Najteža igra i gdje ste izgubili najviše živaca?

poruka: 499
|
čitano: 101.828
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
RE: Najteža igra i gdje ste izgubili najviše živac

NFS Pro Street - Nije najteža koju sam igrao, ali nekad me baš znala iživcirati pogotovo u drag-u kad te porazi lik sa 500 konja slabijim autom iako si preshiftao sve na perfectu sa Lamborginijem LP640 nabrijanim na 995 konja. I u speed challengu kad te najmanja trunčica nepažnje košta auta. Najgori NFS ikad

Most Wanted rules.

17 godina

Cika Jova Zmaj: Sad će mi se ljudi smijat, ali Half-Life 2, Chapter 10, kad se branite s ona 3 turreta, a neprijatelji dolaze sa svih strana, kroz ona zaštitna polja. Ostavio sam 2 puta po mjesec dana igru sastrane, jer nisam imao živaca (mora sam probao i 30 puta).

Jel' to poslednja takva scena? Ja sam tu naslagao kutije (ili šta se već našlo), uzverao se uz njih čim sam postavio poslednji turret, sakrio se negde gde neprijatelji nisu dolazili i sačekao Alyx (u prevodu, manje-više sam varao).

Poruka je uređivana zadnji put pon 31.3.2008 22:23 (Ivan(4)).
17 godina
neaktivan

Silent hunter 3        nije me iživcirala ali ja pre teška na 100% realnosti

ali najviše me iživciralo polaganje vozačkog u GTA SA i to zadnji zadatak na vozačkom

17 godina

Znao sam da ima nešto iz davne prošlosti, ali nisam mogao da se setim šta: Supaplex!!! Na stranu frustracija kada neki nivo nije išao, ali kada mi je sestra greškom obrisala profil pa sam morao da krenem ispočetka... Viče

17 godina
neaktivan

Silent Hill 4 : The Room  definitivno jedna od najtežih igara koje sam ikad igrao.

Zadnje što je bilo frustrirajuće je CoD 4 na Veteran, ali se da preć osim zadnje misije u avionu.

17 godina
neaktivan

team fortress 2,kad mi zabrejka,a taman ciljam nekog demomana i-dok veliš keks:respawn in 13,12,11,10,9,8.,.,.,.

djevice,padobranci i mineri griješe samo jednom!
17 godina
neaktivan

ljudi koji su prelazili misije na HM u guild warsu znaju na sta mislim...nades si lijepu ekipu...svi pricate misije i svi se hvale titulama i kako su presli ovo i ono...ali kada se ude na misiju...odma svi umru i krive monka da je najveca n00bcina na svijetu sta uopce igra i te gluposti...jadan momak ni kriv ni duzan nije stigo ni rec da malo pricekaju da ima lag nego su odmah nagrnuli na protivnike...u tom trenutku ja izgubim svaki zivac u svom tijelu

i r guy hu t33ch yu l33sn
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.4.2008 15:21 (GW freak).
17 godina
neaktivan
Mrvca kaže...

GTA San Andreas bez šifri. Nakon pete misije sam odustao :)

ja sam cak nakon treće odustao...OUCH

17 godina
neaktivan

ja sam odigro cijelu trilogiju (cetvrti dio ne zelim spomenuti) izgubio sam i ja zivaca ali me uvijek vodilo to da cu nesto novo otvoriti...ovako obozavam takve igrice i trazim neke nove i ako netko ima preporuke javite miNamigiva

i r guy hu t33ch yu l33sn
17 godina

Chessmaster i Fritz serijal, nikak da pobijedim na najteze!!!Osmijeh

Amd Athlon64 X2 6400+ Black Edition, Thermaltake V1, Gigabyte GA-M56S-S3, Kingmax 4x1Gb DDR2 800, Powercolor Radeon 2600xt 256Mb DDR4, Forton Blue Storm 2 500W, Seagate 250GB, Samsung 205BW 20" Widescreen, Thermaltake Armor Jr.
17 godina

Lionheart - od bioware-a... Po meni jedina loša igra koju je bioware napravio u ciloj svojoj povijesti postojanja...

Nenormalno neuravnotežena igra - i baš zbog toga nenormalno teška... Možda jedini rpg koji nisam odigrao do kraja... zgadia mi se...

Iako je igra imala odličnu ideju i priču... šteta.

Computers will never take the place of books. You can't stand on a floppy disk to reach a high shelf.
-- Sam Ewing
Poruka je uređivana zadnji put pon 21.4.2008 9:42 (J-man).
17 godina
neaktivan

najviše živaca sam izgubio s football managerom. prejadno.

17 godina
neaktivan

Prince of Persia: Warrior Within

17 godina
neaktivan

secret maryo chronicles na ubuntu 7.10... katastrofa! došao do 2. svijeta i ne ide dalje..

There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money!
17 godina
neaktivan

Syphon Filter - misija gdje treba unistit helikopter. 2 tjedna sam igrao dok nisam skuzio kako ga skinut.

Crash Bandicoot 3 - zadnji boss. Pojeo mi je jedno 40 zivota dok ga nisam uspio skenjat.

A bila je jedna svemirska igra na PS1, Colony Wars ili tako nesto sl. Uspio zavrsiti prve tri misije i dalje ni makac.

17 godina
neaktivan
Chaky kaže...

Syphon Filter - misija gdje treba unistit helikopter. 2 tjedna sam igrao dok nisam skuzio kako ga skinut.

Crash Bandicoot 3 - zadnji boss. Pojeo mi je jedno 40 zivota dok ga nisam uspio skenjat.

A bila je jedna svemirska igra na PS1, Colony Wars ili tako nesto sl. Uspio zavrsiti prve tri misije i dalje ni makac.

Joooj kad se sjetim Bandicoota 3! Psovo sam i sebi i tom psu i negativcima u igri i onima sto su ju napravili!!!! Al sam ju ipak preso nekih 5-6 puta!

Bolje ispast budala nego iz aviona!
17 godina
neaktivan

Hmm.. jedna of igara koja me žešće isfrustrirala je bila CoD2 čim je izašla. Kupio sam isti dan i počeo igrat na najtežem skillu bez da sam uopće vidio kakva je. I završio sam ju na najtežem skillu ali nakon što sam poginio više puta nego što stane u 4 byte integer.

music is my first love and will always be my last
17 godina
neaktivan
J-man kaže...

Lionheart - od bioware-a... Po meni jedina loša igra koju je bioware napravio u ciloj svojoj povijesti postojanja...

Nenormalno neuravnotežena igra - i baš zbog toga nenormalno teška... Možda jedini rpg koji nisam odigrao do kraja... zgadia mi se...

Iako je igra imala odličnu ideju i priču... šteta.

Lionheart je bio od Black Isle-a, zadnja igra koju je ta kompanija izdala i tijekom čijeg razvoja je iz kompanije otišla polovica ljudi. Na toj igri se točno vidi da su ju do napravili do pola jer je do Engleske ta igra prokleto zabavna, a nakon povratka u Barcelonu se pretvara u hack&slash sa questovima tipa "idi tamo i ubij onog".
I da, borba protiv posljednjeg bossa je turpija za živce.
17 godina
neaktivan

Ako neko zna The Optus Tennis Challenge,kidaju mi se živci.

17 godina
neaktivan

Metal Gear Solid 2: Sons of Liberty.

17 godina
neaktivan

1.Another World

2.Another World

3.Nba 2008 hehe

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
17 godina

call of duty united offensive u lanu naravno :D

17 godina
neaktivan

Ja se salžem da je Heros al kod mene je 5!!! Probajte proći misije sa infernom tj. s bilo kim na najtežoj težini!!!

E ja sam uspio!!! :D

17 godina
neaktivan

Bilo koja strategija. Jednostavno ih neshvatam.

17 godina
neaktivan

Živci: Gears of War;igra je ludilo, ali previše bossova, debila sa raketama(boomera), slijepih luđaka(berserkera).Na jednoj misiji vojnici tih aliena koje morate ubijati imaju psa tragača(berserkera),slijepo stvorenje,prepuno mišića,čuje hod miša na 10km,trči ko mutavo i izgleda ružno ko noć. No dobro, i tragač se otme sa lanaca i ubije svoje čuvare i vi ga kao morate ubiti sa laserskim zrakama satelita, ali vi ste u zgradi i satelit je offline, pa ga morate namamiti van da ga spržite.Frustrirajuće i teško.

Filip
17 godina
neaktivan

da vinci cod igraca je da se ubiš moraš svaki detalj pratiti moraš znati glagoljicu i sve o nekim tajnama nemožeju ti ni šifre pomoči

LoooooL
17 godina
neaktivan

Definitivno najvise zivaca mi je pokidao Gothic III - ne zato sto je tezak nego zato sto je tako bagovit da to nije normalno. Na kraju sam po***deo zbog tolikog broja bagova i njegove musicavosti i konacno sam odustao od igranja istog.

17 godina
protjeran

NEĆETE VJEROVATI, ALI JA SAM OSOBNO IZGUBIL NAJVIŠE ŽIVACA NA ONOJ IGRI ''HARRY POTTER 3''. NIJE DA GA SAD NE MOGU PREĆ, NEG' SAM SE NA NJEMU (I NA KOMPU) ISKALJIVO KAD SAM BIL' KLINAC.

JA SAM VAM JENOM TAK POLUDIL DA SAM RAZBIO ONE NOŽICE OD TASTATURE (MA ZNATE ONE MALE NOŽICE¸UZ POMOĆ KOJIH SE REGULIRA VISINA TASTATURE (NAJČEŠĆE SU NA KUTEVIMA NA TASTATURI))

I JEDNO PITANCE ZA VAS:

VAM OVA MOJA PRUKA BUDI NEKA SJEĆANJA NA VAŠE DJETINJSTVO ????????????????

- AK' DA, POŠALJITE MI MAIL:

liveafterme@net.hr

17 godina
neaktivan

Max Payne - bilo mi je pretesko na nekom balkonu neke zgrade..Ince igra nije preteska,ali na tom balkonu sam osto tjedan dana

C2DE6400@2,9Ghz, 8600GT512Mb
2GB Crucial Balistix
19" ASUS LCD
17 godina
neaktivan
Berta kaže...

call of duty united offensive u lanu naravno :D

I ti igras cod uo???
Dodji katkad na server xero rifles TDM ili xero oneshot moj xfire:Natan13 da se dogovorimo kad cemo igrat..
Naravno ako hoces
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice