Pa dosta informacija se može saznat iz naših profila, zašto se dodatno predstavljat.
http://forum.bug.hr/forum/lastlogin/
Pa dosta informacija se može saznat iz naših profila, zašto se dodatno predstavljat.
http://forum.bug.hr/forum/lastlogin/
Ajd da se zna ko je ko...ja sam propali talent
na pcxepertu kao> kkljajic <
pozz
24 godine. Radim kao serviser računala i živim u Rijeci i okolici. Prve korake napravio na računalu Philips VG-8020. Kada budem veliki radit ću nešto slično onome što radim i danas i neću se obogatiti.
Pozdrav!
Evo otvorivši najnoviji broj buga ugledao sam recenziju gospodina Rosandića i automatski pogledao sliku. Nakon toga nahrlio sam na kompjuter da se što prije registriram na BUG forum ne samo zato jer već dulje vrijeme očekujem da forum stigne nego i iz razloga da što prije zauzmem svoj omiljeni nick kako ga ne bi netko drugi dograbio prije mene :D Uglavnom da se predstavim! Ja sam Filip i živim u Zagrebu, te sam dugogodišnji čitatelj BUG-a.
Pozdrav svima. Forum je stvarno napravljen za svaku pohvalu.
Neki me znaju sa Gamer.hr foruma, a ponekad sam i na PCEkspertu.
Pozdrav, novi, totalno novi forumas.
Inace sam IggI za svijet (tocnije mumble), ali eto svidja mi se ovaj nick.
Frix, Berkutch, Frixedairwave, ETF-ovac, imam 37 poslova, obožavam jesti, diplomirao sam spavanje, imam doktorat iz ispijanja bambusa i sada radim na pivu, na BF2 i CS serverima sam obično ja onaj s najviše killova i ja onaj koji najviše sere i piše poruke.... ;)
Damn, ajd i ja cu :P
Adi is the name :D - da, Adi, kao A.D.I. :P
Nick je varijacija na japanski Akatsuki (crweni oblak - nekima mozda poznato iz Naruto mange/animea)...
Nekima iz IT(lol) i gaming scene u mom kraju poznat kao [TaKe_dOwN ; i da, na ulici me zovu TEJK :P
Inace potjecem iz Cazina, malog grada na SJ-ZAP BiH :D - opet da, bosanac sam! :P hihi
Na forumu sam skoro od pocetka :D i et... koga vise zanima, a zensko je, neka se javi na PM :D
Pozdrav svima ja sam Goran , studoš sam i volim Vopi .Nadam se ugodnom druženju na forumu i to je sve od mene zasad.
E Goran (Trigga) je garant iz Osijeka...
Ja sam Davor. Odakle sam...to sam napisao u jednoj drugoj temi. TRenutno student (nešto sitno do diplome) i željan rada u IT sektoru ko pijanac vode ujutro poslije pijanstva. :)
Ovisnik o računalima, software-u i tome sličnom. :)))
Marko, 23.god, apsolvent racunarstva na FER-u. Volim kompijuktere i znam nesto sitno o njima.
Ana iz Herceg Novog. Radim kao serviserka :D računara, iste sklapam, testiram itd...
Za ovaj forum sam saznala iz novog BUG-a i odma se registrovala.
Pored računaar moja velika (ili najveća) ljubav je more :)
Eto tako
Pozdrav svima, ja san Ivan, iz Šibenika
pozz eqipo ja sam gamer,dj(počeci),partygooer i ne trpim ljude koji su stereotipi te lažu :P
vival la cubana :D
ja sam Ivan iz Jerovca(blizu Ivanca) i trenutno sam osnovnoškolac(nije to lako)
Dino, drago mi je suradivati s vama
Evo i jedan ZETovac -lol-
Pozdrav
Pozdrav iz West Hercegovine
Student
Ne kuzim...odnosno vidi se da ti ne kuzis. Ako mislis na hentai i te gluposti to je za malu djecu, odavno prerasao. Al evo, da ti se ne trudim bespotrebno objasnjavat.
Brna iz Karlovca, ovisnik o kompu, PES-u i haklanju nogometa....
a ako i neznamo pogledamo profil pa saznamo :)
pozdrav nick lord angel, upravo došao nadam se da će biti zabavno...
Pavo, slavonac :-)
Evo, i ja. Igggy, okolica Rijeke. Ovisnik o internetu. I ja saznao iz zadnjeg Buga za forum.. Perfektno. Još nisam vidio forum koji je toliko posjećen, a da nije zatrpan sa glupim igricama kao kaladont i sl. U biti pametne i korisne stvari.
Forca
a kalodonta ima skoro svugdje...
Ovo je ko skup ovisnika...
JA: Dobar dan... Ja sam... mmm... Krešo... i ovisnik sam o alkoholu... [prekrivam rukama lice]
SVI: Bok Krešoooo!
Ja sam onaj odabrani!
Pozz!
S BF2 Quake_2_Big_Gun poznat po brzini i snipingu,veoma cesto prvi ,s COD UO Enter Sandman,nXc,Crazy nXc poznat po svojim noob glupostima,s Crysisa Crysis_Natan_13 poznat po vjestini i upravljanja helicem!
Sa JKA poznat kao Natan13 u toj igri ja sam bio ko turist u New Yorku xD,U Quake IV poznat po?Jos po nicemu tek sam poceo xD........u RL poznat kao fanatik za PC-jevima i gamemingom!
LOL