Nosite li sat? izdvojena tema

poruka: 3.462
|
čitano: 1.359.316
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Nosite li sat?

i meni djeluje preveliko,kao da je mobitel :D ili mozda ima ruku malenu...

...potpis nije potreban...
17 godina
Nosite li sat?

Većina tih pametnih satova je prevelika. Teško je vidjeti nešto normalno cca 36-38mm u tom segmentu.

A što se tiče spomenutih kineza... da imao sam više San Martina. Nikad nisam osjećao da sam bacio novac. Prva liga svi od reda.

4 godine
Re: Nosite li sat?
DaNiTo kaže...

i meni djeluje preveliko,kao da je mobitel :D ili mozda ima ruku malenu...

Je mrsavac sam, ali u zivo izgleda zaista dobro bez obzira, ovako iz ovog kuta snimanja zgleda loše ali nije!Uglavnom sljedeci je svakako na listi SEIKO i nesto iz Presage serije imam vec par favorita!

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.6.2025 19:10 (Boris grozni).
11 godina

Boro sve ti je otišlo u visinu,moraš nabacit masu .Ako ideš na klasični sat,gledaj da si ispod ili oko 40mm i čim manji lug2lug.Pametni satovi još prolaze veći,klasiči baš i ne

4 godine
ZGamer kaže...

Boro sve ti je otišlo u visinu,moraš nabacit masu .Ako ideš na klasični sat,gledaj da si ispod ili oko 40mm i čim manji lug2lug.Pametni satovi još prolaze veći,klasiči baš i ne

Znam, bez brige! Modni sam macak

11 godina
Nosite li sat?

Lagani osvrt na točnost 4r36 mehanizma pošto sam više manje uvijek bio na kvarcu/solaru.Kad se nosi na ruci 8/9 sati je brzao 15-20 sec dnevno,to mi je bilo onak meh...fali mi kvarc točnost .Išao gledat spec mehanizma i pročitam da se treba ručno navit mehanizam kad se mjeri točnost...i to je onda totalno druga priča.Sad je uz dodatno navijanje ujutro ili navečer unutar 2 sec dnevno 

22 mjeseca
Nosite li sat?

Pozdrav ljudi.

Danas sam slučajno vidio članak na jednom od portala. Casio Edifice ali automatik. Ima više boja. Izgleda lijepo. Navodno od 300 eura na gore. Link

11 godina
Nosite li sat?

Meni je jedan ljubitelj satova, rekao da treba izbjegavati sve što nije CH il barem neki zapadni brend. Provjereni. Poput Junghnasa il Sinn.

Među vrsnim poznavateljima satovima, svi ti dalekoistočnjaci ne kotiraju baš visko. Npr. čak i jedan jeftin brend poput Swatcha se kvalitetno i dosta čuje kako ide tik-tak, a ovi japanci, uopće nisu neki satni mehanizam.

Druga je stvar kaj naš ljudi nemaju baš stila, žene i muškarci. Svejedno. Dovoljno se prošetati centrom Zagreba da se vidi kako se ljudi oblače. Čak i ovi kaj su modno osvješteni.

dzg
14 godina
Nosite li sat?

Japanci nisu neki satni mehanizam? Majko mila, šta neću pročitat na forumu...

22 mjeseca
john_ryder kaže...

Japanci nisu neki satni mehanizam? Majko mila, šta neću pročitat na forumu...

Taman sam to htio napisati... Znam da nisu toliko razvikani kao Europljani, ali nisu nikako loši...

17 godina
Nosite li sat?

Ruku u vatru da Panzer vozi njemački automobil. Jedan od sektaša.

15 godina
Korny1603987 kaže...

Ruku u vatru da Panzer vozi njemački automobil. Jedan od sektaša.

1zapeta9 pumpe-dize dizlo of FauVea

Ju je je? Je ju je!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice