo malo upadaju u oči nesleevani kablovi

bit će, nisam imao vremena sredit to, a sve imam u ladici...

za sad sad samo posložio kablove koliko je to bilo moguće u ovom kučištu...

TROLLBUSTER i službeni distributer pr0n fotografija // na glupe postove i pitanja odgovaram sa: ke???? // besplatno gledam u kristalnu kuglu i otkrivam koje su vaše komponente :)
15 godina

Znaci , garancija uspjesno ostvarena !

Music As A Weapon !!
14 godina
neaktivan
Haf932 kaže...

Naravski, cak ih se bojim spojit u komp. Napjanje sam s multimetrom istestirao napone i sve kako treba. Provjerio sva 4 kabla na gts 450, koja upravo kuca u kompu. 

17 godina
mislavgray kaže...
Haf932 kaže...

Naravski, cak ih se bojim spojit u komp. Napjanje sam s multimetrom istestirao napone i sve kako treba. Provjerio sva 4 kabla na gts 450, koja upravo kuca u kompu. 

Ja ti i dalje preporučujem da to NE radiš, radije pričekaj da ti Corsair pošalje orginal kablove, jer ove koje imaš tko zna od kud su...

Čak i ovi koji izgledaju kao da su "pravi" možda su od nekog slabijeg corsaira...

Opet ti kažem, ja sam ti ponudio svoje napajanje, koje će sigurno držati tvoju konfu!

Riskiranje bez spajanj aonog molexa na ploči moglo bi te koštati poprilično, jer sad, imaš konfu koja vrijedi 20 tisuča kuna.....

A vjeruj mi, ako sad odeš na servis s spaljenim grafama, neće te nitko ni pogledati...

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
15 godina

Mali enter ! {#}

Music As A Weapon !!
14 godina
neaktivan

@mislavgray aj testiraj te 7970 i 7950 klokane do kraja kolko idu da vidimo kolika je razlika. ja imam sapphire 7950 na 1200/1600, bas me zanima kolka je razlika u odnosu na stock i klokanu 7970.

17 godina
sHOCKRE kaže...

@mislavgray aj testiraj te 7970 i 7950 klokane do kraja kolko idu da vidimo kolika je razlika. ja imam sapphire 7950 na 1200/1600, bas me zanima kolka je razlika u odnosu na stock i klokanu 7970.

Da imaš pravo, nek testira nove grafe koje je dobio na reklamaciji sa corsairom i sumnjivim kablovima od tko zna kojih napajanja {#}

I još ktome da ih puca na maximum {#}

Ti si sigurno neki bistar momak{#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
odjavljen
rooswelt1991 kaže...

Da imaš pravo, nek testira nove grafe koje je dobio na reklamaciji sa corsairom i sumnjivim kablovima od tko zna kojih napajanja {#}

Možda čovjek nije znao...

Ja sam toliko skeptičan oko tih stvari da bih uzeo skroz novo napajanje.

Samo Hajduk živi vječno !
14 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...
sHOCKRE kaže...

a ti si jos bistriji momak, po cem si zakljucio da ja znam da ima probleme sa napajanjem? pa ne citam 100 threadova di se vi dopisujete i pricate kaj ste jeli danas. vidio sam da je stavio sliku 7970 i 7950 da je nabavio i u tom postu ne pise nista o napajanju i kablovima.

uostalom, sta si mu ti neki butt buddy da imas odgovarat na ovaj nacin na tude postove koji te se ne ticu?

ugl, nebitno. kad rijesi napajanje, ak mu se da nek izvrti 3dmark, ak ne, opet dobro.

17 godina
mislavgray kaže...
Haf932 kaže...

rooswelt1991 kaže...
mislavgray kaže...
Haf932 kaže...

Ja ti i dalje preporučujem da to NE radiš, radije pričekaj da ti Corsair pošalje orginal kablove, jer ove koje imaš tko zna od kud su...

Čak i ovi koji izgledaju kao da su "pravi" možda su od nekog slabijeg corsaira...

Opet ti kažem, ja sam ti ponudio svoje napajanje, koje će sigurno držati tvoju konfu!

Riskiranje bez spajanj aonog molexa na ploči moglo bi te koštati poprilično, jer sad, imaš konfu koja vrijedi 20 tisuča kuna.....

A vjeruj mi, ako sad odeš na servis s spaljenim grafama, neće te nitko ni pogledati...

sHOCKRE kaže...
rooswelt1991 kaže...
sHOCKRE kaže...

a ti si jos bistriji momak, po cem si zakljucio da ja znam da ima probleme sa napajanjem? pa ne citam 100 threadova di se vi dopisujete i pricate kaj ste jeli danas. vidio sam da je stavio sliku 7970 i 7950 da je nabavio i u tom postu ne pise nista o napajanju i kablovima.

uostalom, sta si mu ti neki butt buddy da imas odgovarat na ovaj nacin na tude postove koji te se ne ticu?

ugl, nebitno. kad rijesi napajanje, ak mu se da nek izvrti 3dmark, ak ne, opet dobro.

Molim te reci mi da iz ovog nisi zaključio da ima problema sa napajanjem {#}

16 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

Molim te reci mi da iz ovog nisi zaključio da ima problema sa napajanjem {#}

Čovjek ti dobro kaže, nekad se jednostavno nema vremena čitat prethodne postove, samo je bacia koment i to je to.... koja problematika. WAU!

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
14 godina
neaktivan
rooswelt1991 kaže...

Jedini kabl koji nije bio od hx1000, je taj koji je skurio grafe, a uz to jos je neispravan bio. 
Trenutna dva koja sam dodao na rail su tocno od njega i u njemu su SAMO ta 2 kabla dodana + jedan za sata diskove.

Napone sam istestirao i sve ok radi, koliko se sjecam vodio sam razgovor s clanom pr3dator, jos cu ga zamolit da i on izmjeri kablove i to je to.
Nemam kaj drugo napjanje uzimat, nije to ms, a i ako cemo iskreno malo mi je muka kad razmislim da bi prakticki jos 900 trebao dat za drugo.

Jedini mogu upgrade ce biti na neko drugo napjanje ALI samo ax serija, a i to ne uskoro kroz 3 mjeseca.

sHOCKRE kaže..

Test cu bacit. Citajuci na netu, 7950 kad dignes na 7970 taktove zaostaje mozda 3-4 fpsa max. Samo kaj sad 7970 nece radit punokrvno s njom u cf-u :D

EDIT NEMAM PROBLEMA SA NAPJANJEM. Racunalo upravo radi, *ranje je bilo zbog onog neispravnog kabla. Bio sam skeptican da ne rade vise pci express na railu spojeni, i oni kaj su bas u napjanju nemodularni. 
Isprobao SVA 4 na gts 450 i vidi rade i grafa radi. Tako da mislim da nema problema. 

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2012 14:24 (mislavgray).
17 godina
mislavgray kaže...
rooswelt1991 kaže...

Jedini kabl koji nije bio od hx1000, je taj koji je skurio grafe, a uz to jos je neispravan bio. 
Trenutna dva koja sam dodao na rail su tocno od njega i u njemu su SAMO ta 2 kabla dodana + jedan za sata diskove.

Napone sam istestirao i sve ok radi, koliko se sjecam vodio sam razgovor s clanom pr3dator, jos cu ga zamolit da i on izmjeri kablove i to je to.
Nemam kaj drugo napjanje uzimat, nije to ms, a i ako cemo iskreno malo mi je muka kad razmislim da bi prakticki jos 900 trebao dat za drugo.

Jedini mogu upgrade ce biti na neko drugo napjanje ALI samo ax serija, a i to ne uskoro kroz 3 mjeseca.

Tvoj komp, tvoje odluke {#}

17 godina
neaktivan

Cooler Master koliko vidim krivo si okrenuo ovaj vent na hladnjaku procesora!Postavljen je da izvlači zrak preko hladnjaka umjesto da puše preko njega!

http://www.techpowerup.com/gallery/2645.html
17 godina
odjavljen
ZVONJOLA kaže...

Cooler Master koliko vidim krivo si okrenuo ovaj vent na hladnjaku procesora!Postavljen je da izvlači zrak preko hladnjaka umjesto da puše preko njega!

Možda je namjerno ali ne vjerujem da ovako bolje hladi...

Don't you dare to read my mind, Because you don't like, won't like what you'll find
14 godina
neaktivan

Isprobane obje grafe, cf ce se jos strpit do iduceg tj. 7970 trenutno u kompu RADI KO ZMAJ!

14 godina
neaktivan

cro_denis

To je samo WD Caviar Green u konfi ili?

heilige
14 godina
neaktivan
mislavgray kaže...

isprike na jos jednom {#}-u , ali evo grafe spojene. Deru kozu na 3 monitora. Sniper elite v2 predobro izgleda, 3 monitora + slomo killcam :3.

Najvise mi se svida preko sva monitora , mirrors edge. Eh da je bar vise takvih. 

14 godina
neaktivan

@Ivanjino96 sto ce ti filter na ventu za ispuh?

--------------------------
14 godina
mate960 kaže...

On uvlači zrak jer ako mi je obrnuto imam veće temperature na CPU 

14 godina
neaktivan

unimatrix001 , ta 7850 bi bila ekvivalent koje u 6xxx seriji? zanima me :D inace BRUTALA izgleda, ovaj tf III gore {#}

17 godina
odjavljen
mislavgray kaže...

unimatrix001 , ta 7850 bi bila ekvivalent koje u 6xxx seriji? zanima me :D inace BRUTALA izgleda, ovaj tf III gore {#}

Koliko sam gledao rew-ove... negdje izmedju 6950 i 6970 na stocku...s tim da max tdp je na 6970 250w a na ovoj 130....i ima samo jedan 6-pin pci naponski... ali mislim da ce clockom doci do 6970  sa vrlo malo ''podebljanja '' napona :)))

Sto znaci da bi mogla  bez mijenjanja napajanja i petljanja sa molex-ima u skoro vrijeme pridruziti joj se jos jedna... {#}

vrhunska cokolada je prilicno gorka....to isto ne vazi i za zivot
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.5.2012 11:55 (unimatrix001).
14 godina
neaktivan
unimatrix001 kaže...

ajde pa javi napredak, ja se moram ovaj tjedan sa svojima pozabavit. :D

14 godina
neaktivan
Ivanjino96 kaže...
mate960 kaže...

On uvlači zrak jer ako mi je obrnuto imam veće temperature na CPU 

Nema logike.

unimatrix001 kaže...

Koliko sam gledao rew-ove... negdje izmedju 6950 i 6970 na stocku...s tim da max tdp je na 6970 250w a na ovoj 130....i ima samo jedan 6-pin pci naponski... ali mislim da ce clockom doci do 6970  sa vrlo malo ''podebljanja '' napona :)))

Sto znaci da bi mogla  bez mijenjanja napajanja i petljanja sa molex-ima u skoro vrijeme pridruziti joj se jos jedna... {#}

Moze ona preko 6970 bez da napon dotaknes.

--------------------------
13 godina
protjeran
sHOCKRE kaže...

HD 7950 na 1000/1500 je prakticki kao HD 7970, na 1200 je vec masno iznad nje.

clock2much
17 godina
odjavljen
mate960 kaže...

Moze ona preko 6970 bez da napon dotaknes.

Tim bolje.... prvo cu to probati...pa ako zapne.......{#}

vrhunska cokolada je prilicno gorka....to isto ne vazi i za zivot
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vašeg Hardvera
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice