Moj nejgori je taj koji mi nije dao da skidam s Miscrosoftovih stranica i s stranica raznih antivirusa, također nisam mogao update vršiti, sve sam živce izgubio
Ja neznam jel sad imam virus jel nemogu instalirat igre sa cd-a i nemogu na nijednu stranicu proizvođaća AV-a niti update malware bytesa nemogu napraviti,ali komp mi nije usporen pa neznam...
Najluđi virus koji sam imao je onaj koji mi je pobrisao neke programe i igre.Tako sada nemam Nero,a ne mogu pronaći CD.
Ja neznam jel sad imam virus jel nemogu instalirat igre sa cd-a i nemogu na nijednu stranicu proizvođaća AV-a niti update malware bytesa nemogu napraviti,ali komp mi nije usporen pa neznam...
AAAAAAAAAA
extra tema
meni je bio win32.trojan.generic.exe al nisam imao nekih problema sa njim
oborio mi je sistem jednom doduse al sta ces?!
(ma nije samo on teh prikljucio bio internet a odma napali brat surfao po XXX......znate već)
problema sa spyware-ima opaki su neki
ali glvani mi je bio rootkit i vecina njih ostavi one scratchove na sistemu ogrebotine znate i jos dan danas osjecam posljedice sporiji komjutor i tak to ali i nije nesto extra mislim processor 2,00Ghz
haha sta ces nemojte se smijati
a gradicka 64mb
ram 512mb
nemojte bacati truhlo povrce na mene!!!!
ko oce da skonta kako da se napise virus neka ode na scribd.com i onda ukuca u trazilicu ''how to write a virus''
al ja ne citam tu knjigu ,islim zabranjeno mi je u mojoj vjeri raditi stetu drugima a ja sam Pobozan
pa eto ko oce da zna neka mu al ne saljite ga meni ako ga napisete !!!!
haha lol
neki virus mi stvorio datoteku i kad sam išao izbrisat to, on se umnožio puno puta. i u skoro svim folderima bila ta datoteka i samo gledam kako se množi..jako čudno
A ja bih htjeo takve viruse!
Gdje ih mogu skinuti??? LOL
Već sam bio na toj stranici i zaražen sam ali sam ga se sad uspješno riješio!!!!!Jeeeeeeeee!!!!!!!!!!

Sad ih i ja vidim
tema je glupa do boli
Dosta više gluparanja.
Kome neka tema ne paše neka ju prijavi.
Zašto se posta u temi koja se smatra glupom?
I još se krene u pametovanje i svađu....
Izgleda da cu morat raspakirat crvene sa dugim rokom trajanja
najaci virus je windows bilo koji
valjda sam xp 20 puta reinstaliro ali doslovno uskoro prelazim na
ubuntu kad dođe 9.04 i to je kraj mojih muka
najaci virus je windows bilo koji
valjda sam xp 20 puta reinstaliro ali doslovno uskoro prelazim na
ubuntu kad dođe 9.04 i to je kraj mojih muka
Koji vam je najluđi virus koji ste imali na kompjuteru?
Meni virus koji mjenja jezik, pa mi je sve bilo na latinskom i nisam mogao mjenjati jezik u postavkama.
Ja imam jedan na visti barem ja mislim jer svaki put kad ja instaliram vistu ono mi jede hdd prostor....svakim otvaranjem my computera sve manje prostora na particiji na kojoj je instaliran windows....nznm zasto to al eto..i zato jesam na xpu...a ne na visti
Evo zasad najluđi virus koji sam do sad imao comp mi stalno skriči onaj zvuk kao kad se pali računalo,,Avira kaže da imam 4 virusa...ups..
Mislio sam na onaj "pravi" svchost.exe :)
inace moze se proveriti sta to svchost.exe izvodi i hostira na vasem sistemu utipkavanjem u command promptu sledeceg
tasklist /svc
nije baš virus..nije ni lud al je dosadan do boli:Yoog Search
ja ga sam napravio i sam sebe zarazio

evo sad iman scvhost.exe.....pas mater.