Nosite li sat? izdvojena tema

poruka: 3.467
|
čitano: 1.387.307
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Nosite li sat?
PLASMAorLCD kaže...

Uh, predobro izgledaju, nisam nikad vidio Diesel sat ovdje, moram naći negdje.

ovaj bijeli sam trazio 6 mj...platio 1900 i izgleda predobro

floki
16 godina
neaktivan
PLASMAorLCD kaže...

Uh, predobro izgledaju, nisam nikad vidio Diesel sat ovdje, moram naći negdje.

ako si u Zgu onda arena centar, mislim da ti dicta prodaje diesel satove

Nego di odnit na čišćenje sat i promjenu baterije u Zgu?

hvala

CARPE DIEM
15 godina
protjeran
Nosite li sat?

Evo i mojeg, dobio ga u 7. mjesecu prošle godine, prezadovoljan sam :)

F16299 F16299
14 godina
neaktivan
Nosite li sat?

Imam ih nekoliko koje nosim.

Casio SUF-100: ima 19 godina prasac i radi kao prvi dan, imam dva komada - jednog sa gumenim remenom za u more i jednog sa krpenim remenom za svakodnevnu upotrebu. Razlika izmedju ove slike i mojih je da su moji kompletno crni.

Memphis Belle Scafomaster 500: Odlican sat koji je prvog vlasnika jaaaako razocarao. Naime njega sam nasao na katamaranu i kao zadnji kreten sjedio kraj njega i nisam ga htio uzet za slucaj da se vlasnik vrati, cak i nakon sto je katamaran pristao jos 15 minuta sjedih kraj njega i onda mi je na kraju dok*rcilo i sat je postao moj. Ako je netko dovoljno nemaran za izgubit tako vrhunski sat ni ne zasluzuje ga, ja se barem brinem o njemu {#}

Kad sam vec u ovoj temi - zna netko gdje u RH (po mogunosti okolica Ri ili Zg) ima za kupiti crnih metalnih remena? Obicno su kobaltni ili obojani nehrdjajuci celik ili obojani titanij (za ove zadnje nemam love).

Casio SUF-100 Casio SUF-100
Casio SUF-100 bas kao moj. Casio SUF-100 bas kao moj.
Scafomaster 500 Scafomaster 500
Vi veri veniversum vivus vici
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2011 19:13 (Sunburn).
15 godina
protjeran
Nosite li sat?

Kad bi si kupovali sat, nista skupo, da moze pod vodu bez problema, hladna rijeka, da je jako cvrst izradom (makar dijelovi gdje igla stoji da se ne deformisu), da ima platnenu ili gumenu narukvicu dobre kvalitete (materijal nije bas apsolutni uvjet, cvrstoca jest), da je digitalni sat kojem je subjet prikaza veliki sat, da ima stopericu i svjetlo ili da ima samo kazaljke i malo brojeva (da je skroz lako vidjeti koliko je sati, da nema smeca po prikazu vremena).

I da nije skup, to je jako, jako bitno, gornja granica 350Kn (ali potrebno je da bude i jeftiniji), u tome je i bit. Koji biste kupili?

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.11.2011 22:28 (Mentalist).
14 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Kad bi si kupovali sat, nista skupo, da moze pod vodu bez problema, hladna rijeka, da je jako cvrst izradom (makar dijelovi gdje igla stoji da se ne deformisu), da ima platnenu ili gumenu narukvicu dobre kvalitete (materijal nije bas apsolutni uvjet, cvrstoca jest), da je digitalni sat kojem je subjet prikaza veliki sat, da ima stopericu i svjetlo ili da ima samo kazaljke i malo brojeva (da je skroz lako vidjeti koliko je sati, da nema smeca po prikazu vremena).

I da nije skup, to je jako, jako bitno, gornja granica 350Kn (ali potrebno je da bude i jeftiniji), u tome je i bit. Koji biste kupili?

Mozda nesto ovakvo:

http://www.njuskalo.hr/muski-satovi/casio-g-shock-ga-100-black-oglas-3920052

http://www.njuskalo.hr/muski-satovi/casio-edifice-514-oglas-3347001

http://www.njuskalo.hr/muski-satovi/casio-patfinder-pas410b-5v-zapakiran-oglas-3660494

evo i nesto retro meni je fora

http://www.njuskalo.hr/muski-satovi/retro-casio-sat-oglas-3830771

Remember, remember the Fifth of November, The Gunpowder Treason and Plot, I know of no reason Why Gunpowder Treason Should ever be forgot.
15 godina
protjeran
Mr.greenx kaže...

Do sada sam nosio Swatch i Casio satove, koji su se pokazali kao najbolji (naravno da nisam mnogo satova nosio, ali clanovi familije ispricali su svoja iskustva). Sto se tice mehanizma, ovaj Esprit (valjda se tako pise, trenutacno mu se mijenja baterija) je najgori, a ni narukvica nije nesto posebno, kao ni kopca, a bio je 800Kn.

Ovaj retro nije los, ali mogao se bolje uraditi. G-shock je vec duze vrijeme moja tiha patnja, samo ne mogu pretrpiti to sto ima budalastine na sebi umjesto 4 broja ili 3 kazaljke.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
16 godina
Nosite li sat?

google "cabestan"

*sigh

lol
15 godina
neaktivan
Nosite li sat?

naravno da nosim, jer nisi gangster ako nemas sata

http://www.google.ba/imgres?q=fossil+am3181&hl=hr&biw=1280&bih=685&tbm=isch&tbnid=6AeLx9s9e4HCfM:&imgrefurl=http://www.ebay.com/itm/Fossil-Blue-AM-3181-Mens-Watch-/270821424199&docid=aybT5ijzwpBToM&itg=1&imgurl=http://i.ebayimg.com/t/Fossil-Blue-AM-3181-Mens-Watch-/00/s/MTIwMFgxNjAw/%2524(KGrHqIOKkQE5T%252BCGZN9BOeIjhY6Iw~~60_35.JPG&w=300&h=225&ei=Tu7ITrrvFIKmhAfk-_XYDw&zoom=1&iact=hc&vpx=204&vpy=167&dur=811&hovh=180&hovw=240&tx=187&ty=95&sig=105568956581685565919&page=1&tbnh=155&tbnw=207&start=0&ndsp=18&ved=1t:429,r:0,s:0

Igor
13 godina
odjavljen
Nosite li sat?

Nosim svoj 10 godina stari SELK.

Ovo su stare slike,budem stavio nove kasnije.

SK crew
16 godina

Vidio sam da se vas sve dojmio urwerk 202, vidim na ebayu odličnu ponudu ( i još k tom free shipping )

http://www.ebay.com/itm/URWERK-UR-202-MENS-AUTOMATIC-BLUE-PLATINUM-/390366009932?pt=Wristwatches&hash=item5ae3a09a4c

Slažem se da moćno izgleda, ali je i cifra nešto :D

15 godina
matekws kaže...

Vidio sam da se vas sve dojmio urwerk 202, vidim na ebayu odličnu ponudu ( i još k tom free shipping )

http://www.ebay.com/itm/URWERK-UR-202-MENS-AUTOMATIC-BLUE-PLATINUM-/390366009932?pt=Wristwatches&hash=item5ae3a09a4c

Slažem se da moćno izgleda, ali je i cifra nešto :D

Uh..puno ti znači taj free shipping kad plaćaš cifru od 700k kuna za sat..lol

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
15 godina
neaktivan
Nosite li sat?

na tom satu kao sto kaze jedan kolega vidis sve osim koliko je sati

Pare nisu problem,para nema
16 godina
neaktivan
Nosite li sat?

Seiko...iznimno podcijenjeni satovi...

Seiko Premier Kinetic Perpetual Seiko Premier Kinetic Perpetual
14 godina
neaktivan
Nosite li sat?

ne

Smrt jednog čovjeka je tragedija, smrt milijuna - statistika.
15 godina
prototype sony kaže...

Kako ne? Ovo je jedan od rijetkih perverzija od satova na kojima prije vidiš koliko je sati nego na "običnima"..

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
15 godina
neaktivan
Nosite li sat?

Postavite svoj sat ili se raspitajte za neki koji zelite kupiti-popraviti i sl. Nemojte tu lupat satove od 100 000€-$ kada ih niko od nas nece ni vidjeti osim na slici

15 godina
protjeran
DamageHigh kaže...
prototype sony kaže...

Kako ne? Ovo je jedan od rijetkih perverzija od satova na kojima prije vidiš koliko je sati nego na "običnima"..

Pogledaj ovo Casio savrsenstvo.

Prije bih njega nosio vec tog od 100k Dolara.

16 godina

Ja sam samo odgovorio ljudima koje je zanimalo koliko sat dođe, nema teme tipa  : "satovi"da možemo pisat o 'časovima'

Al evo ti moj sat da ti bude mirno u duši :

Poruka je uređivana zadnji put ned 20.11.2011 18:08 (matekws).
15 godina
neaktivan
Nosite li sat?

Gdje ima kupiti tih stealth satova? {#}

Mes que un Club! FCBarcelona!
17 godina
Nosite li sat?

evo malo mog ljubimca.  prekaljena i dobro provjerena automatika.

SEIKO 5 - Sports

expert za istrazivanje ruda i gubljenje vremena na bol-u.
15 godina
neaktivan
Nosite li sat?

festina F16242  

slike govore

jedna u mraku jedna u mraku
Pare nisu problem,para nema
16 godina
neaktivan

{#} Star negdje oko 7 mjeseci ,sasvim zadovoljan

14 godina
Nosite li sat?

Mrzim nositi metal po sebi. Smeta mi. Bavim se brejkom i prije sam se bavio raznim fizičkim aktivnostima i to me uvijek smealo. Sat sam nosio kratko na krivoj ruci i smeta me bilo kako bilo.

15 godina
Nosite li sat?

Evo mog stroja

249kn u nekoj trgovini na Krku :)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
Nosite li sat?
Sto kazete na ovu kopiju, mozda ju dns kupim, ovisi o vasim komentarima :))
16 godina
SR 88 kaže...
Sto kazete na ovu kopiju, mozda ju dns kupim, ovisi o vasim komentarima :))

Koliko planiraš dati za to? Ja nebih dao više od 50 kuna. Radije bih skupio još novaca pa kupio neki jeftiniji Swatch ili Casio.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011
16 godina
neaktivan
Nosite li sat?
100kn
Imam vec jedan Casio Edifice (neznam tocno model) od 500kn, ali htio bih jos jedan onak sminkerski, velik sat, jer ovaj casio je dosta malen i cijeli je metalan
16 godina
SR 88 kaže...
100kn
Imam vec jedan Casio Edifice (neznam tocno model) od 500kn, ali htio bih jos jedan onak sminkerski, velik sat, jer ovaj casio je dosta malen i cijeli je metalan

gdjesi naso tu kopiju? jel ima jos?

16 godina
odjavljen
Nosite li sat?
Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice