Najluđi virus koji ste imali

poruka: 245
|
čitano: 80.027
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Moj nejgori je taj koji mi nije dao da skidam s Miscrosoftovih stranica i s stranica raznih antivirusa, također nisam mogao update vršiti, sve sam živce izgubioViče

Glup si koliko si glup. Bolje 5 minuta ispast da si glup, nego cijeli život živjeti kao budala.
16 godina
neaktivan

Ja neznam jel sad imam virus jel nemogu instalirat igre sa cd-a i nemogu na nijednu stranicu proizvođaća AV-a niti update malware bytesa nemogu napraviti,ali komp mi nije usporen pa neznam...

Poruka je uređivana zadnji put pet 17.4.2009 18:43 (big_guy).
16 godina

Najluđi virus koji sam imao je onaj koji mi je pobrisao neke programe i igre.Tako sada nemam Nero,a ne mogu pronaći CD.

Asus A8N5X, AMD Athlon 3000+2GHz ,1GB DDR,nVidia GeForce 6600 256MB DDR,WDC 160GB
17 godina
RE: Najluđi virus koji ste imali
big_guy kaže...

Ja neznam jel sad imam virus jel nemogu instalirat igre sa cd-a i nemogu na nijednu stranicu proizvođaća AV-a niti update malware bytesa nemogu napraviti,ali komp mi nije usporen pa neznam...

Skeniraj komp s SuperAntiSpyware i naći će ti neš, garant DNS Trojen changera, to je i meni bilo, probaj pa javi.
Glup si koliko si glup. Bolje 5 minuta ispast da si glup, nego cijeli život živjeti kao budala.
16 godina
neaktivan

AAAAAAAAAA

extra tema

meni je bio win32.trojan.generic.exe al nisam imao nekih problema sa njim

oborio mi je sistem jednom doduse al sta ces?!

(ma nije samo on teh prikljucio bio internet a odma napali brat surfao po XXX......znate već)

problema sa spyware-ima  opaki su nekiSmijeh

ali glvani mi je bio rootkit i vecina njih ostavi one scratchove na sistemu ogrebotine znate i jos dan danas osjecam posljedice sporiji komjutor i tak to ali i nije nesto extra mislim processor 2,00Ghz

haha sta ces nemojte se smijati

a gradicka 64mb

ram 512mb

nemojte bacati truhlo povrce na mene!!!!
ko oce da skonta kako da se napise virus neka  ode na scribd.com i onda ukuca u trazilicu ''how to write a virus''

al ja ne citam tu knjigu ,islim zabranjeno mi je u mojoj vjeri raditi stetu drugima a ja sam Pobozan Osmijeh

pa eto ko oce da zna neka mu al ne saljite ga meni ako ga napisete Iznenađen!!!!

haha lol

LichKingMirallem
16 godina
neaktivan

neki virus mi stvorio datoteku i kad sam išao izbrisat to, on se umnožio puno puta. i u skoro svim folderima bila ta datoteka i samo gledam kako se množi..jako čudno Osmijeh

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
16 godina
neaktivan
Dodinho kaže...
big_guy kaže...

Skeniraj komp s SuperAntiSpyware i naći će ti neš, garant DNS Trojen changera, to je i meni bilo, probaj pa javi.
 Nemogu ni s njim napraviti update,valjda je Conficker zalutao u komp....
17 godina

A ja bih htjeo takve viruse!

Gdje ih mogu skinuti??? LOL

Konfa: Phenom II x3 720BE@3,4GHz 1,35V/HD4870 512MB +Scythe Musashi/ 2x2GB Kingmax 1066MHz /Corsair TX650W / WD 6400AAKS blue edition / Pioneer 215-DBK / Asrock 790gx/ Logitech x-530, Samsung T220(s-panel) LAPTOP - ACER 5630G ( t5800, hd3470,2GBram ,320GB hdd) MSN- drazen016@net.hr
16 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Možda Conifcker...Pogledaj ovaj link, moraš vidjeti sve slike ako  nisi zaražen...
http://www.confickerworkinggroup.org/infection_test/cfeyechart.html
Asrcok 775 Dual Vsta Pentium D Dual Core 3,4 Ghz @ 3,83 Ghz 2 Gb RAM ATI Radeon X1700 FSC
16 godina
neaktivan

Već sam bio na toj stranici i zaražen sam ali sam ga se sad uspješno riješio!!!!!Jeeeeeeeee!!!!!!!!!!

17 godina
neaktivan
Mislim da se zvao Blaster - pojavila se poruka u kojoj je računalo odbrojavalo 1 minutu do restartanja. I tako neprestano. Nisam ga se mogao nikako riješiti, morao sam formatirati disk. :D
You only got one finger left And its pointing at the door
16 godina
neaktivan
RoyalBlood kaže...
big_guy kaže...

Možda Conifcker...Pogledaj ovaj link, moraš vidjeti sve slike ako  nisi zaražen...
http://www.confickerworkinggroup.org/infection_test/cfeyechart.html
 Ja sam videl sve slike.Smijeh
METALLICA
16 godina
neaktivan

Sad ih i ja vidimCool

16 godina
neaktivan
dExXxTeR kaže...

tema je glupa do boli

Trenutacno, na forumu si jednio ti gl*p do boli, trollas, spammas, otvaras besmislene teme za koje najvjerojatnije netribas pomoc i pises gl*pe, kratke, i totalno besmislene poruke!
Sry za OT!!

Ima san nekoliko virusa ali nijedan nije ucinija neku stetu koju san primjetija...
Je, je, aha...
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.4.2009 15:24 (Fowix).
17 godina
neaktivan

Dosta više gluparanja.

Kome neka tema ne paše neka ju prijavi.

Zašto se posta u temi koja se smatra glupom?

I još se krene u pametovanje i svađu....

Izgleda da cu morat raspakirat crvene sa dugim rokom trajanja

ZLOČESTI MOD NR.1
16 godina
neaktivan
big_guy kaže...

možda ti je to Conficker!

EDIT: Sry, nisam pročitao topic do kraja.
Btw. Baš jučer sam imao neki SVCHOST.EXE, znam da je to system file, ali sam pokupio i virus istog imena.
Uglavnom kad sam se disconnectao s neta, računalo mi se restartalo. I kad se ponovno upalilo vidim obrisana Avira.
No ionako sam planirao reinstalaciju windowsa pa sam i dobio razlog.
"Carpe diem..." "Nije bitno koliko si puta pao, bitno je koliko si puta ustao..." www.tutorialized.com Xfire: parazyd244
Poruka je uređivana zadnji put sub 18.4.2009 17:05 (Moljac).
17 godina
neaktivan
Moljac kaže...

Btw. Baš jučer sam imao neki SVCHOST.EXE, znam da je to system file, ali sam pokupio i virus istog imena.

svchost.exe mora da bude u folderu  system32
"Kupimo si robote da nema više rabote kome robot radi ne boji se gladi" Monteniggers-Robot
16 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...
Moljac kaže...

svchost.exe mora da bude u folderu  system32
 da ali i postoje trojanci istog imena

16 godina
protjeran

najaci virus je windows bilo kojiNamigiva

valjda sam xp 20 puta reinstaliro ali doslovno uskoro prelazim na

ubuntu kad dođe 9.04 i to je kraj mojih muka

amd6000 3.1ghz,seagate 320gb,ati4850 512ddr3
16 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...

najaci virus je windows bilo kojiNamigiva

valjda sam xp 20 puta reinstaliro ali doslovno uskoro prelazim na

ubuntu kad dođe 9.04 i to je kraj mojih muka

točno! taj xp je tak grda stvar... i prošli vikend me malko rootkit razveselil... pomješale mi se tipke na tastaturi i miš mi nije delal kak spada, u drivers folderu čuda, neznam kaj sve ne...
 jedino rješenje - format i reinstall... a već sam se poveselil kak 6 mjeseci ni traga gamadi na kompu... zato je sad 8.10 u vm-u da malko izvježbam pa će uskoro zbogom vindousi
Intel 486DX2/66 MHz Processor, 90MB Hard Drive - no OS, 8MB Memory,5.25" & 3.5" Floppy drives, 8 ISA Slots, Speakers, Keyboard and Mouse
17 godina
neaktivan
Axlus kaže...

Koji vam je najluđi virus koji ste imali na kompjuteru?

Meni virus koji mjenja jezik, pa mi je sve bilo na latinskom i nisam mogao mjenjati jezik u postavkama.

Imao zimus gripu. Ležao u krevetu tjedan dana. Jedva ozdravio...
17 godina
neaktivan

Ja imam jedan na visti barem ja mislim jer svaki put kad ja instaliram vistu ono mi jede hdd prostor....svakim otvaranjem my computera sve manje prostora na particiji na kojoj je instaliran windows....nznm zasto to al eto..i zato  jesam na xpu...a ne na visti

Napojnica je ulaganje u buducnost
Poruka je uređivana zadnji put ned 19.4.2009 12:37 (El Maniachi).
17 godina
neaktivan

Evo zasad najluđi virus koji sam do sad imao  comp mi stalno skriči onaj zvuk kao kad se pali računalo,,Avira kaže da imam 4 virusa...ups..

17 godina
neaktivan

Mislio sam na onaj "pravi" svchost.exe :)

inace moze se proveriti sta to svchost.exe izvodi i hostira na vasem sistemu utipkavanjem u command promptu sledeceg

tasklist /svc

"Kupimo si robote da nema više rabote kome robot radi ne boji se gladi" Monteniggers-Robot
16 godina
neaktivan

nije baš virus..nije ni lud al je dosadan do boli:Yoog Search

volio bi majko mila da se ovo samo sniva...
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.4.2009 12:00 (seneka).
17 godina
deja_vu kaže...
c0x0x kaže...

ja ga sam napravio i sam sebe zarazio

koja lol-cina
meni je bio najgori koji me je izbrisao skoro sve procese, potponu sakriuo star menu u my computer sam moroa ici kroz kos nisam mogao copy ni paste jedva sam preko iso powera napravio image i stavio na usb, sigurno jedan od najgorih,, ma zakon je viruse raditi Smijeh i naravno na drugom kompu isprobavati a ne na svojem!!
 Si cuo za Virtual PC?
AMD Athlon X2 6000+ @3.25Ghz, 2MB cache, Windsor GTX 260 896 MB 2GB DDR2 Dual Channel 800 Mhz HDD Seagate Barracuda 120 GB+500 GB Windows Vista Ultimate x64 Service Pack 1
17 godina
neaktivan

evo sad iman scvhost.exe.....pas mater.

16 godina
neaktivan
El Maniachi kaže...

Lol svi ga imamo, samo je onom liku na kompu bio i istoimeni virus.
Svchost.exe nije virus!
Osnovan - 1878. Igralište - Old Trafford, Kapacitet - 76.212 Predsjednik - Joel i Avram Glazer Trener - Alex Ferguson______________________ Tko pita, ispadne budala 5 minuta! Ko ne pita ostane budala zauvijek. http://www.travian.com.hr/?uc=hrx_37430 - Klik i donesite mi uspjeh
17 godina
neaktivan
El Maniachi kaže...

scvhost.exe nije virus,svakakvih se ljudi nađe
Hakiranje je umjetnost a ne zločin.
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.4.2009 19:03 (PC Street Hacker).
17 godina
neaktivan
PC Street Hacker kaže...
El Maniachi kaže...

scvhost.exe nije virus,svakakvih se ljudi nađe
 nije a zast mi ga onda avira prijavila?ono nako reda radi?
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice