Bacio cigarete prije 3 i pol godine.
Valja, koliko si intenzivno pušio?
Bacio cigarete prije 3 i pol godine.
Valja, koliko si intenzivno pušio?
Meh... Pusim stosu (meko pakovanje) vec oko godinu dana prije toga sam mjesao.
Po meni je stoša u top 3 cigareta kojih sam pušio, uz Dunhill i Marlboro light.
Treba se priviknuti na nju, ali je tako blaga na pluca i grlo da je to cudno (s obzirom na cijenu).
Moja stara je prije pušila stošu dok joj nisam rekao za Zlatni Paramount duhan im je odličan,13kn i ima u tobacco shopu,na benzi i tek u pokojem bircu za kupit.
Ima crveni on je jač i izlatni koji je slabiji malo.
edit
Nema ništa bez ručnog motanja,crvene smoking rizle,neki od duhana(kod mene dostupan samo domingo(ali imam sreće u bircu di uzimam je uvjek svjež,samo ima previše grana u sebi zadnje vrjeme),kad se nema filtera rastavljam kutiju i pravim flokove.
kutiju,dvije na mjesec. Samokontrola
Moja stara je prije pušila stošu dok joj nisam rekao za Zlatni Paramount duhan im je odličan,13kn i ima u tobacco shopu,na benzi i tek u pokojem bircu za kupit.
edit
Nema ništa bez ručnog motanja,crvene smoking rizle,neki od duhana(kod mene dostupan samo domingo(ali imam sreće u bircu di uzimam je uvjek svjež,samo ima previše grana u sebi zadnje vrjeme),kad se nema filtera rastavljam kutiju i pravim flokove.
Meni pase zlatni dukat a cuo sam da je bali shag dobar isto (samo mi je malkice preskup)
Ako toliko pusis prestani dok nije kasno ionako nista dobro iz toga... Ja sam se navukao ko kreten i sad bar pokusavam uzivati u ovisnosti.
edit
Meni pase zlatni dukat a cuo sam da je bali shag dobar isto (samo mi je malkice preskup)
Ako toliko pusis prestani dok nije kasno ionako nista dobro iz toga... Ja sam se navukao ko kreten i sad bar pokusavam uzivati u ovisnosti.
Od frenda stara negdje uzima domaći duhan,da mi je taj duhan moć nać ajme,dobar je i kad se osuši(naprotiv još je nekako bolji) krupnije je rezan ali je odličan,kad god dođe frenda a ja imam domingo ili golden virginiu ja mu dam to za njegov duhan neznam stvarno ima odličan duhan.
Da, pušim, bijeli Marlboro (po novom Gold). Mjesečno popušim oko 6 kutija, +- 1.
I pušit ću dok god mi bude gušt zapalit.
Šta vam nebi bio veči gušt da u kaficu samo pijete kavicu ?
takodjer. golden virginia a kad je nema onda marlboro crveni... al, ovaj barba moze odtrcat 4-5 km a kako bi tek bilo da ne pusim... imam staza, je8ate, cca 15 godina...
Jos uvijek ne, nadam se da ni necu.
Jos uvijek ne, nadam se da ni necu.
Potpis.
ponosni nepusac!
ne pušim, nisam nikada dim uvuko
heh cigarete su vrag... kak sam se sam navuko pi*da li im materina...
evo ja pušim crni avangard, a probo sam i one "frkance" od frenda, ne znam za vas kakvi su vaši al ono je brate mili otrov živi!
jedino kad sam subotom u gradu,onda popušim par cigareta
inače ne,jer ne treba mi to u životu toliko puno,a i bolje potrošiti te pare na nešto drugo
Motam duhan tako da dosta ustedim a i ne odgovara mi bas pa se nadam da cu tako i ostavit tu gadnu naviku...
jedino kad sam subotom u gradu,onda popušim par cigareta
inače ne,jer ne treba mi to u životu toliko puno,a i bolje potrošiti te pare na nešto drugo
je da... tak to sve počne, pa onda kad te počne škola lagano prcat pa onda i u školi kreneš pomalo dimit, rađe bacaj to iz ruku sad odma!
ja neznam imam frenda (sad neznam ko je lud on ili cigarete) poceo je pusiti prosle god znaci 1 raz, i tak on pusio jedno 2 tj i samo prestao.. wtf?
Prestao pušiti prije 4 godine, a pušio neprekidno 25 godina. Zadnjih godina pušio oko 2-3 kutije dnevno. Nakon ovih 4 godine nepušenja mišljenja sam da sam ipak trebao pokušati smanjiti na 1 kutiju. Kava je nikakva bez cigarete, a kad se sjetim kako sam uživao u jutarnjem kafenisanju... Uh, to su bili dani.
je da... tak to sve počne, pa onda kad te počne škola lagano prcat pa onda i u školi kreneš pomalo dimit, rađe bacaj to iz ruku sad odma!
tako je vec 2-3 godine,tako da nema problema za ovisnost :P
tako je vec 2-3 godine,tako da nema problema za ovisnost :P
ne znam, tak sam i ja dosta dugo... negdje godinu- dvije samo subotom i nešt me puklo i počeo sam ko turčin dimit što mi se ni malo ne sviđa
Ono klasika, kutija i kusur!
Poceo sam pusit cigare ali preskupo je to. Jedna Partagas ili Romeo & Juliet je 90 kn komad. Probat cu nabavit pack od 10 komada u drvenoj kutiji.
EDIT : Jeftinije je nabavit lulu ili žvakati duhan!
Pušio nekih 6-7-8 godin, zadnje dvije godine 2 kutije dnevno
(jedan od onih zagriženih pušača),stao preko noći.
Ima 9 mjeseci od toga.
Bijeli marllboro ugl. ali prošao sve od mekog filtera 160 do bosanskog plavog waltera, preko MC-a koji je
ostao jeftiniji zadnji put prije 4-5 godina kad su dizali cijene.. do svih duhana za motanje.
Osobni ritual sa golden virginiom i bijelim rizlicama (ne smoking, pretanke za moj ukus bile).
I tako...
Poludio prvih mjesec dana, doslovno.
Onda su išle vježbe disanja, opuštanje i sva moguća čuda.
Ljeto, more je spasilo sinuse..
Sad sam na Fishermans friend bombončićima, blažena stvar,
preporučam ih svakome tko se skida s nikotina.
Strašno je koje sve kemije stavljaju u duhan danas, negdje sam čitao studiju
u kojoj su izjednačili skidanje s duhana sa skidanjem s horsa.
'Nuff said.
Kondicija se popravila, iritacija grla više nema, živim puno bolje
i preporučio bih svim mlađim klincima da odj*bu cigarete odmah u startu.
My 2 cents.
u životu nisam niti nikad necu probati cigaru! bacati pare da se trujes puj!