Paranormalno

poruka: 2.052
|
čitano: 440.801
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Paranormalno
Evo,danas mi se opet dogodilo.
Da pocnem, svako tolko se događa da čujem neki zvuk koji dolazi iz vana, zvuk je sličan zvuku MIG-a dok preliječe,ali traje neusporedivo duže i puno je glasniji, nema baš neku redovitost ponavljanja, ponekad se događa češće a ponekad rijeđe, sad ga nije bilo možda kojih par mj, jedino je redovito da se to događa oko 11-12 navečer. Pogledam uvijek kroz prozor ali ne mogu vidjeti ništa.
Inače u moju sobu se jedva čuju susjedovi psi koji su mi takoreći pod prozorom,a dok se tja zvuk čuje uvijek je jako glasan, tako da ne mogu čuti tv.
Možda je glupo što to stavljam u ovu temu, jer ne mora biti da je to paranormalno,samo me zanima što bi to moglo biti?
Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
14 godina
protjeran
Paranormalno

Snimi taj zvuk da vidis dal je problem samo u tvojoj glavi, ili opcenito.

daniel
12 godina
protjeran
Paranormalno

ljudi jel znate sto bi moglo biti da imam snove u epizodama :D do sad sam imao 3 epizode tog sna brijem da sam ovo nakon 2 god opet sanjao isti dvorac isti put prema brdu i stalno se nes drugo dogada i novi likovi dolaze,npr nez sta se dogodilo ali valjda je bio nekakav rat i dvorac je napola bio unisten i sad sam ga tvog vidio i uvijek se nesto izmedu dobra i zla dogada. necu vise govorit o snovima nek ostanje za mene :) e da sjetih se u prvom dijelu je  bila ogromna suma sad je samo velika livada

14 godina
Re: Paranormalno
zerocool12 kaže...
Da pocnem, svako tolko se događa da čujem neki zvuk koji dolazi iz vana, zvuk je sličan zvuku MIG-a dok preliječe,ali traje neusporedivo duže i puno je glasniji.......

Pogledaj si na youtube-u imaš hrpu videa sa takvim čudnim glasnim dubokim zvukovima, iskreno ne znam o ćemu se radi. Meni su zanimljivi ali sumnjam da su nadnaravni. Čak je u jednom videu bilo objašnjeno da zvuk dolazi od jednog krana koji je jako daleko ali škripi i vjetar donosi zvuk iz velike daljine. Ili recimo vjetar u ogradi mosta ili nadvožnjaka u što sam se i sam uvjerio, jako dubok i glasan zvuk. A nikad ne znaš možda je i nešto nadnaravno.

http://d-u-d.deviantart.com
14 godina
Prelose kaže...

ljudi jel znate sto bi moglo biti da imam snove u epizodama :D do sad sam imao 3 epizode tog sna brijem da sam ovo nakon 2 god opet sanjao isti dvorac isti put prema brdu i stalno se nes drugo dogada i novi likovi dolaze,npr nez sta se dogodilo ali valjda je bio nekakav rat i dvorac je napola bio unisten i sad sam ga tvog vidio i uvijek se nesto izmedu dobra i zla dogada. necu vise govorit o snovima nek ostanje za mene :) e da sjetih se u prvom dijelu je  bila ogromna suma sad je samo velika livada

Mozak je zakon. Kad ti neki san bude onak super poseban onda ga upamtiš pa ga opet sanjaš tj. iste motive, i onda imaš filing da je u epizodama, nije to ništa čudno, tj baš je fora. Probaj zapisat sve kaj si sanjao sjetit ćeš se nevjerojatnih detalja sna i vjerojatno opet sanjat još i bolje.

http://d-u-d.deviantart.com
13 godina
neaktivan
zerocool12 kaže...
Da pocnem, svako tolko se događa da čujem neki zvuk koji dolazi iz vana, zvuk je sličan zvuku MIG-a dok preliječe,ali traje neusporedivo duže i puno je glasniji, nema baš neku redovitost ponavljanja, ponekad se događa češće a ponekad rijeđe, sad ga nije bilo možda kojih par mj, jedino je redovito da se to događa oko 11-12 navečer. Pogledam uvijek kroz prozor ali ne mogu vidjeti ništa.
Inače u moju sobu se jedva čuju susjedovi psi koji su mi takoreći pod prozorom,a dok se tja zvuk čuje uvijek je jako glasan, tako da ne mogu čuti tv.
Možda je glupo što to stavljam u ovu temu, jer ne mora biti da je to paranormalno,samo me zanima što bi to moglo biti?

slična situacija ovdje samo sto nije toliko glasan taj zvuk cujem ga isto u slični vrijeme navecer

Teško je naći svjetlo, ako ni ne znaš da živiš u mraku
13 godina
neaktivan
Neophyte kaže...

