ludinato imas isti sarafciger ko ja :D
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
dowhymekeyto prejaka podloga sa silikonima hahahhahahahahhahahahahahha na podu sam hahahhahahahahhaha :DDDDdddd
DP: sry nisam znao da imam zadnji post
Lijepo služi taj sekundarni monitor, baš si razmišljam kako bi bilo dobro imat jedan, mali, ali recimo da su ti na njemu TS i Steam, ma bilo šta što te ometa dok igraš.
Lijepo služi taj sekundarni monitor, baš si razmišljam kako bi bilo dobro imat jedan, mali, ali recimo da su ti na njemu TS i Steam, ma bilo šta što te ometa dok igraš.
vjeruj mi za popiydit je koristan,iznenadio bi se
a neam pojma,nisam probao,meni izgleda kao da moze
vjeruj mi za popiydit je koristan,iznenadio bi se
Slažem se, dok surfam na njemu gledam YT, dok igram su temperature, puno je lakše organizirati se s 10ak prozora...
Šteta što nije moj, krajem 9. mjeseca ga moram vratiti :( Ne znam kako ću sad kad sam se naučio, moram si kupiti jedan novi ;)
@ Fico_Ri pohvala za boju zida
pobogu,stvarno,ovo nisam odavno vidio.
pobogu,stvarno,ovo nisam odavno vidio.
Čudi me kako mu je to sve radilo do čišćenja. Meni je ovo nezamislivo.
Odsjekao bih si spolovilo, da prostite kada bi mi tako bilo.
Ovo nije čišćeno dobrih godinu dana ili samo kućište drži na gradilištu (u što sumnjam).
Odsjekao bih si spolovilo, da prostite kada bi mi tako bilo.
Ovo nije čišćeno dobrih godinu dana ili samo kućište drži na gradilištu (u što sumnjam).
Ma kakvih godinu dana...čistio sam računala koja nisu bila čišćena i po 6 godina, pa nije bilo takvo stanje..
i to jos x6 i 5850 pa to u zatvor mora
Pa ocito je da to nije taj komp, cpu cooler ne pase opisu i ono je MS Industrial 400w napajanje...
da, u cm 690 2 mogu stat 2x 240mm radijatora,tako da možeš ga smjestit gore i dole ;)
nije to taj komp.
Stigli dva 120mm filtera za prašinu i jedan od 140mm
i još malo slika od novih rama
Mislim da ti ta matična nije Gigabyte GA-990XA-UD3. http://s3.amazonaws.com/kym-assets/entries/icons/original/000/005/180/fuckthat.jpg?1302809593
Stigli dva 120mm filtera za prašinu i jedan od 140mm
i još malo slika od novih rama
Mislim da ti ta matična nije Gigabyte GA-990XA-UD3. http://s3.amazonaws.com/kym-assets/entries/icons/original/000/005/180/fuckthat.jpg?1302809593
Hahaha pa nije ali što nisi vidio moj oglas da tu podajem i da kupujem idući tjedan Gigabyte-icu
http://www.bug.hr/forum/topic/komponente-oprema/prodaja-asrock-n68c-ucc/97261.aspx
Slike idući tjedan od nove matične
Gear, ako je nešto ne blizu onda je daleko.
Gear, ako je nešto ne blizu onda je daleko.
hhahhahahahhahahahahhah
evo ispravio sam za tebe hahahahhahahahah
HAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHHAH ja sam crko
OMFG koliki je HAHAHAHH,lol,fail
@ H4X0R_Bug
Koje su to sluške i kako to da grafika na PS3 tako dobro izgleda?
Malo su mu prenapadne boje. Inače to je Uncharted 2, izašao samo za PS3 - jedna od rijetkih igara koja koristi PS3 hardware kako treba :).
@ H4X0R_Bug
Koje su to sluške i kako to da grafika na PS3 tako dobro izgleda?
zasto nebi grafika dobro izgledala na ps3?, ja imam ps3 al neigram na hdtv a mislio sam si nabavit neki full hd monitor pa spojit al cuvam lovu za komp..