Monkey Island 1,2,3
Call Of Duty 1, UO, 2
ST: Elite Force, 2
a ni WoW nije najlosija, al prestal igrat
jos se koja moze nac, al se nemrem sjetit atm
Monkey Island 1,2,3
Call Of Duty 1, UO, 2
ST: Elite Force, 2
a ni WoW nije najlosija, al prestal igrat
jos se koja moze nac, al se nemrem sjetit atm
ufff...
KOTOR1
Fahrenheit
Obilvion
Freelancer
Monkey Island 3 (kralj avantura)
Grim Fandango
THUG 2
Dark Messiah
i jos kad izadje spore...
Legacy of Kain, cili serijal. Najbolja prica ikad ispricana u bilo kojoj igri!
Counter Strike: Source, CS 1.6 i Cod4
Da li je neko igrao Vietcong ili Silent Hill možda? Indiana Jones?
A možda MicroMashines (mali autići koji piče i po zgradama i po kuhinji ma predobro)...
Syberia
Need for Speed Most Wanted
Najbolju nfs koji je ikad napravljen!
Još i Revolt!
Od starijih igara Commandos: Behind Enemy Lines a od novih definitivno Fahrenheit
Ima ih još puno dobrih koje sam igrao ali ovo su 2 najbolje (tema je ipak bila najbolje, znači jedna ajde max dvije, a ne njih 10)
Nove - Civ4, LotrO
Stare - X-Com, Diablo
E baš ti neću reći...očekujem kaznu
mafia bioshock Oblivion PES C&C 3
Također mi je zakon i Trackmania. Rula!!!
Silent hunter III GWX
Total War serial
Homeworld 2
zaboravih trackmaniu
Half-Life 2
Nikada se ne mogu odluciti o najboljoj....
Uvijek neku drugu kazem XD
ali ipak FF7 je nesto sto mi je ostalo duboko u sjecanju iako sam ga igrao na psx-u, ima i verzija i za PC tako da...
COD 4
Panzer General II
Total war serijal, Commandos 1 i Baldurs Gate 1. Ali ova zadnja je naj, naj, ostale su za malo ispod.
Balls of Steel, Pinball
Da li je neko igrao Vietcong ili Silent Hill možda? Indiana Jones?
A možda MicroMashines (mali autići koji piče i po zgradama i po kuhinji ma predobro)...
Planescape: Torment - najbolja priča ikad ispričana... - čak mi se pari da su oni scenaristi iz filma Memento krali od ove igre...
Grand Prix 4
Richard Burns Rally
C&C Zero Hour
Call Of Duty United Offensive
...
SimCity 4
NFS
Tetris (na mobitelu)
Wolfenstein : Enemy Territory
Fifa 08 i Counter Strike.
Nije moguce da niko nije spomenuo DEUS EX, igru koja je izmislila, visestruke scenarije, nadogradnju implantatima, hakiranje komp terminala, izbor stila igre, itd itd.
starcraft, eh kad je izasao dobio 60% u BUG-u da ne povjerujes, a igra nevjeorvatna
Diablo, sa likom se prelazilo milion puta samo da se dobiju unique itemi
Homeworld, igra koja je odmakla daleko ispred i mislim da nikad nije napravljen neko ko ce reci isti sam tematikom a bolji
Total War Shogun i Medieval, ne znam kako vi ali meni su ta dva bolje deset puta od ove sad komplikacije.
KOTOR, odlican
Baldurs gate, odlican i ogroman
Wonder Boy monster land, sa sega automata, fenomenalne igre u ono doba
Starlancer i descent, jedine dvije nazovi simulacije koje su me drzale prikovanog za monitor, descent jednostavno sto je bio prvi, starlencer sto je imao pricu i izbor letjelica u arkadnom osjecaju , rd njega sma prvu put nabavio dzojstk
Ground Control, nevjerovatna igra za taj vakat, mislim da je isti engine bio kao homeworld
Duke 3D, ko ovo nije igra nek suti i boluje za propustenim
Undying, isprepadao me ko malo dijete
CoD, prvi originalni, ljudi meni je puno metaka prozujalo kraj usiju, mnogo sam puta bio u jako ruznim situacijama i jedino CoD-u skidam kapu na atmosferi i filingu
Grim fandango, ono je umobolna tema :)
Sakrifice, ne znam ko je sve i da li je iko igrao ali meni je super bila
Unreal tournament, solo u mrezi, na netu kako god, snajper, bez optike konstantno trceci i koristeci ga kao jurisno oruzje, a bio rifle je bio kralj
Toshiden batle arena, na dva kraja tastature ja i kolega i marisemo se
Need for Speed hot pursuit prvi onaj
Elite force, star trek a ubij sve sto se mrda :)
Settlersi pod dosom stari dobri daj instrukcije i hajd hodaj navrati poslije i pogledaj sta su napravili
Ma bilo je igara koliko hoces dobrih, a bilo je i mladje pameti da zakuje covjeka za monitor.
world of warcraft
Age of conan
RedDragon (tj. Pako), već si se izjasnio (već tko zna koliko puta).