Meni u noci škripe/krckaju stvari

WTF?

namještaj zna to radit to je normalno

Teško je naći svjetlo, ako ni ne znaš da živiš u mraku
15 godina
neaktivan
Paranormalno

Kada ugasim televizor/PS3/PC nakon što su čitav dan upaljeni krckaju čitavu noć :D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all and in the darkness bind them. In the Land of Mordor where the Shadows lie.
14 godina
neaktivan
Paranormalno

Evo ga, hoće li tko već jednom kupiti kućicu strave u Škrinjarima u blizini Bjelovara, ''urbanu legendu''?

http://www.forum.hr/showthread.php?t=563913

http://www.vecernji.hr/vijesti/cula-sam-jezive-krikove-vidjela-sjenu-bez-ociju-clanak-490107

http://www.forum.hr/showthread.php?t=204745&page=95

http://tragom.me/20110409363/Pisem-Vam-iz/ukleta-kua-u-selu-krinjari-video.html

Žarulje koje svijetle u noći, a nema struje, plač ženskog djeteta koje je upalo u misteriozni bunar pored kuće mnogo godina prije, čudni bljeskovi, jezivi zvukovi, škripanje dasaka, neobična hladnoća ljeti, čudne pojave u noćnim satima...

Trojica policajaca, dvojica izbrisanog sjećanja, jedan usred noći nestao i doživio saobraćajku nedaleko kuće, mnogi ljudi na psihijatriji.

To s crnim križem je stvarno glupost, tako se nekad u određenim dijelovi Hercegovine radilo, a namjena je jednostavna - ventilacija.

http://blog.dnevnik.hr/diabolicfilth/2008/06/1625044427/ukleta-kuca-u-skrinjarima.html

Pogledajte vidljivo, ovo kamera nije mogla napraviti nikako - usred noći bljesak, usporeni snimak pokazuje postojanje određene ''energije''.

Asus P4P800-X//Celeron 1.800MHz Willamette/Gigabyte R9250//WD400JB//WD400BB//512MB PCI3200 Kingmax//512MB PCI3200 Kingmax//256MB PCI2700 Apacer//Codegen 400W//EverPower CX-2359...
16 godina
neaktivan
daniel.hajdinjak666 kaže...

Snimi taj zvuk da vidis dal je problem samo u tvojoj glavi, ili opcenito.

Nisam jedini koji to cuje, ma moze bit da avion neki nisko leti ili sto...

Listen, this is no set of rules. I'm not tellin' you what to do, all I'm saying is I'm bringing up of three things that are like, so important to the world, I don't have to find as much importance in.
12 godina
Paranormalno

Jednom sam prošao autom pored te kuće u Škrinjarima.

15 godina
macgyver 53 kaže...

Jednom sam prošao autom pored te kuće u Škrinjarima.

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
14 godina
neaktivan
Paranormalno

Prema lakom matematičkom računu, prošao sam pored kuće otprilike 70 puta. Zanima me što vi mislite o kući i videu koji je priložen.

Asus P4P800-X//Celeron 1.800MHz Willamette/Gigabyte R9250//WD400JB//WD400BB//512MB PCI3200 Kingmax//512MB PCI3200 Kingmax//256MB PCI2700 Apacer//Codegen 400W//EverPower CX-2359...
12 godina
neaktivan
Paranormalno

Dvije stvari su beskrajne-Ljudska glupost i svemir,za svemir nisam siguran...

Izvan WC-a ne trpim druženje s govnima...
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2013 21:00 (7kunac).
16 godina
neaktivan
Paranormalno

nego kad cujete te zvukove, jel se dimi oko vas?
meni se to znalo dogadjati kad sam nabavljao od jednog lika i nesta je stavlja u nju 

CARPE DIEM
Poruka je uređivana zadnji put sri 20.2.2013 22:58 (simeparanoja).
14 godina
neaktivan
Paranormalno

ROFL.Šalu na stranu...

Druga prisutnost zasigurno postoji. Tko vjeruje u suprotno, najvjerojatnije se vara.

Jasno je kako se nematerijalno nikada i nikako ne može materijalizirati, a time ni izazvati materijalne promjene u prostoru bilo kakve vrste.

Odgovor na gore navedena iskustva, gdje ljudi završavaju na psihijatriji, uviđaju svakakve takozvane paranormalne pojave, tipa krikovi, plač, pomična žarulja koja svijetli bez struje i sl., vrlo je jednostavan - to je sve u ljudskoj glavi, preciznije mozgu. Ovakve pojave ljudima se zapravo samo pričinjavaju, poput fatamorgane i znanstveno je dokazano kako nijedno ljudsko biće  neće čuti iste zvukove, vidjeti iste pojave itd. već to varira od individue od individue.

A zašto je to tako? Zbog podsvijesti, sve je to jedna fina igra podsvijesti ljudske.

Normalno da ljui čuju jecaje, krikove, plač, lude žarulje, babe bez očiju i slično kada oni vjeruju u to. To si ljudi jednostavno umisle kojekakve pijdjarije o kojema toliko dugo i mnogo razmišljaju da u njih počnu slijepo vjerovati- i normalno da im se pričinjavaju iste kada se nalaze na jednoj od u puku ucviljenih ukletih lokacija. UkletihROFL. To je naša podsvijest.

Gledaj dulje vrijeme u košulju na ormaru i slučajno probaj razmišljati o nekoj sablasti i vidjet ćeš je zatim sigurno u toj najobičnijoj košulji, onako bijelu.

Gledaj dulje vrijeme u bunar koji se nalazi nekoliko decimetaara od tebe i imaj u glavi priču o utopljenom djevojčetu   i jasno je kako ćeš čuti plač. Podsvijesti podsvijesti, što li činiš ljudima.

Direktan dokaz fakta da je sve podsvijest je iskustvo Ive koji je s Jožom išao do kućice, bunara promotri ga udalji se par dm, kad začuje Ive plač. Frend Joža nije znao priču o utopljenoj djevojčici iz sela, Ive je znao. Joža nije čuo ništa. I onda Ive ispriča Joži priču. Čuješ par minuta potom, Joža užasno govori: Ive, čujem plač djeteta.

Tko tu koga?? Nitko nikoga, podsvijest dvojice legendi.

Jasno je da mu Ive nije ispriča ništa, Jožek ne bi čuo ništa, ali ga je satrla podsvijest vlastita, kao i malo prije Ivu kad je prvi začuo plač djeteta.

Ključ misterija - podsvijest! Duhovi? Da! Možemo li ih osjetiti, materijalne manifestacije? Ne! Paranormalno? Ne! - Podsvijest? O da, o da, paranormalno je - podsvijest! 

12 godina
neaktivan
Paranormalno

Kad ti pročitaš npr. na internetu da je tvoja ulica ukleta,sutradan kad budeš išao tom ulicom,i na najmanji šum ćeš reć' OMG evo ga...

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2013 7:14 (7kunac).
14 godina
7kunac kaže...

Kad ti pročitaš npr. na internetu da je tvoja ulica ukleta,sutradan kad budeš išao tom ulicom,i na najmanji šum ćeš reć' OMG evo ga...

Slažem se.

Tu blizu moje zgrade ima mali mračan uzak prolaz između dvije zgrade, i prolazio sam tuda po 10 puta dnevno.

I onda sam čuo da je u tom prolazu ubijena cura, a ušla je u zgradu, i u zgradi nije bilo nikog jer su joj roditelji gore držali otvorena vrata od stana dok dodje i nije se ništa čulo.

Nakon što sam čuo tu priču, prolazio sam tuda samo ako bih baš morao i to usred dana žurnim korakom.

Ali sad shvaćam da su to sve prazne priče.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2013 10:17 (Tomek.Klc).
12 godina
neaktivan
Paranormalno

U vanzemaljce možda i mogu vjerovat jer mi se čini da od ovolikog svemira nemožemo biti samo mi....Al u duhove ne

12 godina
neaktivan
Paranormalno

Ispričaš takve priče nekoj ženskoj i naskoči te i na najmanji šum  {#}

13 godina
neaktivan
Paranormalno

Paranormalne pojave su po mome mišljenju produkt naše mašte u kombinaciji sa nekakvom paranojom. Otkad živim sam u kući, non stop nešto umišljam, da nešto čujem, ili čak onaj osjećaj kad misliš da te netko gleda. Svako svjetlo koje zaboravim ugasiti, nesvjesno sam sebe uvjerim da sam to svjetlo ugasio i onda dolaze one misli, netko je tu, paranormalne stvari itd.

Te misli jednostavno treba potisnuti, i to je neočekivano teško, barem meni.

Toni
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.2.2013 21:27 (rapture686).
16 godina
neaktivan
rapture686 kaže...

Paranormalne pojave su po mome mišljenju produkt naše mašte u kombinaciji sa nekakvom paranojom. Otkad živim sam u kući, non stop nešto umišljam, da nešto čujem, ili čak onaj osjećaj kad misliš da te netko gleda. Svako svjetlo koje zaboravim ugasiti, nesvjesno sam sebe uvjerim da sam to svjetlo ugasio i onda dolaze one misli, netko je tu, paranormalne stvari itd.

Te misli jednostavno treba potisnuti, i to je neočekivano teško, barem meni.

Da,tako i ja, jos je najgore nekad kada sam jako umoran, doduse ne zivim sam u kuci...

Iako ne vjerujem u duhove i to, svejedno se nekad bojim :S...

A aliene ne smatram paranormalnim jer mislim da negdje u svemiru postoje, i ne vidim razlog zasto bi oni bili paranormalni lol...

13 godina
neaktivan
Paranormalno

A kad nisi sam što god se dogodi, znaš da to dolazi od osobe s kojom živiš. E a kad si sam... druga priča {#}

A vanzemaljci/druga vrsta sam 110% uvjeren da postoje, jer svemir je toliko ogroman, moguće da ni nema kraja, i jednostavno mora biti netko drugi tamo "vani".

Toni
12 godina
neaktivan
Paranormalno

Nađite cure pod hitno xD

16 godina
neaktivan
rapture686 kaže...

A kad nisi sam što god se dogodi, znaš da to dolazi od osobe s kojom živiš. E a kad si sam... druga priča {#}

A vanzemaljci/druga vrsta sam 110% uvjeren da postoje, jer svemir je toliko ogroman, moguće da ni nema kraja, i jednostavno mora biti netko drugi tamo "vani".

Moras nabavit psa ili macku pod hitno ,lakse je zivjet :D...

Ja kad sam sam kod kuce ak kaj cujem pustim psa da malo otrci po kuci XD..

Jednom sam navecer igral igre i nisam skuzio da pas nije otisao na kat spavati, i cujem neki zvuk iz mraka kao tesko disanje, a bas sam prije toga cital za nekog poltergeista i tesko disanje, usro sam se ko grlica XD kad ono pas :D

12 godina
neaktivan
Paranormalno

Bolje psa nego mačku,da začujete nešto us*ala bi se i mačka i ti xD

13 godina
neaktivan
Paranormalno

Imam psa ali je u dvorištu, nije naučen u kuću. A i prevelik je za unutra.

A ti što kažeš da nađem curu, zvučiš kao da je to ko otić kupit kiflu {#}

Toni
12 godina
neaktivan
rapture686 kaže...

Imam psa ali je u dvorištu, nije naučen u kuću. A i prevelik je za unutra.

A ti što kažeš da nađem curu, zvučiš kao da je to ko otić kupit kiflu {#}

Isto je...samo je cura deset puta skuplja xD

14 godina
Paranormalno

Sta ce ti cura, onda bi jos i ona vristala {#}

14 godina
Paranormalno

Onda neka si nadje nekog hrabrijeg decka

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice